Călătorind pe un leagăn, cu siguranță fiecare dintre noi a experimentat acest sentiment incredibil de libertate, ușurință și zbor. Pentru un copil este distractiv, iar pentru părinți este o modalitate excelentă de a vă odihni și relaxa. Leagăn pentru grădină poate fi achiziționat de la un magazin de specialitate și puteți să-l faceți singur. Fi inspirat de exemple interesante din selecția noastră din fotografie, care conține leagăne de grădină pentru copii și adulți.

Leagăn de țară faceți-l singur

Una dintre cele mai simple opțiuni pentru proiectarea unui leagăn cu propriile mâini este prezentată în fotografie. Scaunul aici este o tablă cu atenție oshkurennaya (lungime optimă de 45-55 cm). Pentru a fixa coarda, este necesar să se găsească 4 găuri în colțurile sale la o distanță de aproximativ 20-25 mm de margini.
Cauciucul va fi un material convenabil și practic pentru un leagăn. Este destul de moale și repetă curbele corpului, care este foarte confortabil. O formă interesantă sub forma unei frunze arată grozav pe fundalul peisajului înconjurător.
Planificați să puneți un leagăn, nu uitați de mediul înconjurător. La urma urmei, mult mai plăcut de a leagă cu vederea florilor frumoase și paturi de flori.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.