Cuprins:

  1. Tricouri cu fotografii imprimate
  2. Tricouri cu inscripții
  3. Tricou rochie
  4. Un umăr de sus
  5. Tricouri și bluze în stilul de lenjerie
  6. Tricouri scurte
  7. Tricouri legate
  8. Tricouri cu asimetrie
  9. Tricouri și tricouri cu paiete
  10. Tricouri cu decor volumetric

Tricourile odată împrumutate de la moda bărbaților sunt considerate astăzi aproape a fi elementul principal al unui aspect elegant de vară. În plus față de aspectul pur vizual, tricourile servesc ca o pânză excelentă pentru a-ți exprima gândurile și preferințele. Aceasta este exprimată prin printuri și inscripții, care sunt prezentate abundent în sezonul primăvară-vară din 2019.

Top 10 tricouri stilate din vara anului 2019: care modele sa aleaga

Atunci când alegeți un tricou pentru aspectul de vară, trebuie să țineți cont de o serie de caracteristici. În primul rând - calitatea produsului. Pentru sezonul de vară, alegeți modele ușoare din bumbac sau lenjerie. În ele vă veți simți confortabil chiar și în cea mai puternică căldură. În plus, tricourile din bumbac și bumbac vor dura mult mai mult decât articolele sintetice.

Tricou și top ar trebui să fie exact dimensiunea ta. Un model cu o mărime mai mică va împiedica mișcarea, veți simți ciudat. Nu trebuie sa te batjocorezi cu speranta ca modelul mic va va scadea. Aruncați modelele de peste mări. În vara anului 2019, această tendință și-a pierdut deja relevanța și relevanța.

Criteriul final în alegerea unui tricou și a unui top este imprimarea și decorarea produsului. Despre ce modele se vor bucura in acest sezon de favoarea speciala a fetelor, vom spune in revizuirea noastra detaliata.

# 1 Tricouri tipărite elegant: vara 2019

Imprimare - decorarea principală a tricourilor moderne, pentru că, cu ajutorul modelelor, puteți transmite altora opinii despre viața, preferințele și alte sentimente. În tendința unui model cu o amprentă mare pe material monofonic. Un astfel de model pare expresiv și vizibil.

În tendință, printuri geometrice, motive suprarealiste, o combinație de tipărite cu inscripții, motive marine tematice, printuri în stilul artei pop. Combinați tricourile cu o fustă și beret în stil romantic, cu pantaloni scurți și un capac de baseball.

# 2 Tricouri Vara 2019

Inscripțiile de pe tricouri arată nu mai puțin expresive decât printurile și desenele realiste. Esența inscripțiilor reflectă esența a ceea ce doriți să comunicați acestei lumi. Tricourile pot conține expresii scurte, texte întregi sau nume de marcă.

Tricourile cu inscripții arată neutre, astfel încât acestea pot fi combinate atât cu aspectul sportiv, cât și cu jachetele clasice, fustele clopotelor, fustele cu creion.

# 3 Rochie tricou

Rochii practice și confortabile de tricou au devenit o alternativă demnă de rochii de tricou. Elegantă nouă vară din 2019 - modele lungi deasupra gleznei cu tăieturi pe laturi. Acesta este ideal pentru crearea unei imagini sportive gratuite în stilul minimalismului. Pantofi confortabili tăiați, adidași, adidași sunt considerați cea mai bună completare a rochiei de tricou și ghete de gleznă sau jumătăți de ghete în vreme rece.

# 4 Sus pe un umăr: Vara 2019

Stilul cu un umăr gol ca o continuare a subiectului asimetriei este din nou la vârful popularității în vara anului 2019. În colecțiile de primăvară-vară există diverse modele care arată minunat în imaginile de zi cu zi și solemne.

În tendințele modelelor laconice cu linii drepte și curele subțiri, stiluri romantice cu panglici și panglici pufoase. În ceea ce privește culorile, modelele monofonice luminoase arată la fel de elegante: violet, roz pal, purpuriu, etc., și topuri cu printuri de animale și culori "ruinabile".

# 5 Lingerie în stil top 2019

Modelele în stilul lenjeriei erau deja favorite în anotimpurile anterioare. În vara anului 2019, ele sunt din nou populare, în mare parte datorită aspectului feminin și blând. În modelele în stilul de lenjerie există un echilibru clar între modă și regulile de decență. Modelul corect ar trebui să aibă un minim de dantelă și, cel puțin, să arate ca hainele pentru dormit.

În vara anului 2019 în modelele de mătase de trend pe curelele subțiri în culori pastelate: bej, cer albastru, cais, mov. Puteți purta un vârf în lenjerie cu pantaloni scurt, pantaloni cu dungi.

Tricouri scurte # 6

Modelele care îmbrățișează burta sunt populare în imaginile fetelor tinere. Stilul arată original și deloc vulgar. Dacă astfel de imagini explicite nu sunt acceptabile pentru dvs., puteți purta un tricou strans sub un vârf scurt.

În vara anului 2019, în trend atât modele scurte gratuite, cât și subiecte în stilul sport-chic. Pentru vara fierbinte, aceste modele sunt pur și simplu de neînlocuit, ele pot fi întotdeauna completate cu o bluză sau o cămașă.

# 7 Legate tricouri

Acest mod de a purta tricouri gratuite a venit la noi din stilul plajelor și este ferm asociat cu vara și căldura. Un tricou obișnuit cu o imprimare sau cu litere poate fi transformat într-un lucru de trend, este suficient să se lege capetele.

Este posibil să purtați nod în față și în lateral. Combinați un tricou tricotat cu un miniskirt, pulovere și legături libere.

# 8 Tricouri cu asimetrie: modele elegante de vară 2019

Modelele cu o tăiere nestandard nu sunt o noutate în lumea modei.Trebuie doar să vă reamintim rochii de șifon de vară cu un tivou multistrat, bluze și blaturi pe un umăr etc. În acest sezon, designerii le-au oferit fetelor să încerce tricouri cu tăiere asimetrică.

Acest model arată foarte extravagant. Din punct de vedere vizual, un tricou arată dificil, motiv pentru care ar trebui combinat cu un fund laconic: jambiere, capri pantaloni, fustă pentru creion, blugi.

# 9 Tricouri tricotate cu paiete

Ce ar putea fi mai original decât tricoul irizat cu paiete. Aceasta este o opțiune uimitoare pentru o petrecere sau o vacanță pe plajă. În aspectul casual, un top sau un tricou cu o cămașă de satin ar trebui să fie combinate cu pantaloni simpli sau blugi. Pentru aspectul oficial, alegeți o fustă din piele mini, pantaloni de bumbac simplu.

Tricourile arată în mod spectaculos într-un aspect plajă, unde paietele imită cântarele de pește. Materialul este suprapus între ele. Utilizează mai multe nuanțe similare de paiete: albastru, turcoaz, purpuriu.

# 10 Tricouri cu decor volumetric: noua vară din 2019

În vara se pare că totul este permis - se pare că doar un astfel de principiu la care au aderat designerii de modă la crearea colecției primavara-vara 2019. În plus față de printuri, inscripții, paiete în noul sezon, tricourile sunt decorate cu un decor voluminos de tul, franjuri, metal.

De exemplu, florile acum par mai mari din cauza petalelor de tul, inscripțiile sunt mult mai expresive datorită niturilor metalice, imaginile oamenilor și hainele lor sunt evidențiate cu decorul marginilor. În ciuda masivității bijuteriilor, este o plăcere să purtați asemenea tricouri, ele arată incredibil de elegante și tinerești.

Tricouri și topsuri - elementele de garderobă care nu sunt multe. În dulapul fiecărei femei de modă, există zeci de tricouri elegante și originale pentru aspectul casual și festiv. Completați colecția dvs. cu elemente elegante noi prezentate în recenzia noastră.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.