Numeroși proprietari de case particulare din interiorul orașului sau cabane situate în zonele rurale tind să creeze un confort maxim nu numai în casele lor, dar și în zona înconjurătoare. Idei site-uri curte de design poate fi un număr mare. Totul depinde de factori specifici - disponibilitatea transportului rutier, copiii din familie sau animalele de companie. Ideile originale și sfaturile experților vor contribui la realizarea celor mai îndrăznețe idei.

Cafenea confortabilă în curtea unei case private

Unul dintre elementele esențiale în decorarea unei curți private este un chioșc confortabil și elegant. Puteți să le construiți singuri sau să comandați structuri gata făcute. O mare varietate de astfel de produse oferă posibilități de construcție a diferitelor tipuri de case de vară - închise, deschise, mobile, atașate casei.

Puteți lua în considerare câteva dintre cele mai populare versiuni de foisoare, a căror construcție nu necesită nici un efort deosebit. Printre tipurile standard sunt:
1. Desene clasice. Această opțiune este cel mai adesea reprezentată de un arbore din lemn cu elemente sculptate. Uneori, din aceleași tipuri de lemn preferă să producă imediat mobilier pentru amenajarea facilităților de vară - bănci, scaune, mese.
2. Produse cu un indiciu de romantism. În acest sens, opțiunile cele mai de succes pot fi numite în mod corect corturi. Înclinate în ceață de mister și valuri de țesături care curg, astfel de desene sau modele încântă nu numai proprietarii teritoriului, ci și numeroși oaspeți.
3. Proiecte standard. Astfel de obiecte sunt construite în conformitate cu schemele standard. Este destul de dificil să faceți un astfel de foișor pe cont propriu - angajații unor firme specializate sunt angajați în astfel de lucruri. În sezonul rece, facilitățile pot fi folosite ca provizorii.
4. Clădiri originale pentru copii. Aceasta poate fi o constructie mica pentru mai multe persoane, cel mai adesea folosita ca unul dintre elementele de design peisagistic sau ca loc principal pentru jocurile pentru copii.

Înainte de a planifica instalarea unui foișor în curte, este important să înțelegeți în mod clar scopul pentru care va fi necesar mai târziu. În funcție de destinație, tipul de structură poate fi ales pentru o companie mare, pentru mese într-un mic cerc familial, pentru jocuri pentru copii. Proiectele individuale pot fi dezvoltate pentru pregătirea kebaburilor și a altor feluri de mâncare pe foc. În astfel de cazuri, aragazul încorporat, grătarul, grătarul va fi adecvat.

Loc de joacă modern în curtea unei case private

Pentru ca copiii să nu se urce în acele locuri unde nu ar trebui să fie, este important să le dăm în mod corespunzător și corespunzător un colț separat. Este necesar să se intereseze membrii mai tineri ai familiei, în funcție de nevoile lor, vârstă, caracteristici individuale. Este foarte posibil să se facă o astfel de platformă în mod independent, care să asigure transformarea treptată a copiilor pe măsură ce cresc.

Indiferent de sexul copilului, poate avea nevoie de o adevărată arenă sportivă pentru activități active, o casă de copaci, o corabie pirată sau o insulă plutitoare în piscină. Dacă există oportunități, puteți face tot ceea ce le plac copiilor, respectând condițiile obligatorii. Locul de amplasare trebuie să fie clar vizibil din casă, să fie departe de clădirile de ansamblu, să fie bine luminat și bine împrejmuit.

Designul elegant al curții unei case particulare

Între decorul elegant și practicanța încrezătoare, proprietarii de șantiere private încearcă să aleagă ceva între ele. Este important să se creeze un echilibru reușit între estetică și funcționalitate. Prin urmare, pentru ca peisajul înconjurător să se bucure de întreaga familie pe tot parcursul anului, merită să luați cât mai mult posibil aspectele legate de amenajare.

La etapele inițiale de proiectare, este important să țineți cont de toate nuanțele de exploatare ulterioară a unui teritoriu privat, astfel încât mai târziu să nu trebuiască să vă cheltuiți nervii, banii și timpul pentru a corecta și rafina. Designul designului interior exterior poate fi împărțit în mai multe etape:
• Marcați locația exactă a fiecărui obiect. Mecanicii experimentați recomandă divizarea parcelei în pătrate egale, după care pentru fiecare dintre ele va fi posibil să se deseneze segmente și forme cheie.
• Verificați starea teritoriului adiacent. În acest stadiu, în anumite locuri, poate fi necesară drenajul dacă se observă acumulări de apă, precum și instalarea de diverse comunicații de apă.
• Proiectarea căilor de grădină. În orice formă de design peisagistic, aceste facilități joacă un rol important. Numai cu prezența lor vă puteți deplasa în siguranță în curte sau grădină. Cel mai adesea, pistele servesc, de asemenea, ca elemente ale decorului și zonei de zonare.
• Pădurile de plantare și înregistrarea rezervoarelor. Plantele pot fi aranjate astfel încât unele soiuri să se schimbe în celelalte flori. Și pentru organizarea unui rezervor artificial artifical poate necesita ajutorul unui specialist.

Preocupările legate de securitate includ iluminatul de calitate în curțile private. Astfel de sisteme pot fi gândite în mod confident și armonios, combinând formate de iluminat elegante și lumină bine plasată, permițând proprietarilor și oaspeților să se simtă încrezători în orice moment al anului.

Amestecarea plăcilor în curtea unei case particulare: utilizează

Când amenajați o curte privată, puteți utiliza planșele de pavaj. În fabricarea unor astfel de produse nu se utilizează substanțe dăunătoare sau toxice, așadar va fi oportună atunci când se aplică căi de grădină, trotuare curte, zone pentru copii și locuri de parcare.

Atunci când alegeți materiale de finisare, trebuie să vă interesați nu numai de proprietățile lor decorative, ci și de caracteristicile tehnice. Printre principalele caracteristici operaționale este important să se ia în considerare:
• Textura suprafeței produselor.
• Gama de culori a plăcilor de pavaj.
• Nivelul de sarcină rezistentă.
• Dimensiunile și formele fiecărei unități.
• Utilizarea materialelor suplimentare.

Pe baza condițiilor specifice de utilizare viitoare, puteți alege materiale din categoriile cele mai populare. Poate fi clinker, nisip-ciment, nisip polimeric și gresie.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.