Cuprins:

  1. Caracteristici de franceză 2019
  2. Jachetă albă pentru nuntă
  3. Manichiura franceză și lunară
  4. Jachetă albă cu design
  5. Model de franceză sezonieră
  6. Colecție foto de idei de haină albă

Fiecare fată știe despre existența unei manichiuri franceze. Cineva îi place o concisitate restrânsă, cineva consideră că este prea simplu și banal. Dar totuși, în ciuda tuturor tendințelor actuale din lumea artei unghiilor, ea rămâne în stilul anului 2019. Nail-masters oferă să adăugați modelul francez obișnuit pentru a face un accent în manichiură. Veți afla despre cele mai populare combinații din acest articol.

Caracteristici de franceză 2019

Desigur, manichiura franceză este o adevărată decorare pentru o manichiură. Dar pentru ca aceasta să îndeplinească cu adevărat această funcție, este foarte important să alegeți lungimea și forma potrivită pentru unghii.

Se crede că cea mai bună opțiune - unghii în formă de migdale și ovale. Acestea arată foarte moi, subliniind eleganța mâinilor.Din acest motiv, desenul poate fi completat cu o varietate de desene la discreția sa.

 

Forma pătrată și ascuțită a unghiei este mai puțin frecventă. Asta pentru că în 2019 liniile moi fără colțuri ascuțite au devenit mai relevante. Prin urmare, maeștrii de unghii recomandă o formă pătrată moale.

La rândul său, lungimea medie este cea mai potrivită pentru viața de zi cu zi. Dar, în același timp, amintiți-vă că puteți face un strat francez chiar și pe cele mai scurte unghii.

Jachetă albă pentru nuntă

Cea mai populara manichiura franceza se numara printre mirese. La urma urmei, într-o zi atât de mult așteptată, fiecare fată vrea să arate uluitoare. Totul este gândit la cel mai mic detaliu, pentru că totul trebuie să fie perfect. Din acest motiv, mulți aleg clasicul sub forma unui sacou. Este destul de restrâns, nu va distrage atenția din imagine ca un întreg.

Cu toate acestea, mulți oameni preferă să adauge accentul la una sau câteva gălbenele. Poate fi elegant dantelă pentru a se potrivi cu rochia principală. De asemenea, de multe ori folosit modelul floral, care întotdeauna evidențiază dragostea și tandrețea mirelui. În general, puteți experimenta chiar și într-o zi atât de importantă. Este mai bine să alegeți o imagine care vă place. Apoi, designul de unghii va fi foarte multumit.

În ceea ce privește decorul suplimentar, atunci în manichiura de nunta va fi potrivit. Mai multe pietre sau margele transformă instantaneu orice design. În plus, unghiile în acest caz arata mai festiv.

Manichiura franceză și lunară

Una dintre cele mai faimoase metode de a crea un francez este utilizarea unei manichiuri de luna. Această combinație este cea mai potrivită pentru unghiile pătrate sau de migdale. Cel mai adesea linia zâmbetului și gaura sunt evidențiate în alb. Acest lucru vă permite să faceți un design destul de concis, dar interesant.

Este potrivit pentru munca de zi cu zi și pentru viața de zi cu zi. Pentru a face un pic mai festiv, puteți folosi pietre, paiete sau alte decoruri. Dar rețineți că este mai bine să folosiți o cantitate mică pentru a nu supraîncărca designul.

Jachetă albă cu design

În ciuda faptului că manichiura franceză implică o anumită constrângere, în lumea modernă este din ce în ce mai experimentată. Diverse desene și combinațiile lor îi permit să diversifice și să creeze ceva interesant, neobișnuit pentru majoritatea modaților.

De exemplu, modelul geometric este folosit din ce în ce mai mult în fiecare an. De ce să nu o combinați cu o jachetă? Diverse puncte, dungi și forme geometrice vor decora și îl vor face mai popular.

Cei care doresc fotografii neutre, vă recomandăm să vă uitați la "gossamer". Această opțiune de decor este perfectă pentru a fi folosită de către începători și artiști experimentați cu unghii. Toate pentru că lucrează cu el cât mai ușor posibil. Aplicați o vopsea gel-stretching sub formă de benzi abstracte pe unghiile pregătite. Rezultatul este un model elegant, trendy. Poate fi completat cu piese subțiri, pietre sau pietre prețioase.

O adevărată lovitură în 2019 sunt diferitele inscripții pe unghii. Această tendință este perfect combinată cu o jachetă. Pentru a reuși singuri, ar trebui să cumpărați mai multe autocolante speciale sau un design slider pe un fundal transparent. Cel mai adesea acestea sunt câteva inscripții provocatoare sau motivaționale. Opțiunea selectată trebuie transferată cu grijă la unghia pregătită și asigurați-vă că ați fixat partea superioară. O astfel de manichiură arată elegantă, dar în același timp nu rămâne prea atrăgătoare.

Dacă nu vă place imaginile, nu ezitați să faceți o abstractizare. Poate fi absolut orice combinație de linii. Cel mai simplu mod de a face acest design cu un set de pensule sau ștanțare. A doua opțiune este alegerea dacă doriți să atingeți simetria. De asemenea, pentru proiectarea unui astfel de model este adesea folosită o bandă metalizată. Inserțiile mici ale acestui decor fac designul mai viu și mai vizibil pe fundalul sacoului.

Model de franceză sezonieră

Desigur, alegerea modelului se datorează cel mai adesea sezonalității.De exemplu, în timpul iernii aproape orice manichiură este decorată cu fulgi de zăpadă, pom de Crăciun, sanie și cadouri frumoase. Acest design menține o atmosferă festivă, care este literalmente peste tot.

În primăvara anului, gama de culori a manichiurului se transformă într-una mai blândă și mai romantică. Marigold este decorată cu o risipă de flori, precum și fluturi incredibil de frumoase. În acest sezon totul este transformat, deci alegerea modelului este evidentă.

În vara, nuanțele luminoase devin mai relevante. Prin urmare, fiecare fashionista experimentând cu design. Cel mai adesea puteți vedea imaginile originale în stilul pin-up. De asemenea, sunt populare fructe, cocktail-uri, înghețată și, bineînțeles, cu teme de mare.

În toamnă, culoarea manichiurii devine mai caldă. În acest sezon, o jachetă franceză este adesea completată cu frunze îngălbenite și picături de ploaie.

Colecție foto de idei de haină albă cu un model


În lumea modernă, masterii de unghii oferă multe idei pentru crearea de desene sau modele pentru orice ocazie. O varietate de tehnici de desen, precum și o varietate de decoruri vă permit să prezentați franceză într-un mod nou. Acest lucru este foarte bun, deoarece chiar și clasicii trebuie uneori să fie îmbunătățiți.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.