Cum să crești sprancenele acasă?

0

În ultimii ani, o atenție deosebită a fost acordată sprâncenelor. Și dacă mai devreme în moda au fost mai subtile, dar acum toate fetele tind să crească forma lor naturală și grosime. S-ar părea că e suficient ca să nu le mai luăm, dar nu întotdeauna totul este atât de simplu. Urmați sfatul nostru și rezultatul nu va dura mult.

Creșterea sprâncenelor: reguli de bază

Pe sprâncenele frumoase, largi visează acum multe fete. Adesea pot crește doar câteva luni. Dar acest lucru poate fi realizat numai prin respectarea regulilor de bază.

Precizarea avertismentelor pentru pene

Poate că prima regulă neglijată de multe fete este respingerea completă a penseii. Puteți chiar să o aruncați sau să o dați unei persoane. Amintiți-vă că firele de păr vor crește dacă nu sunt smulse timp de cel puțin o lună, de preferință două.

Desigur, poate fi destul de dificil să controlezi când sprancenele încep să crească. Dar crede-mă, rezultatul este într-adevăr meritat.

Dacă marginile arată foarte neplăcute, vă recomandăm să vizitați comandantul, care vă va alege cea mai bună formă.Dar asigurați-vă că vă aflați în plină dezvoltare. Apoi, în timpul corecției, vă vor arăta ce să căutați și ce fire de păr să scăpați, pentru a nu strica forma.

Spălarea și curățarea corespunzătoare

Atunci când aplicați diferite produse cosmetice în fiecare zi, este foarte important să aveți grijă de curățarea corespunzătoare a pielii. Desigur, asigurați-vă că utilizați apă și spumă micelială pentru a elimina reziduurile de machiaj. Fiți atenți la piele sub sprâncene, deoarece trebuie curățate.

De asemenea, vă recomandăm să vizitați un cosmetician care va selecta mijloacele bazate pe starea pielii. De exemplu, cineva poate avea nevoie de coaja cu acizi, în timp ce alții trebuie doar să schimbe crema. Toate acestea nu numai că vor conduce pielea într-o stare mai bine îngrijită, ci vor ajuta și la creșterea sprâncenelor.

Dacă doriți, după îndepărtarea machiajului, puteți aplica ulei pe sprâncene cu un tampon de bumbac. Dar, în același timp, este foarte important să îndepărtați cu atenție uleiul rămas dimineața, astfel încât porii să nu se înfundă.

Masaj regulat

Mulți sunt surprinși de faptul că pentru creșterea sprâncenelor trebuie să faceți în mod regulat un masaj. Cel mai bine este să repetați această procedură de cel puțin trei ori pe săptămână. Datorită acestui fapt firele de păr vor fi mai puternice.

Pentru a face procedura cât mai eficientă, luați o periuță de dinți sau un pieptene de sprancene și puneți-o literalmente o picătură de ulei de ricin sau de brusture. Spălați sprâncenele timp de câteva minute cu mișcări circulare blânde. Apoi le puteți masca ușor cu degetele, astfel încât părul să fie mai saturat.

Îngrijirea sprâncenelor

În fiecare zi este necesar să pieptești nu numai părul, ci și sprâncenele. Datorită acestui efect, puteți furniza cu ușurință fluxul sanguin la bulbi, ceea ce va stimula creșterea lor.

Apropo, unii maeștri sfătuiesc chiar să aplice balsam sau balsam pe ei. Din acest motiv ele vor deveni mai moi.

Nutriția corectă

Desigur, știți că starea părului și a pielii este o reflectare a stării sănătății noastre. Prin urmare, dacă observați că sprâncenele sau părul s-au subțire, atunci aceasta este o ocazie pentru a vă gândi la tema nutriției. Dieta prea strictă sau folosirea frecventă a fast-food-ului dulce este un tabu pentru cei care au grijă de starea lor de sănătate.

În dieta ta trebuie să existe carne, pește, cereale, precum și legume proaspete și fructe. Fiecare produs are un grup diferit de vitamine benefice, asigurându-vă astfel aportul frecvent.

vitamine

În perioada de toamnă-iarnă, multe fete suferă de unghii fragile, precum și pierderi severe de păr și sprâncene. Adesea acest lucru se datorează lipsei de vitamine în organism. În acest caz, puteți lua ceva timp vitamine special concepute pentru păr, piele și unghii. Acestea conțin calciu, care are un efect major asupra lor. Dar, înainte de a le achiziționa, vă recomandăm să treceți un set de teste și să consultați medicul.

Produse de creștere a sprâncenelor

Piața modernă oferă numeroase mijloace diferite pentru creșterea sprâncenelor. În același timp, nu sunt numai cele bugetare, ci și cele foarte scumpe pe care nu le poate permite toată lumea. Trebuie remarcat faptul că aceste cheltuieli nu sunt întotdeauna justificate. Deoarece creșterea părului poate fi restabilită chiar și prin remedii folclorice simple.

Castor și ulei de brusture sunt cele mai populare. De asemenea, puteți adăuga un pic de nucă de cocos pentru a le face părul mai puțin moale și mai docil. Puteți să le amestecați imediat înainte de a aplica sau cumpăra o sticlă specială și să vă pregătiți în avans. După curățarea și spălarea temeinică, aplicați un amestec de uleiuri pe sprâncene cu un tampon de bumbac.

Puteți aplica și alte uleiuri naturale care au proprietăți suplimentare. De exemplu, uleiul de semințe de piersici este foarte popular. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece nu numai că întărește firele de păr și contribuie la creșterea lor, dar le oferă și o nuanță mai închisă.

Cei care nu suferă de lipsa de timp pot experimenta și de a face un decoct special pentru creșterea sprâncenelor pe baza de musetel. Aplicați-l cu un tampon de bumbac de câteva ori pe zi.Spre deosebire de uleiurile, acesta nu înfundă porii.

Desigur, dacă nu doriți să faceți remedii la domiciliu, atunci puteți găsi destul de puține analogii între brandurile bine cunoscute de îngrijire. Acestea sunt seruri diferite, carcase și alți agenți care accelerează creșterea sprâncenelor.

Adesea ele conțin diferite minerale, vitamine și chiar suplimente alimentare. Prin urmare, înainte de utilizare, asigurați-vă că citiți instrucțiunile și acordați atenție secțiunii cu contraindicații. La urma urmei, dacă utilizați instrumentul în cantități mari sau doar greșit, acest lucru poate duce la consecințe triste.

Găsirea instrumentului potrivit pentru a-ți spori sprâncenele nu este deloc dificilă. Dar nu uitați că mult depinde de nutriție și morală. Așa că ai grijă de tine, folosește sfaturile de mai sus și rezultatul va apărea foarte curând.

Și ce folosești pentru creșterea sprancenelor?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.