Manichiura verde nu poate fi numită clasic. Cu toate acestea, este din ce în ce mai posibil să o vedeți pe mâinile femeilor. În același timp, culoarea verde are o mulțime de nuanțe, printre care fiecare fată va putea alege cea care reflectă cel mai mult stilul și starea de spirit. În funcție de sezon, puteți folosi o nuanță de plante strălucitoare, conifere bogată, măsline etc. Ce variații de manichiură verde oferă specialiștilor de unghii pentru anul 2018?

Acoperire monocromă

În ciuda simplității sale, o manichiură, realizată într-o versiune cu o singură culoare, arată destul de elegantă și cu siguranță atrage atenția. O excepție va fi situația în care unghiile sunt vopsite în ton cu haine, încălțăminte sau accesorii.

Manichiura "ochi de pisică"

O manichiură deosebit de elegantă va arăta pe o bază verde închisă. Pentru ao crea, aveți nevoie de un lac special cu particule de metal, care împreună cu un magnet pot crea modele spectaculoase pe unghii. În plus, nu trebuie să decorezi unghiile.

Jachetă verde și manichiură de lună

Pentru a crea o astfel de manichiură, aveți nevoie de autocolante speciale sau bandă obișnuită. Există o mulțime de variații de verde francez, dar poziția de lider este ocupată de designul în care marginea unghiei sau gaura ei nu este vopsită peste sau acoperită cu paiete.

Printre noutățile din 2018 - jacheta diagonală sau oblică. Aceasta diferă prin faptul că zâmbetul de unghii se face în diagonală. În acest caz, linia poate fi nu numai netedă, ci și ondulată. Arată interesant abstract francez, în care picături, inimi, dreptunghiuri, ovale sau triunghiuri sunt desenate pe vârful unghiilor.

Manichiura verde a lunii poate fi făcută și în mai multe moduri. În acest caz, gaura poate fi dreaptă, curbată, realizată sub formă de pană de lămâie, etc. În plus, manichiura sau jacheta de lună pot fi decorate cu pietre, camuflate, desene și alte decorațiuni.

Verde cu paiete

Toate nuanțele de verde merg bine cu paiete. Ele pot acoperi complet placa de unghii sau pot decora piesele sale individuale.

Populară în 2018 va fi o manichiură în stilul "sticlei rupte" pentru care aveți nevoie de o folie holografică specială, piesele din care sunt așezate în ordine aleatorie pe gălbenele verzi.

Manichiură verde geometrică

Imprimarea geometrică în manichiură a fost populară de ani de zile. Datorită utilizării diferitelor nuanțe și opțiuni de design, se poate numi elegant, divers și în același timp simplu în design. Desenul în sine poate fi absolut orice - de la linii simple până la figuri abstracte cu mai multe fațete. Dacă lăsați orice formă pe unghia nevăzută, veți obține astăzi manichiura populară "spațiu negativ".

Unul dintre favoriți în 2018 va fi celula, care poate fi aplicată și pe un fundal verde. Puteți să o desenați cu o perie sau să folosiți ștampile și șabloane speciale.

Elemente de plante

Frunzele, crengile și florile sunt în armonie perfectă cu stratul verde. O astfel de manichiură va fi deosebit de relevantă în perioada de primăvară și de vară. În acest caz, puteți picta pe unghii flori în alb, galben, roșu, roz, magenta sau orice altă nuanță. Ca o optiune, doar 1 sau 2 unghii de accent pot fi decorate cu un model floral.

Florile pot fi vopsite cu o perie, folosind șabloane speciale sau autocolante. Printre tehnicile populare din 2018 se numără utilizarea de puncte.

Manichiura cu fructe

Nu mai putin atractive pe un fundal verde va arata ca bucati de fructe. Ce fructe pot desena? Absolut orice. Pe un fundal verde, citrice, căpșuni, kiwi, pepene verde, mere și orice alt fruct vor arăta la fel de bine.

Desen pe manichiura verde

Decoreaza galbenele verzi pot fi modele diferite. Camuflajul pe cui sau efectul pieii de reptile, popular în 2018, va arăta impresionant. O idee bună ar fi să decorezi manichiura cu ornamente sau desene abstracte.

Verde cu aur

Orice nuanțe de verde sunt perfect combinate cu aproape toate culorile, dar va arăta deosebit de impresionant cu aurul. Un sclipitor de aur poate fi vopsit pe un fundal verde, se creează o încrustație a plăcii de unghii sau se subliniază câteva cuiuri. În plus față de sclipici de aur, puteți folosi orice decor de aur - sclipici, bucăți de folie sau benzi.

Verde cu argint

Spre deosebire de aur, argintul poate aduce o compoziție rece. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, combinația de argint și verde arată doar superba. Cea mai simplă versiune a designului poate fi numită acoperind o gălbenuș cu strălucire de argint. Puteți, de asemenea, să desenați orice tipar cu sclipici sau folie și alte decorațiuni de argint.

Ombre verde

Pentru a crea efectul obișnuit de ombre, trebuie să utilizați un burete, cu ajutorul căruia puteți face un gradient pe unghii. Ombre manichiura poate fi făcută, atât în ​​nuanțe de verde, cât și în combinație cu alte culori, de exemplu, negru sau alb.

Manichiură verde cu pietre

Pietrele pot fi folosite pentru a decora orice manichiură, atât de zi cu zi, cât și de festivă.Cea mai bună opțiune ar fi aplicarea unei mici cantități de pietricele la baza cuiului sau a colțurilor acestuia.

Compunând o compoziție de stras pe unghiile accentului, veți obține o opțiune de vacanță de lux. În plus, pietricelele pot fi completate cu orice fel de manichiură: lună, franceză, ochi de pisică etc.

Într-o atmosferă solemnă, va fi potrivit să se aplice compoziții complexe, unde pietricele de diferite culori și dimensiuni pot fi combinate cu pictura artistică.

Machiaj verde mat

Finisajul mat este întotdeauna elegant și aristocratic. Efectuând-o în culori luminoase (menta, turcoaz etc.) obțineți o manichiură delicată. Și în nuanțe întunecate (jad, verdeață de mare etc.) se va asemăna cu catifea scumpa.

Iubitorii de experimente pot combina un finisaj mat cu luciu. Există o mulțime de variante ale unei astfel de combinații. Aceasta poate fi alegerea unui lac cu unghii lucios pe fondul unei acoperiri matte a tuturor celorlalte. Sau evidențiați marginea plăcii unghiei cu un luciu pe fundalul unei acoperiri mată a părții sale principale. Incredibil de impresionant pe un finisaj mat va arata modele lucioase.

Culoarea verde poate fi numită pozitivă și energică. În plus, oferă o vastă varietate de experiențe. Folosind orice design care iti place, vei primi cu siguranta o manichiura originala si chic.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.