Machiaj de catifea: 50 de imagini uimitoare

0

Imaginea tradițională a unei maimuțe este foarte populară pe Halloween. Bineinteles, tinuta corespunzatoare nu are importanta mica, insa o "pisica" cu adevarat impresionanta si realista va arata numai cu un make-up de inalta calitate si eficienta.

Machiajul poate fi atât mai restrâns, cât și pe cât posibil prin repetarea caracteristicilor naturale caracteristice ale animalului. Recomandări profesionale și cele mai bune soluții creative pe care le puteți vedea în fotografiile noastre.

ton

Bineînțeles, și aici nu putem face fără o bază tonală. Utilizați mijloacele obișnuite. Pentru un efect mai mare, puteți alege un ton mai ușor sau chiar creați o imagine gotică cu ajutorul unei pudre de culoare albă.

statuar

Un detaliu important îl reprezintă pomeții pronunțați. Pentru a face acest lucru, utilizați blush și bronzer. După tragerea obrajilor, aplicați pulbere de bronz în locurile depresiunii și pe obraji înșiși - fardul reflexiv. Efectul este uimitor!

ochi

Ochii unei chiloți trebuie să fie în formă de migdale, cu contururi bine urmărite. Și aici vom ajuta linerul în culori închise.Evidențiați ochii desenând o margine limpede de-a lungul liniei genelor de pe pleoapa superioară. În final, înfășurați o coadă delicată.

Focalizați pe săgeți

Ochi verzi

În acest machiaj festiv nu există restricții. Experimentele color cu nuanțe sunt binevenite! Leopardul arată foarte elegant, în jurul ochilor.

Puteți face, de asemenea, ochii clasici fumuri, numai cu umbre mai întunecate și contururi ascuțite.

Ultima atingere - genele pufoase de lux. Utilizați mascara voluminoasă prin vopsirea lor în mai multe straturi. Un aspect mai expresiv face gene false.

Doriți să faceți mai multă impresie, puneți lentila cu elevi care imită ochii pisicilor.

nas

Desenați un triunghi într-un ton întunecat la vârful nasului. Desenați o linie perpendiculară pe buza superioară în aceeași culoare.

gură

Buzele ar trebui să iasă în evidență. Aici puteți lua în considerare două opțiuni: machiaj tradițional cu un ruj strălucitor și creion de contur, sau să alcătuiți buza superioară cu aceeași culoare ca și nasul. În cel de-al doilea caz, par să repetați caracteristicile naturale ale pisicii.

mustață

Fără machiaj chic de pisici mustață nu va fi completă. Aici instrucțiunile nu sunt necesare, pentru că totul este atât de simplu!

Machiaj pentru o pisică ciudată

Un aspect ingenios

Glamorous leopard

O viziune elegantă pentru călugărița

Imagine realistă

Predatori de imagini

Machiaj pentru copii: pisoi drăguț

 

Pentru tinerii fani ai personajului Hello Kitty

Zâmbiți Cheshire Kota. Reîncercați?

Vârful popularității machiajului de pisici a venit în anii '50. Completarea ideală a sexualității feminine și atractivitatea atrăgătoare au fost săgețile expresive grațioase. Ei au subliniat, de asemenea, frumusețea impecabilă a unor femei și actrițe atât de mari precum Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn. Dar chiar și astăzi, acest machiaj este adesea folosit de fete nu numai pentru a crea o seară strălucitoare sau o rochie fantezie sfidătoare. Rafinat și mai discret make-up în stilul unei pisici arata minunat în viața de zi cu zi.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.