Cuprins:

 1. Odihniți în Abhazia pe sistemul "all inclusive", prețurile 2019
 2. cazare
 3. Gagra, Pitsunda, Tsandripsh și alte locuri de agrement
 4. Vacanțe în Abhazia cu copii 2019
 5. Comentarii clienți

În timpul verii, cel puțin câteva zile ar trebui petrecute pe mare. Aceasta este o îmbunătățire generală a corpului și o odihnă relaxantă pentru corp și suflet. Alegeți o stațiune mai bună cu un climat bun și, dacă este posibil, cu proprietățile de vindecare ale aerului.

Abhazia va fi o mare optiune pentru relaxarea cu familia sau prietenii. Această stare îi oferă oaspeților săi un spray de mare, soare și aer de munte vindecător. Toate acestea pot fi obținute la prețuri foarte rezonabile, iar distanța până la un loc ceresc poate fi depășită pe orice tip de transport.

Odihniți în Abhazia pe sistemul "all inclusive", prețurile 2019

Iubitorii de sărbători fără griji doresc adesea să se relaxeze pe un sistem "all inclusive". Stațiunile din Abkhaz oferă oaspeților această oportunitate. Printre hoteluri se numără și cele care vor oferi turiștilor un pachet de servicii, inclusiv alimente, cazare, transferuri și tot ce aveți nevoie pentru o vacanță minunată.Astfel de locuri sunt în Gagra, Pitsunda, Novy Afon și altele. De asemenea, un tur inclusiv cu un zbor sau un transfer de autobuz poate fi comandat direct la Moscova și în majoritatea orașelor din Rusia.

Mai jos este o listă cu doar un număr mic de hoteluri și hoteluri care oferă cazare în sistemul "all inclusive":

 • Sunrise Garden Hotel, la 50 de metri de mare, 1550-1950 ruble pe zi, 3 mese pe zi, piscină, parcare;
 • Hotelul Parus, la 100 de metri de mare, 1280-1700 ruble pe zi, 3 mese pe zi pe sistem de "bufet", piscină, parcare, cazare gratuită pentru copii;
 • pensiune "Musser", la 50 de metri de mare, de la 1.190 de ruble, 3 mese pe zi, bufet, piscină, Wi-Fi;
 • Hotelul Pshada, la 100 de metri de mare, de la 800 de ruble, mese sunt posibile în funcție de sisteme: numai micul dejun, 3 mese pe zi, 2 mese pe zi;
 • pensiune "San Marina", la 200 de metri de mare, 1400-1600 ruble, 3 mese pe zi bufet, Wi-Fi, parcare;
 • Amra Park-Hotel & Spa, 50 de metri de mare, 1800-2400 de ruble, mese posibile în funcție de sisteme: numai micul dejun, 3 mese pe zi, 2 mese pe zi, spa, piscină, Wi-Fi, parcare;
 • pensiune "Resort Pitsunda", la 70 de metri de mare, de la 1000 de ruble, 3 mese pe zi bufet, piscină, Wi-Fi.

Indiferent de amplasarea starului, pachetul de servicii oferit de sistemul "all inclusive" poate fi extrem de larg. Acest lucru permite o taxă rezonabilă pentru a obține tot ce aveți nevoie și nu vă gândiți la îngrijorările de zi cu zi în restul.

Sectorul privat, case de oaspeți, hoteluri, hoteluri din Abhazia

Abhazia oferă cazare pentru toate gusturile. În plus față de "all inclusive" există condiții de viață mai flexibile. Adesea, turiștii preferă să locuiască în camere cu buget, dar în același timp să mănânce în restaurante scumpe și viceversa. Pentru astfel de cazuri există posibilitatea de cazare în sectorul privat, pensiuni și sanatorii de orice nivel, case de oaspeți și altele. Mai multe opțiuni vor fi oferite cu cazare pentru fiecare gust:

 • sectorul privat, 6 km de la granița cu Rusia, 15 minute de mare, 3 camere, cazare pentru până la 4 persoane, toate facilitățile, bucătărie de vară, de la 350 de ruble pe persoană pe noapte;
 • sectorul privat, "Alashara", cartierul Gagra, Ldaza, pensiune pentru o vacanță de familie, de la 1.700 de ruble pe zi;
 • Tsandrips, casa de oaspeți "Anna", suită pentru două, de la 1200 de ruble;
 • Gagra, Pitsunda, Pensiune Prichal, prima linie, camere pentru 2 și 3 persoane, aer condiționat, Wi-Fi, TV, de la 1000 de ruble;
 • Gagra district, Gagra, sectorul privat, casa de oaspeti "Arioso", de cazare pe tot parcursul anului, de la 350 de ruble;
 • Gagra, centru de recreere, sector privat, Ldzaa, str. Pitsunda. Rybzavodskaya d. 84, toate facilitățile, cazare de la 2 la 4 persoane, toate facilitățile în camere, TV, aer condiționat, Wi-Fi, parcare, bucătărie de vară, BBQ, de la 500 de ruble pe persoană pe noapte;
 • Districtul Gadauta, New Athos, sectorul privat, casa de oaspeți "Don Arkady", aer condiționat, facilități în cameră, mese, excursii, transfer, Wi-Fi, de la 300 de ruble;
 • pensiunea "Cold River", la 100 de metri de mare, 1280 - 1640 ruble, 3 mese pe zi bufet, piscina, copii gratuit, Wi-Fi, parcare;
 • Pensiunea "Victoria XX Century", la 50 de metri de mare, de la 500 de ruble pe persoană pe persoană, piscină, copii gratuit, Wi-Fi, parcare;
 • centru de recreere "Era", la 10 metri de mare, 860 - 960 de ruble, 3 mese pe zi, Wi-Fi, parcare;
 • Sanatoriul "Sana", la 400 de metri de mare, de la 1200 de ruble pe zi, 3 mese pe zi, Wi-Fi, parcare;
 • centru de recreere "Chegem", la 120 de metri de mare, de la 1255 de ruble, 3 mese pe zi, Wi-Fi, parcare;
 • hotelul "Apsara", la 30 de metri de mare, 1500 - 1800 de ruble, 3 mese pe zi;
 • centru turistic "Golden Bay", la 50 de metri de mare, de la 900 ruble, 3 mese pe zi, piscină;

Există sute de opțiuni de cazare pentru fiecare gust și buget. Este necesar doar să studiați în avans cât mai multe sugestii și să alegeți una potrivită.

Gagra, Pitsunda, Tsandripsh și alte locuri minunate de cazare în Abhazia 2019

În Abhazia, există orașe și orașe unde majoritatea turiștilor caută. Motivul este unicitatea și pitorescul reliefului, precum și infrastructura locului.De exemplu, Pitsunda se află pe capul cu același nume, la 15 km sud de Gagra. Printre atracțiile ar trebui să fie remarcat:

 • rezervație locală cu lacuri și plante rare;
 • complexul istoric și arhitectural "Great Pitiount";
 • sala de concerte;
 • Muzeul de Glorie militară.

Cazare în Pitsunda este cea mai mare parte oferită de complexul "Pitsunda Resort". De asemenea, cazarea este posibilă în case de vacanță, hoteluri și mini-hoteluri. Sectorul privat este foarte popular. Pe plaja centrală se află plimbări cu apă.

Un alt loc renumit pentru participarea sa este Tsandripsh. Acest sat stațiune urbană, care este situat la gura râului Haupsche. Aici liniștea și pacea domnesc, care sunt atât de necesare pentru locuitorii megalopolisurilor. Toate acestea se află la doar 5 kilometri de granița cu Rusia. Puteți veni aici cu mașina, cu autobuzul sau cu trenul.

Plaja de vacanță pot fi excursii diluate la monumentele de arhitectură, spre stâncile magnifice. Printre atracțiile turistice:

 • cel mai vechi templu al Abhaziei - bazilica Tsandripshskaya;
 • Fortăreața Hashup;
 • Gagra Gama.

Puteți viziona, de asemenea, lumea pitorească a mării, scufundări. Acum, există o mulțime de campare, case de oaspeți și centre de recreere în sat. Cazarea aici va fi cu adevărat un buget. Locuitorii oferă camere în sectorul privat și transfer de la stația de tren sau de autobuz. Infrastructura locală este atât de dezvoltată încât permite combinarea hotelurilor de lux și a mini-hotelurilor bugetare într-o mică zonă a satului. Există, de asemenea, numeroase magazine și cafenele care nu le pasă de hrană.

Plajele curate și echipate atrag familiile cu copii. În același timp, companiile de tineret vor găsi, de asemenea, cu ușurință divertisment în baruri de muzică și cluburi de noapte.

Vacanțe în Abhazia cu copii în 2019

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unei vacanțe de vară în Abhazia este disponibilitatea a tot ceea ce este necesar pentru familiile cu copii. Principalul lucru, desigur, rămâne climatul sănătos magic al locului și curățenia. În plus, pentru copiii din Rusia nu vor exista probleme legate de bariera lingvistică.

Pentru a aduce un copil aici este suficient să luați cu dvs. un certificat de naștere cu o notă de cetățenie pentru cei care au vârsta sub 14 ani și un pașaport sau un pașaport rus pentru copiii mai mari. Nu este necesară procurarea pentru trecerea frontierei cu un singur părinte. În cazul în care copilul călătorește fără ambii părinți, va trebui să oferiți o împuternicire notarială.

Este mai bine să mergeți cu copiii în Abhazia la sfârșitul verii sau în septembrie. În această perioadă, temperatura apei și a aerului este cea mai favorabilă. Are o poliță de asigurare rusească, deci asigurarea este mai bine să ai grijă în avans. În același timp, o mică îndepărtare a celor mai multe stațiuni din Rusia vă permite să solicitați asistență medicală acasă. Dacă mergeți la un medic pe teritoriul Abhaziei, va trebui să plătiți. Aici puteți găsi cu ușurință locuri disponibile cu personal calificat. De asemenea, în orașe și orașe multe farmacii.

Atunci când alegeți o metodă de plasare cu un copil, trebuie acordată o atenție deosebită nutriției. Catering puncte cu un meniu dietetic sau pentru copii destul de un pic. Prin urmare, se recomandă să alegeți hoteluri de nivel mediu și înalt sau sanatoriu cu tipul adecvat de alimente. Pentru a nu aștepta camera, este recomandat să o rezervați în prealabil și să precizați în mod clar timpul și condițiile de decontare. În sectorul privat, cu alegerea de locuințe ar trebui să fie extrem de atent.

Distracție pentru copii va servi jocuri de apă, echipamente pentru care există pe cele mai multe plaje. Multe hoteluri oferă animație, cluburi pentru copii și zone pe teritoriu.

Comentarii clienți

Nu este surprinzator faptul ca multi turisti admira frumusetea naturii si preturi accesibile. De asemenea, este natural că sunt nemulțumiți. De exemplu, vizitatorii se confruntă cu imposibilitatea de a plăti cu un card de credit sau retragere de numerar. Cunoscând acest lucru, puteți face stocuri în numerar în avans.

Unii turiști subliniază că serviciul local lasă mult de dorit și că trebuie să plătiți pentru fiecare serviciu suplimentar.De asemenea, turiștii condamnați sunt îndemnați să fie mai atenți, deoarece furtul este exagerat în unele regiuni. Din păcate, experiența acelorași turiști arată că rezolvarea acestei probleme cu ajutorul poliției locale este inutilă.

În general, recenziile sunt destul de satisfăcătoare. Dacă luați în considerare problemele evidențiate de oaspeții acestor stațiuni, atunci puteți să le evitați și să aveți un timp minunat.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.