În viața fiecărei fete există două evenimente semnificative care lasă un semn de viață - aceasta este o nuntă și o petrecere de absolvire.

Pregătirile pentru baluri începe cu mult înainte de debutul acestei mult așteptări. Foarfeca în pregătirile pentru petrecerea de absolvire și lipsa de gândire a detaliilor imaginii pot afecta starea de spirit a absolventului și impresiile din seara în general.

Cum sa faci o noapte de bal nemaipomenita? Ce imagini sunt relevante în 2018? Veți afla despre toate acestea din analiza noastră.

Spunând la revedere la școală, una dintre cele mai importante probleme după alegerea unei specialități, alegerea unei rochii de seară ideale, se ridică în fața absolvenților.

Varietatea de rochii de seară afișate la show-uri de modă și în magazine de marcă deflectă tinerele doamne și părinții lor. Pentru a crea aspectul perfect finit, nu este suficient să alegeți o rochie, de asemenea, trebuie să alegeți culoarea, stilul de rochie, alegeți un stil de păr și accesorii.

Numai combinația armonioasă a acestor elemente va distinge absolventul de numărul total și va păstra memoria acestui eveniment important în viața ei pentru o lungă perioadă de timp.

Ce culoare rochie de bal pentru a alege?

Alegerea culorii potrivite pentru rochia de bal nu va face probleme speciale pentru absolvenți. Este important să respectați nuanțele de bază - tonuri de albastru, roz pal, piersic și alte pasteluri.

Tonurile fine și proaspete subliniază tinerețea și ușurința.

Bogate culori luminoase - galben, bogat-albastru, smarald sunt ideale pentru rochii de bal.

Nu mai puțin relevante culori clasice stricte - negru, albastru închis, burgund, negru în combinație cu nuanțe albe și alte.

Material pentru rochii de bal

A trecut timpul când viitorii absolvenți s-au așezat în coada de țesătură pentru rochia de bal și i-au cusut independent toată noaptea. Designerii de rochii de bal moderne țin cont de preferințele fetelor și oferă o varietate uimitoare de texturi și țesături care sunt perfecte pentru acest eveniment solemn.

Rochii de bal 2018 sunt fabricate din țesături ușoare și aerisite:

  • mătase

  • organza

  • dantelă

  • șifon

  • atlas

Textura acestor țesături vă permite să creați o varietate largă de stiluri cu fuste cu mai multe straturi, o fustă sau un fir asimetric, plăcuțe inimioare și alte elemente.

Este mai bine să refuzați țesături dense, ele sunt mai potrivite pentru femeile mai în vârstă decât pentru o fată tânără.

Etajul în lungime de bal rochii 2018

Moda moderna nu impune standarde stricte pentru rochii de bal. Totul este individual, astfel încât fiecare fată va putea alege un costum bazat pe forma și preferințele sale de culoare.

Etajul-rochii lungime sunt o opțiune câștigătoare pentru fetele înalte, subțiri, care sunt gata să sublinieze figura lor cu linii stricte.

Prom rochii cu mâneci lungi și siluete montate arata foarte feminine și spectaculoase.

Rochie de bal cu trenul

Modelele de seară au fost întotdeauna asociate cu trenuri, voaluri și capse luminoase. Inspirata de moda din secolele trecute, designeri celebri au creat pentru absolventii de 2018 rochii rafinate ca royals.

Trenul dă o șic specială și eleganță, făcând cifra mai subțire și mai aristocratică.

Lungimea bucla este aleasă individual. Poate fi un tren lung cu o mulțime de pliuri sau o scurtă, permițându-vă să vă mișcați fără îngrijorare specială cu privire la conservarea sa.

Delicate rochii de bal 2018

Tendința și feminitatea - sentimentele care au pătruns în multe spectacole de modă, nu au ocolit rochii de bal.

Printre varietatea de rochii de bal blând, se remarcă în special rochiile în stil Empire și în stil grecesc.

Rochia în stil Empire, cu draperia țesăturilor curgătoare, va da imaginii absolventului un sentiment de ușurință și lipsă de greutate.

După adăugarea unei tăieri gratuite de rochii în stil grecesc cu elemente de aur și argint, veți obține imaginea unei naturi fragile și delicate.

Rochii de rochii: trend 2018

Rochii de bal nu sunt lipsite de confort și funcționalitate. Anotimpurile au fost amintite de ocazia de a transforma o rochie prin dezasamblarea unei fuste lungi. Pachetul rămas scurt vă permite să vă bucurați de seara activă fără ezitare și probleme inutile.

Pentru absolvenți, în 2018, designerii sunt gata să ofere rochii în stilul mullet, cu o lamă mai scurtă în față. Linii asimetrice similare sunt tendința ultimelor sezoane de modă.

Imbracamintele de balet 2018 sunt decorate cu dantelă de lux, manșete, trenuri de lux.

Delicate broderii și printuri florale, aplicațiile arata grozav pe rochii de bal rochie.

Rochii de bal cu basque 2018

Stilul rochiei cu corsetul este atat de versatil incat arata grozav atat in haine casual, cat si in seara.

Rochii de lux cu cochet - cea mai bună opțiune de bal pentru fete cu mici defecte de figura. Stilul unei rochii permite reducerea vizuală a taliei, având atenția umbrită asupra pliurilor unei fuste scurte.

Royal prom 2018

Fără îndoială, atenția multor absolvenți a atras rochii de bal cu o fustă pufoasă, pentru că fiecare fată vrea să facă absolvirea cu adevărat regală.

Mai ales elegant și elegante arata rochii magnifice cu un gât V, cu barca-gât sau pătrat.

Nu mai puțin modele populare cu un spate deschis sau umeri goi.

O varietate de nuanțe curente, printuri cu motive florale, modele dungate și geometrice vor permite fiecărei fete să aleagă cea mai frumoasă rochie pentru bal.

Scurte rochii de bal 2018

Rochii "pe podea", stilurile luxuriante sunt, desigur, clasicele partidelor de absolvire, dar încercând să practice, mulți absolvenți aleg rochiile scurte în miniatura.

Modele în 2018 sunt rochii scurte, cu un corset și un fund minunat. În același timp, se poate visa peste partea de sus, prin alegerea stilurilor cu vârfuri asimetrice, cu spate deschis, umeri complet deschise etc.

Atenție deosebită la corsete. Ar trebui să fie decorat cu pietre și paiete. Adesea, corsetul rochiei este decorat cu numeroase inserții de dantelă, fluturi și draperii, ceea ce va da un volum suplimentar al pieptului.

Pentru a adăuga volum la partea de jos a rochiei, se folosește o petticoasă de șifon, care, din punct de vedere al culorilor, corespunde culorii rochiei sau diferă de ea prin mai multe tonuri.

Partea inferioară și partea superioară a rochiei pot avea aceleași culori sau contrast cu mai multe tonuri. Totul depinde de preferințele gustului absolventului.

Balul deschide pentru fata o nouă lume neexplorată, ea intră în maturitate. Impresiile despre partidul de absolvire depind în mare măsură de imaginea în care fetița va apărea în ultima zi la școală.

Alegerea unui stil potrivit de îmbrăcăminte și accesorii pentru el, asigurați-vă de succes la petrecerea de absolvire.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.