În lumea modernă, o casă de vară nu mai este un loc în care este obișnuit să lucrați exclusiv în grădină sau în grădină. Din ce în ce mai mult, oamenii se angajează în peisaj, creând o atmosferă confortabilă pentru un timp bun. Prin urmare, a face fără o bancă frumoasă nu va funcționa, deoarece este o opțiune ideală pentru zona suburbană.

Bancă din lemn: clasificare modernă

La prima vedere poate părea că poți ridica o bancă în câteva minute, fără să faci prea mult efort. De fapt, există o clasificare destul de mare, datorită căreia puteți alege cea mai potrivită opțiune, luând în considerare toate caracteristicile teritoriului și dorințele personale.

Bănci staționare

Dacă în cele din urmă ați făcut totul pe teritoriul vilei și ați echipat un loc de odihnă, vă recomandăm să alegeți o bancă staționară. Această opțiune este instalată într-un anumit loc o perioadă lungă de timp. Coloanele de sprijin sapă destul de adânc în pământ, deci mișcarea bancului în viitor va fi destul de problematică.

Bănci mobile

La rândul lor, bancurile mobile pot fi mutate în orice loc. Din anumite puncte de vedere, acest design este mai versatil, deoarece poate fi folosit pe tot parcursul anului. Va fi necesar să-l rearanjeze din zona deschisă la foișor, sub vagon sau în casă. De asemenea, este mai bine să cumpărați o bancă mobilă dacă design-ul site-ului nu este încă pregătit, dar chiar doriți să creați o atmosferă confortabilă.

De asemenea, ar trebui să luăm în considerare clasificarea băncilor prin plasarea lor.

Banchete frontale

Adesea, acest tip de produs este fabricat din lemn scump folosind elemente forjate. Din acest motiv, au un cost ridicat, astfel încât nu toată lumea le poate permite. Pentru a stabili bancurile din față aveți nevoie de la verandă sau aproape la intrarea în casă. Apropo, ele sunt adesea alese ca un loc pentru o fotografie.

Mese de banchet

În cazul în care zona de cabana dvs. este mare, atunci cu siguranta va recomandam sa faceti o zona separata de luat masa. Aceasta poate fi o terasă mică, un loc lângă un grătar sau un spațiu special amenajat. Desigur, băncile sunt un atribut indispensabil al unui astfel de loc.

Adesea ele sunt destul de voluminoase, ceea ce se face pentru comoditate. De asemenea, puteți folosi perne suplimentare, datorită cărora este o plăcere să stați pe o astfel de bancă.

Apă și grădină

Aceste tipuri sunt foarte asemănătoare între ele, deoarece de cele mai multe ori au o formă simplă fără elemente decorative suplimentare. Cu toate acestea, băncile de apă trebuie să fie acoperite cu un strat de acoperire hidrofugă. În caz contrar, structurile din lemn devin foarte repede inutile.

În ceea ce privește băncile de grădină, acestea sunt adesea plasate în grădină și chiar în grădină. Nu necesită o acoperire suplimentară, dar recomandăm alegerea construcțiilor pictate. Ele sunt mai durabile și sunt excelente pentru această zonă.

Banci de relaxare

Dacă opțiunile anterioare sunt cele mai des folosite pentru sărbătorile cu familia și prietenii, atunci acest tip are o funcție complet diferită. Astfel de construcții sunt întotdeauna situate departe de spațiul comun, într-un colț retras, în grădină, sub un copac sau la fântână. Toate acestea sunt necesare pentru a crea o atmosferă specială de relaxare.

Este perfect pentru o ceașcă de cafea de dimineață în aer liber, citiți cartea dvs. preferată sau doar visezi. Prin urmare, în cazul în care peisajul frumos este asumat la cabana de vară, atunci asigurați-vă că pentru a dota un loc pentru o astfel de bancă.

Selectarea suportului bancului

Bancă din lemn - ideală pentru dăruire. Dar este încă foarte important să alegeți suportul potrivit pentru acesta. Fiecare tip are avantaje și dezavantaje care trebuie luate în considerare.

Stâlpii de oțel au un cost destul de scăzut, atât de mulți îi aleg. Dar totuși ele sunt supuse unor influențe de mediu. În ciuda acestui fapt, durata de viață a unor astfel de structuri depășește adesea zece ani.

Spre deosebire de versiunea anterioară, suporturile din fontă sunt foarte grele, durabile și, prin urmare, destul de scumpe. Acestea ar trebui să fie alese în cazul în care construcția site-ului sa terminat și nu planificați nicio modificare specială.

Suporturile de beton arata uimitor de frumoase, daca construiesc in mod corespunzator o structura. Costul lor este scăzut, atât de mulți oameni fac astfel de banci pe cont propriu.

Suporturile din lemn vă permit să creați o bancă cu adevărat armonioasă. Este potrivit pentru proiectarea oricărui sit. Dar asigurați-vă că aveți în vedere faptul că astfel de structuri necesită o atenție deosebită.

Reguli pentru îngrijirea unei banci din lemn

Cu siguranta stiti ca principalul lucru necesar pentru protejarea produselor din lemn este umiditatea. Acesta este motivul pentru care mulți experți încă recomandă alegerea de a oferi banci mobile. Dacă este necesar, pot fi transferate în casă și folosite numai în condiții bune.

Oricare ar fi versiunea bancului pe care îl alegeți, acordați o atenție deosebită materialului utilizat pentru ao face. Pentru a oferi preferință este lemnul, care este mai mult sau mai puțin rezistent la umiditate și putrezire. Acestea includ stejar, cireș, căpșuni și zada.

Înainte de instalare, vă recomandăm să acoperiți banca cu un lac special care îl va proteja de umiditate. Asigurați-vă că pentru a curăța lemn de vopseaua vechi, dacă utilizați banca nu este primul sezon.

Dacă, totuși, observați urme de putregai pe cel puțin o placă, atunci ar trebui să o înlocuiți cu siguranță. Acest lucru va împiedica împrăștierea altor elemente din arbore.

În vreme caldă, bancurile mobile sunt cel mai bine deplasate la umbră. Acest lucru va contribui la extinderea duratei lor de viață. Dacă alegeți un model staționar, puteți instala o umbrelă mare care să o acopere de la expunerea la lumina soarelui sau ploaie. A te odihni într-un astfel de loc ar fi foarte frumos.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați regulat toate dispozitivele de fixare. De-a lungul timpului, se pot slăbi puțin, deci este foarte important să urmați acest lucru la timp.

Banchetele au nevoie cu adevărat în țară. Mulțumită lor, puteți sta nu numai în casă, ci și în aerul curat, înconjurat de oameni apropiați.

Ce bănci ați cumpărat pentru cabana dvs. de vară?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.