Cuprins:

 1. Manichiura sub rochia albastră
 2. Design sub rochia roșie
 3. Artă elegantă sub o rochie neagră
 4. Manichiura sub rochie cu paiete
 5. Idei de design pentru o rochie de khaki
 6. Polka Dot și rochie de manichiură
 7. Culoare perfectă sub menta, rochie turcoaz
 8. Designul rochiei albe
 9. Sfaturi pentru alegerea unei manichiuri sub rochie

Caracteristica principală a bunului gust este o combinație armonioasă a tuturor elementelor imaginii. Balanța combinațiilor de culori în haine, pantofi, accesorii, machiaj și manichiură arată întotdeauna elegantă și atractivă. Indiferent cât de scumpă și elegantă este rochia, singură nu va fi suficientă pentru ca imaginea pe care o creați să fie elegantă și elegantă.

Tendințele modei dictează propriile reguli stricte: într-un mod armonios, fiecare detaliu joacă rolul său. În acest sens, alegerea manichiurului nu este considerată ceva inactiv și inutil. Combinând culoarea unghiei și întregul costum, demonstrează un gust și un stil excelent.Designul unghiilor trebuie să se suprapună cu culoarea rochiei și a accesoriilor.

Modă manichiură sub rochia albastră

Din punct de vedere psihologic, albastrul este asociat cu calm și pozitiv. Albastrul este un simbol al spiritualității, loialității, stabilității și constanței. Stylistii propun să combine într-o singură imagine 2-3 nuanțe de albastru.

Rochia albastră combină cu succes o manichiură de pisică cu pietre albastre sau albe. Este interesant să arătăm unghii contrastante cu un alb și albastru de împrăștiere a pietrelor. Sub imagine, în albastru, alegeți unghii de artă cu un alb, argintiu, marmură gri, perla roz. În acest caz, puteți utiliza ca o mată lucioasă, lucioasă, pentru luciu de gel.

Design de unghii sub rochia rosie

Manichiura pentru o rochie rosie este selectata in functie de formatul evenimentului. Dacă aceasta este o întâlnire de afaceri, atunci ne putem limita la arta de unghii bej. Designul poate fi monofonic sau decorat cu mai multe pietre sau folie.

Rochia rosie se imbina perfect cu manichiura neagra. Adăugați niște paiete sau o panglică de aur la design și veți obține un aspect minunat pentru o petrecere sau o altă sărbătoare. În ceea ce privește tehnica de a efectua manichiură neagră, arta complexă de unghii va fi potrivită aici: design de marmură, cu imprimare leopardă, decor tridimensional.

Manichiura sub o rochie neagra

Rochia neagră mică a cucerit mult lumea. În ciuda schimbării periodice a stilurilor de rochii, este dificil să se găsească un costum mai elegant și feminin. Unghiile sub o astfel de rochie ar trebui să arate în mod corespunzător:

 • negru rochie de afaceri accentuate in rosu cu design francez sau lunar, unghii art in culori bej sau roz
 • Dacă pe rochie există printuri și cercei în urechi, puteți repeta aceste modele pe gheare.

Atunci când alegeți o artă de unghii ar trebui să fie luate în considerare, de asemenea, lungimea rochiei. Dacă aceasta este o rochie elegantă pe podea, atunci ar fi adecvate pentru ea unghiile lungi de argint. Pentru o rochie mini sau midi, unghiile de migdale sau forma patrata, acoperite cu un rosu aprins, coral, albastru, bej sau alb vor face.

Manichiura sub rochie cu paiete

Deseori, fetele aleg ca o imagine solemnă a unei rochii într-o performanță neobișnuită și foarte originală. În acest caz, opțiunea clasică este o tinuă cu paiete strălucitoare irizante. La această imagine trebuie să găsiți manichiura originală potrivită, care va fi combinată cu rochia în funcție de schema de culori.

Opțiunea perfectă pentru o rochie cu paiete va fi o manichiură franceză cu paiete sau un design de ombre cu tente de argint sau auriu în jurul marginii unghiei.

Manichiura sub haina kaki

Stilul militar nu poate domina lumea modei, dar este departe de ultimele poziții. Rochii khaki sunt utilizate pe scară largă pentru a crea o afacere elegantă și aspect casual.

Sub rochia de khaki se potrivesc lacuri de acoperire de culoare verde închis, gri, arta de unghii în culori pastelate. Designul unghiilor ar trebui să fie moderat, maximul pe care îl puteți permite o astfel de artă de unghii este un model de marmură, dungi de folie, minimalism.

Manichiura sub rochie de polka dot

Polka dot print este întotdeauna la modă, arată simplu și ușor. În acest costum, fiecare fetiță arată flirty și jucăușă. Pentru a face imaginea perfectă, trebuie să acordați o atenție deosebită designului unghiilor.

Polka de imprimare nu tolerează nuanțe extravagante și atrăgătoare pe unghii. În ceea ce privește lungimea, merită acordată preferința lungimii medii, pe care designul francez și alte artă de unghii pot fi ușor plasate în nuanțe neutre. Puteți folosi bulionii, mazărea, kamifubuki ca decor de gălbenele.

Nail art under a mentă, rochie turcoaz

Nuantele calme și delicate ale menta arată excelent cu unghiile în nuanțe pastelate. Acestea subliniază sofisticarea și moliciunea întregii imagini. Designul neobișnuit și ușor va potrivi rochiile chiar și celor mai saturate culori.

Sub rochia turcoaz și de menta, arta de unghii se va potrivi perfect tonului rochiei, împodobită cu sclipici, pietre, pietre și vrac.

Design de unghii sub o rochie alba

O rochie alba este o tinuta capricioasa care necesita o gandire atenta a imaginii la sfaturile degetelor. Pentru un look nunta, arta de unghii alb sau fildeș (fildeș) cu decor volumetric, pastă gel și pietre sunt indispensabile. Creați o frumoasă manichiură de nuntă de către maeștrii profesioniști, care întruchipează cele mai originale idei pe unghii în tonuri de argint, auriu, roz și bej.

În ceea ce privește aspectul obișnuit cu o rochie albă, aici puteți folosi și unghii ușoare, dar cu un decor moderat. Un plus spectaculos al designului alb va fi dungile spectaculoase ale foliilor sau o scanteie de paiete de argint.

Sfaturi pentru alegerea unei manichiuri sub rochie

Pentru a crea o imagine armonioasă în care fiecare detaliu va fi gândit, este important să respectați mai multe reguli:

 • în orice caz, nu manichiură și pedichiură cu aceeași nuanță de acoperire. Această abordare a fost mult timp considerată o mișcare. Utilizați combinații dovedite: nisip și negru, argint și turcoaz, roșu și alb, solid și coral.
 • Alegerea umbrei pentru manichiura depinde de finisajul rochiei. Decorul de dantelă, în culoarea albă sau neagră, se îmbină perfect cu nuanțele de vin și de vinete pe unghii. Culoarea neagră pe unghii și același finisaj, chiar dacă sunt în armonie, dar sunt considerate un semn de prost gust. Este mai bine să optați pentru un design de marmură sau manichiură cu apă.

Manichiura este personificarea exclusivității și individualității fiecărei fete. Având o nuanță potrivită de lac și decor pentru un costum, veți crea o imagine atrăgătoare.

   

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.