Manichiură frumoasă cu pietre: 100 de idei proaspete de fotografie

0

Dorința fetelor de a-și înfrumuseța aspectul și de a arăta mai atrăgătoare, mai rafinate și mai originale nu se va usca niciodată. Realizările moderne ale industriei modei îndeplinesc pe deplin așteptările modei, oferind o mare varietate de bijuterii și unelte pentru întruchiparea ideilor la modă.

Într-o imagine armonioasă, fiecare detaliu este important, cel mai important dintre acestea fiind considerat o manichiură. Arta de moda la moda nu este suficienta pentru femeile de moda, incearca sa-l diversifice cu pietre, bulion, kamifubuki, elemente 3D si stucco molding.

Franceză cu pietre: clasic non-standard

Pietrele și alte decorațiuni sunt considerate doar un element suplimentar al artei de unghii de zi cu zi, dar utilizarea lor transformă chiar și designul cel mai nemaipomenit. Manichiura franceză este un favorit al preferințelor femeilor și, chiar mai des, femeile de modă chiar o decorează cu pietre mici pentru uzul zilnic. Acestea sunt alocate mai des gaura radicală sau peretele lateral al unghiei.Dacă utilizați acest decor pe marginea unghiei, atunci se va deteriora rapid și va fi pur și simplu în cale.

Pentru franceză, nuanțele clasice discrete sunt caracteristice, în care pietrele arată cel mai vizibil și mai luminos. Fetele care preferă o paletă bogată de culori pot acoperi unghiile cu roșu, albastru, burgund și le decorează cu "picături" spumante.

Astăzi, soluțiile originale și non-standard sunt la modă. Manichiura franceză este o platformă excelentă pentru realizarea celor mai îndrăznețe idei. În tendința de artă de unghii cu o abundență de culori și nuanțe, dungi, amprente color, gradient. Mulți maeștri combină franceza cu designul de malachit și leopard, creează o finisare mată în nuanțe întunecate și pastelate. O asemenea abundență nu reprezintă o barieră pentru decorarea designului cu pietre spectaculoase.

Lunii manichiura cu pietre

Manichiura clasică a lunii devine mai festivă și mai elegantă dacă aranjați gaura bazală cu o risipă de pietre mici. Această artă de unghii este relevantă pentru uzura zilnică.

Creați independent un design lunar cu pietre poate fiecare fata. În magazinele specializate, un număr mare de bijuterii accesibile și unelte pentru manichiură.

Pietrele din zona rădăcinii fac manichiura mai rafinată și mai rafinată. Nu este necesar să decorați toate degetele, cele mai multe femei de moda decora mai des numele fara nume.

Manichiură deschisă cu pietre

Modelele de dantelă blânde se găsesc din ce în ce mai mult pe unghiile fashionistasului, fiind considerate cel mai modern și mai elegant mod de decorare a degetelor. Dacă în anotimpurile anterioare manichiura deschisă a fost completată cu bucăți de textile, acum ele sunt înlocuite cu strasuri și pietricele strălucitoare.

"Plasele" subțiri și buclele sunt realizate prin ciucuri speciale și puncte, prin care nu se poate distinge un model de dantele reale.

Desenul desenat este mai des realizat în negru și în culoare pe un fundal moale roz, bej sau piersic. Pietrele oferă o manichiură calmă și curată un aspect mai festiv. Dacă faceți o "dantelă" în argint sau aur cu mai multe șireturi strălucitoare, atunci veți avea o opțiune de câștig-câștig pentru seara de gală.

Manichiura "Eye of Cat" cu pietre

Designul original al "pisicii" a fost popular de ceva timp, dar este un adevărat mod de explozie în acest sezon. Masti de unghii care lucreaza cu polimeri de gel pe baza de metal si magneti au observat ca acest design seamana cu un ochi al pisicii.

Pietre în manichiură "ochi de pisică" pe care oricine le folosește la discreția lor. Ei pot aranja întreaga placă de unghii, le decorează cu o gaură radicală sau un colț al unghiei.

Este important să alegeți dimensiunea și forma optimă a pietricelelor, să nu exagerați cu numărul lor. Dacă completați "ochiul pisicii" cu pietre mici, veți obține un design complet zilnic.

Manichiura de nunta cu pietre

Alegerea manichiurului pentru cel mai important eveniment din viața fiecărei fete trebuie abordată cu mare atenție. Inelul de nuntă este purtat pe degetul inelului, astfel încât degetele ar trebui să arate perfect.

Asigurați-vă o manichiură de nunta spectaculos este puțin probabil să lucreze, mai bine contact un maestru experimentat, care are o vastă experiență în acest domeniu.

Manichiura pentru o sarbatoare de nunta trebuie facuta cu pietricele albe solide. Nu strasuri colorate care nu sunt absolut potrivite pentru o rochie de zapada. Multe femei de moda efectueaza manichiura de nunta in tehnica openwork. Folosește piese dintr-o rochie de mireasă sau văl.

Pietre pe unghii scurte

Cuiele scurte sunt mai puțin potrivite pentru decorarea pietrelor. Spațiul mic al plăcilor de unghii nu permite să se pună chiar și mici pietricele.

O regulă importantă pentru manichiură pe unghiile scurte - utilizarea unui design unic, fără modele inutile. Absolut nepotrivit pentru decorarea pietrelor manichiura franceza si lunara, deoarece selectia marginii si a gaurilor deja ocupa o parte semnificativa de unghii scurte.

Pietre pe unghii lungi

Cuiele lungi, după o scurtă uitare, devin din nou populare printre fashionistas. Acesta este un mare "câmp" pentru a crea modele elegante cu pietre, chiar mari.

În tendință, întreaga compoziție de pietre în formă de bucle, arcuri, zigzaguri și linii sparte, care arată incredibil de proaspete și interesante, chiar și în mod obișnuit.

Un avantaj semnificativ al unghiilor lungi este capacitatea de a crea picturi de arta si imprimeuri originale pe ele, uneori cu semnificatii ascunse. O manichiură cu motive florale, modele de dantelă, picturi animale coexistă perfect cu pietre strălucitoare, care nu doar decorează unghia, ci fac parte și din compoziție. De exemplu, folosit pentru a evidenția ochiul animalelor, imitația de rouă etc.

Cum sa faci o manichiura cu pietre

Mai întâi, pregătiți baza, acoperiți placa de unghii cu două straturi de lac. Acțiunile ulterioare depind de dimensiunea pietrei. Dacă acestea sunt pietricele mici, atunci ele sunt montate pe un lac care nu a fost încă uscat. Este mai convenabil să le luați cu o scobitoare umezită cu apă sau lac transparent.

Pentru a fixa pietricelele de dimensiuni medii, se utilizează un lac transparent, care se picură în locul în care intenționați să atașați pietrele.

Pietrele mari necesită o metodă de montare mai durabilă. Pentru a face acest lucru, utilizați un adeziv special care ține cu siguranță pietricele pe unghiile de plastic. După introducerea și securizarea tuturor elementelor de pe unghii, acoperiți cuiele cu un lac fin fin.

Pietrele au încetat de mult să fie un element exclusiv al unei nunți de artă. Din ce în ce mai mult, femeile de modă decorează manichiura zilnică cu pietricele mici irizate, care se potrivesc perfect în orice imagine. Prin modificarea dimensiunii pietrelor, puteți crea modele unice pentru diferite evenimente din viața dvs.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.