Karelia uimeste cu frumusetea naturii virgine. Aici, Anul Nou va părea cel mai acoperit de zăpadă pentru turiști, ceea ce va aduce noi impresii incomparabile. În fiecare an, afluxul de turiști din această regiune crește doar. Regiunea a creat mult timp competiție pentru Finlanda, Alpii, Norvegia și multe criterii de vacanță de iarnă. Printre avantajele din Karelia - prețuri foarte accesibile.

Vreme și alte caracteristici ale regiunii

Principalul lucru care atrage turiștii la Karelia pentru sărbătorile de iarnă este:

  • natura virgină;
  • infrastructura și serviciile hoteliere dezvoltate;
  • prețurile democratice;
  • peisaje magnifice.

Vremea poate fi, de asemenea, considerată un avantaj. În Karelia, oaspeții se vor bucura de o iarnă reală rusă cu zăpadă și îngheț. Temperatura medie pe timp de zi variază între -5 ... -10 grade. Noaptea adesea -15 grade, care pot fi considerate indicatori destul de confortabili. În plus, umiditatea în această perioadă este relativ mică, doar 50% -60%. Prin urmare, înghețul este ușor de tolerat.

Suprafața medie a zăpezii este de 10-15 centimetri, care este potrivită pentru săniuș, schi și săniuș pentru câini. Ianuarie plac oaspetii din Karelia cu multe zile insorite, dar uneori simti rafalele vantului rece. Din aceasta se vor salva haine calde.

Unde să locuiască în Karelia

Există puține opțiuni de cazare în regiune, dar există suficient spațiu pentru toată lumea. Petrozavodsk are hoteluri confortabile și confortabile. Puteți alege, de asemenea, o casă de oaspeți, o cabană sau o pensiune. În mod surprinzător, este mai ieftin să stați într-un hotel. Rezervarea este necesară în prealabil. Camera dublă standard costă aproximativ 2500 de ruble pe zi.

Dacă alegerea a căzut pe taberele de tabără, atunci vă puteți muta într-una din mai multe duzini. Cele mai multe dintre ele au un excelent program de divertisment și un nivel ridicat de servicii.

Casa de odihnă "Verkhovye" va costa de la 2000 de ruble. Pentru acești bani puteți folosi o cafenea, saună, tobogane de zăpadă, internet wireless, echipament pentru schi.

Cazare în "Lacul Silent" va costa 600 de ruble pe persoană. Există un loc de joacă, totul pentru pescuit, o canisa husky, o cafenea.

"Urozero" va costa 650 de ruble. Pentru acești bani, puteți folosi camera de wellness, închiriere de snowmobile, echipament de schi, sharabana, echipament pentru pescuitul de iarnă. Casa de odihnă "Alekka" va costa 800 de ruble pe persoană. Există o cafenea, saună, foișor acoperit, facilități de grătar, echipament sportiv de închiriat.

Casele și cabanele sunt potrivite pentru cei care doresc intimitate și liniște. Închirierea unor astfel de locuințe va costa între 3.000 și 15.000 de ruble pe zi. Cu cât este mai mare chiria, cu atât costul zilnic este mai ieftin.

Cum să te distrezi în Karelia la sărbătorile de Anul Nou

Cele mai importante activități de iarnă din Karelia sunt schiatul, plimbările cu sania, snowboardingul, călătoriile de săniuș pentru câini, snowmobilele, precum și o vizită la reședința locală a lui Moș Crăciun.

Acesta oferă mai multe pârtii de schi:

  • Spassky Guba;
  • Kurgan;
  • Yalgora;
  • Ursul mic.

Pentru vacanțe de familie Malaya Medvezhka este cel mai potrivit. Are totul pentru a petrece timp cu copiii. Cei care merg la Yalgora vor putea să se bucure de coborâri de la 400 de metri cu diferențe de înălțime la 100 de metri. Această rută atrage iubitorii de schi extreme. Traseele din Kurgan sunt potrivite chiar și pentru pregătirea sportivilor profesioniști. Există o cafenea și un patinoar pentru copii. Traseul se întinde pe 10 kilometri.

În plus față de recreere activă Karelia atrage o varietate de atracții. Printre acestea se numără Lacul Ladoga, Marcial Waters, Onega și Petroglifii de la Marea Albă, complexul istoric "Valea morții", Gradina zoologică "Three Bears", Insulele Valaam, Solovki, Kizhi și altele. Cascadele din Karelian atrage atenția turiștilor. Există mai mult de o duzină de ele, dar Girvas este cel mai mare și mai renumit.

Tururi de Anul Nou 2019 în Karelia: prețuri și caracteristici

Tururile de Crăciun în Karelia pot fi foarte diverse. Standardul pentru această regiune este o excursie de cinci zile cu cazare într-un hotel din Petrozavodsk. O astfel de călătorie de la Moscova va costa aproximativ 16.000 de ruble pe persoană. Lista serviciilor include hrana, cazarea, toate tipurile de divertisment, mai multe excursii si drumul.

Tururile pentru familiile cu copii includ în plus o excursie la grădina zoologică, palatul culturii și reședința lui Moș Crăciun. Costul unei asemenea călătorii într-o familie cu un copil începe de la 35 000 de ruble.

Anul Nou la hostelul "Engozero" cu excursii în Marea Albă (12.31.18-03.01.19) va costa 22.000 de ruble pe persoană. O excursie la Karelian Dudu Moroz timp de 4 zile cu plecare pe 12/30/18, 01/02/19 și 01/05/19 costă 13.800 ruble. Turul "Anul Nou Magic" (12/31/18 - 01/01/19) cu cazare în hotelul "Peter Inn" sau "Karelia" costă 18.900 de ruble. Anul Nou în stilul "Karjala" vă va permite să vă familiarizați cu viața tribului cu același nume. Există un turneu de la 12/31/18 până la 01/03/19 15900 de ruble

Anul Nou în Karelia: recenzii ale turiștilor

Judecând după recenzii, cele mai multe locuri de reședință pentru turiști satisfac toate cererile.În ciuda absenței divertismentului zgomotos obișnuit care însoțește cel mai adesea Anul Nou, Karelia oferă oaspeților săi o mulțime de evenimente originale și interesante.

În primul rând, plăcerea vine din comunicarea cu natura neatinsă. Acei turiști care puteau aprecia această caracteristică a regiunii au primit o mulțime de plăcere. Majoritatea turiștilor au venit aici pentru a trăi în case de lemn în aer liber. Pentru Karelia, această opțiune este cea mai bună, deoarece permite dizolvarea în atmosferă.

Reședința părintelui Karelian Frost, desigur, este inferioară celei care se află în Veliky Ustyug. Dar faptul că nu este atât de aglomerat aici poate fi un argument serios în favoarea. Cățărări de câine și plimbări cu sania sunt iubite de copii de toate vârstele. Acest serviciu este disponibil în Karelia în multe locuri.

Este important să înțelegeți scopul unei astfel de călătorii. Dacă un turist își imaginează clar de ce ar trebui să sărbătorească Anul Nou în Karelia, va fi mulțumit de călătorie. Povestea de iarnă, în mijlocul naturii virgine și în aerul clar, îi este oferită.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.