Minunat sejur în Tunisia în 2018

0

Breezul mediteranean îți mângâie ușor pielea, soarele tunisian dă foc sărută, dar nu ars. Toate zilele de vacanță de vară din Tunisia în 2018 vor fi umplute cu distracție și plăcere. Astăzi vom organiza un mic tur al celor mai interesante locuri din această țară minunată, vă vom spune despre avantajele vacanței de vară din Tunisia.

Avantaje atractive ale vacanței de vară în Tunisia

Sosind în vacanță în Tunisia, se pare că întreaga lume a venit aici. În primul rând, intrarea pe teritoriul țării este lipsită de vize, ceea ce scutește în mod automat de la rezolvarea unei mase de probleme birocratice. În al doilea rând, turiștii aleg Tunisia vara datorită condițiilor meteorologice: nu există căldură aici. Cu copii, este o bucurie să vă relaxați în Tunisia, deoarece toate plajele și hotelurile sunt echipate pentru a se distra. Doar ce merită să vizitați Carthage Land, Hammamet! Faimoasa talasoterapie este, de asemenea, unul dintre motivele importante pentru alegerea unei vacanțe în Tunisia. Lista de prețuri pentru recreerea turiștilor este mai mică decât în ​​stațiunile din Teritoriul Krasnodar.

Costul călătoriei în vara anului 2018 în Tunisia

O excursie în Tunisia este o plăcere care costă aproximativ 6000 cu pentru o persoană. Costul variază în funcție de alegerea hotelului pentru cazare, tip de mâncare, excursii. Mulți turiști consideră Tunisia - cea mai bună opțiune pentru restul oamenilor din clasa de mijloc, deoarece prețurile de aici sunt rezonabile și nu au lovit prea mult bugetul. Noțiuni de bază în Tunis în 6 ore este mai ușor cu avionul, dar puteți, dacă doriți să călătoriți în jurul Europei, cu nava sau trenul. Prețul unui bilet de avion începe de la 70 USD.

Cele mai bune locuri de noapte din Tunisia

Dacă veniți în Tunisia cu un grup de prieteni, pregătiți-vă pentru o dezbatere aprinsă cu privire la care este cel mai bine să alegeți pentru o odihnă de noapte: Le Carpe Diem - Tunis, Discoteque Platinium, La Taverne Djerba, Igloo Ice Bar sau Sahara Lounge. Acestea sunt aceste locuri de divertisment, judecând după recenziile turiștilor, printre primele zece.

Atracții culinare din Tunisia: fructe de mare exotice și miei

Începeți familiarizarea cu bucătăria tunisiană este mai bine cu fructele de mare: creveți, mărimea degetului mare, calmarul, stridiile, scoici, de la care se fierbe supa și se prepară biscuiți. Al doilea element al programului ar trebui să fie peștele. Și, desigur, miel. Mâncăruri principale din Tunisia: Brik, cuscus tunisian, salată Mechouia, Kobz Mela, Kobz Tabuna, Baranina a la Garguliette, tunisian tunisian.

Plajele din Tunisia

Plajele din Tunisia sunt multi-colorate: alb, auriu, roz. Acestea sunt create pur și simplu pentru divertisment activ: navigarea cu sau fără pânză, scufundări, schi nautic și pescuit maritim. Sunbathul este la fel de bun pretutindeni. Temperatura apei este de aproximativ + 27 ° C, iar aerul + 30 ° C toata vara aproape nu se schimba. Dar rolul unei ierni inospitaliere în Tunisia cu un climat temperat din noiembrie până în aprilie este jucat de sezonul ploios și de vânt. Deoarece în Tunisia există o mare selecție de locuri pentru o stațiune în vara anului 2018, prin urmare, plajele sunt încântătoare și unice. În special merită menționate plajele uimitoare din Sousse, Sidi Bou Said, Yasmin, Mahdia, Skanes, El Remo, Tabarka, Gammarth, Salammbo, Sfax.

Puncte de atractie din Tunisia: tot ce trebuie sa vezi cel putin o data in viata ta

Monumentele din Tunisia sunt împărțite în cele naturale, cum ar fi deșertul Sahara, Parcul Național Ishköl, Lacurile Shott El Jerid și Munții Atlas, precum și timpurile istorice: Amfiteatrul din El Jem, Moscheea Ukba, orașele vechi Dougga, Kerkuan, Cartagina. Tunisia nu este deloc obosită de trecutul său istoric și îi salută cu plăcere pe turiști în cele mai neobișnuite colțuri ale globului.

Deșertul Sahara

Deșertul Sahara este primul loc pentru o excursie. Prețul unei călătorii de două zile este de 115 USD. pentru un adult și 70 cu pentru copil. Spațiile nesfârșite vă permit să organizați un jeep safari, iar excursii la resturile de peisaje din filmul Star Wars și excursii în așezările din Bedouin va lăsa o mulțime de impresii.

Terme Anthony Pius

Termenii din Tunisia sunt bai, în care toată nobilimea romană converga cu scopul de a discuta și de a rezolva situația politică și de a încheia o înțelegere. Ruinele rămase din termenul lui Anthony Pius - un loc pe care turistii doresc să îl viziteze în Tunisia.

Cetatea Ribat Kharthem

Impresionante fortificații atrag turiștii cu forța lor, precum și oportunitatea de a privi în jurul Tunisiei. Aici este actualul Muzeu al Islamului.

Topofet Salambo

Topof Salambo este un loc teribil de sacrificiu al copiilor din vechea Tunisie. O excursie la altar, care a supraviețuit până în prezent, este adesea inclusă în prețul turneului.

Orașele vechi din Cartagina, Dougga și Kirkuan

Asigurați-vă că mergeți în orașul ruinat Cartagina, care poate fi atins independent de capitala Tunisiei. Templele frumoase, mausoleele, teatrele sunt deschise turistilor din Dugg. Kirkuan are o valoare istorică deosebită pentru Tunisia.

El Jem Amfiteatru

Amfiteatrul din El Jem arată ca Colosseum. Structura a fost destinată luptelor între luptători și animale sălbatice. Monumentul istoric este bine păstrat, ceea ce face posibilă aprecierea tuturor frumuseților și a măreției sale pentru turiști.

Orașul pitoresc Sidi Bou Said

În frumosul oraș Sidi Bou Said puteți să vă plimbați toată ziua prin străzile în care trăiesc oamenii obișnuiți.Nu există clădiri noi în oraș, deoarece autoritățile au decis să nu schimbe chipul antichității.

Bardo Muzeul Patrimoniului Național

Suburbia Tunisiei atrage turiștii cu Muzeul Național din Bardo, unde puteți afla detalii despre trecutul istoric al țării.

Matmata - un oraș în peșteri

Clădiri interesante din peșteri pentru turiști care oferă oamenilor să se uite la Matmata.

De asemenea, asigurați-vă că pentru a vizita Catedrala Catolica Sf Vincent de Paul, El Ghriba Sinagoga, mormântul lui Habib Bourguiba, moschei Uqba și al-Zaytoun, cetate Ribat Hart, ribat în Sousse, Kelibia, grădina zoologică Friguia parc Ishkol lac Chott El-Jerid și Souk al-Juma bazar.

Pentru a vă asigura de măreția Tunisiei, merită cu siguranță să mergeți în vara anului 2018 în această țară bine-privată și ospitalieră!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.