Multe fete nu sunt foarte calde la cap, pentru că ele strică coafura, și chiar și cineva nu îndrăznește cu greu să ascundă stilul frumos sub capac. Prin urmare, de multe ori, doamnele tinere preferă să arunce o hota. Cu toate acestea, o pălărie elegantă poate deveni un element indispensabil în crearea unei imagini interesante și totuși nu trebuie să neglijați acest detaliu. În plus, designerii celebri ne prezintă o selecție uriașă de accesorii neobișnuite, diverse și sofisticate. Astăzi vom vorbi despre pălării de modă tricotate din sezonul 2017.

Culori, modele, legare modelată

O adevărată fashionista este puțin probabil să coste o pălărie tricotată în dulapul ei de iarnă. Sub fiecare arc are propriul model, care este destul de ușor de ales. La urma urmei, o mulțime de culori, tricouri, stiluri și materiale pe care designerii le prezintă în acest sezon vor strica orice femeie de modă.

Dar este important să vă amintiți despre armonie. Combinațiile frumoase nu trebuie neapărat să fie repetate în culori. Fata de fund poate fi o nuanță cu îmbrăcămintea principală și poate avea un ton de contrast complet diferit.Ultima opțiune este mai relevantă în ultimii ani. Principalul lucru - o combinație organică de culori contrastante.

De asemenea, nu uitați că capacul se deschide și accentuează conturul feței, iar culoarea sa focalizează doar atenția asupra imaginii dvs. Sub o pălărie luminată, stilistii recomandă să faci un machiaj mai expresiv, pentru a nu umbri caracteristicile frumoase ale feței.

Tricotate "beanie"

Toate modelele de pălării arată perfect modul lor, dar cele mai populare au fost și rămân "bini". Se potrivește perfect, datorită căruia se menține bine cald și, important, se potrivește cu orice tip de față.

Modă "fasole" poate fi diferită în lungime, în vrac sau mai compact. Modelele volumetrice pot fi drapate așa cum vă place, de fiecare dată când modificați forma. Miniatura "bini" arata grozav cu parul care curge. O pălărie în acest stil este foarte versatilă și pur și simplu trebuie să fie în colecția fiecărui moda.

Tricotate pălării cu pompon

Aceste modele jucăușe au încetat de mult să fie pur sportive. Astăzi, lumea creativă a modei oferă un număr mare de tipuri de pălării cu pompomuri, care sunt perfecte atât pentru stilul urban, cât și pentru costumele clasice mai stricte.

Contrastul este, de asemenea, relevant. Pomponii, care sunt complet opuși culorii principale a capacului, arată foarte interesant și expresiv.

Culorile acide strălucitoare în combinație cu culorile de bază neutre reprezintă o altă tendință din 2017.

Tricotă engleză pălărie

O versiune elegantă a unei pălării tricotate este o alegere excelentă pentru realizarea unui aspect clasic. Se pare foarte elegant și elegant, cu blănuri și haine stricte.

Beretele

Se pare că beretul nu va ieși niciodată din modă. Și chiar modelele tricotate vor părea întotdeauna originale și relevante. Fără îndoială, ele reprezintă o adăugare invariabilă a aspectului clasic, iar într-un design luminos jucăuș, ele pot deveni un accent expresiv într-un arc comun.

În acest an, beretele pot fi confecționate din oțel tare, neted, dar volumul, texturat și chiar tricotat nu sunt mai puțin luxoase și relevante.

earflaps tricotate

Foarte remarcat printre restul frumos tricotate capac un la Ushanka. O fată cu o astfel de pălărie este imposibil să nu observe. Oferă imaginii un anumit farmec și entuziasm. Opțiunile pentru designul de earflaps poate fi o mulțime. Pomponi mari, vizoare ascunse, diverse tricoturi de relief, detalii decorative frumoase și chiar blană înăuntru - toate acestea sunt folosite în mod activ de către designeri și stilisti în acest sezon.

Pălării cu vizier

Nu este adesea posibil să se întâlnească pălării tricotate cu un vizor. Dar în 2017, vă sfătuim să acordați atenție acestui model. Acesta va da imaginii o notă de prospețime și imediate.

Opțiunile copiilor pentru pălării cu vizor arată neobișnuit de drăguț și drăguț. Elementele decorative suplimentare sub formă de flori, curele și nasturi vor da un farmec aparte imaginii micutei tale prințese.

În stil sportiv

Și în acest sezon unul dintre modelele de top va fi un drăguț capac sportiv. Cu toate acestea, acest lucru este deja un clasic, și în fiecare an putem observa arcuri la modă, care sunt în mod ideal completate de o pălărie tricotată într-un stil sportiv. Sunt relevante ambele modele tricotate cu tricotare netedă și tricotate din fire groase cu tricotat în relief și mari.

Pentru modelele moderne, pălăriile din tricotaj sportiv sunt una dintre cele mai preferate opțiuni în crearea accentului final al unei imagini elegante. La urma urmei, aceste modele sunt universale - ele sunt perfect combinate cu un strat învelit în jos, o haină din piele de oaie și absolut orice arc în stilul casual.

Tricotat turbat pălărie

O noutate a sezonului va fi pălării de turban la modă sau așa-numitul model - turban. Un astfel de design are o formă extraordinară, radical diferită. Se pare incredibil de feminin și elegant. Turbanul merge bine cu o haină și blănuri de siluetă trapezoidală.

Moda moderna permite combinatii non-traditionale de turbane cu stil stradal casual. Și uneori există combinații armonioase ale unui astfel de capac cu o îmbrăcăminte exterioară într-un stil sportiv.

Design neobișnuit

În tendința de 2017 vor fi, de asemenea, pălării creative cu urechi.Fete funny stil de potrivire de orice vârstă. Dacă sunteți proprietarul unui personaj vesel, carisma pronunțată sau doriți doar să ieșiți din mulțime, acesta este un alt mod de a vă exprima personalitatea luminată.

Creative detalii luminoase, precum și forme neobișnuite în proiectarea de pălării tricotate poate fi un element cheie în crearea unui punct culminant și o anumită stare de spirit în imagine. Aceste pălării sunt alese cel mai adesea de fanii înflăcărați, care au o colecție mare de pălării.

Desigur, pălăriile sunt un element esențial în crearea unui stil original și impecabil. Dar rolul lor "încălzire" funcțional nu este mai puțin important, acordă astfel o atenție specială calității materialului. Renunțați la fibrele sintetice, este puțin probabil ca într-o astfel de pălărie tricotată să fiți calde și confortabile în vreme rece.

Aveți o pălărie preferată tricotată? Ce design preferați? Trimiteți-ne cu noi în comentarii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.