Simbolul anului 2019 care vine, este Pigul Pământ Galben, un animal amabil și pașnic în toate privințele. Pentru a vă bucura de patronajul anului, trebuie să vă pregătiți temeinic - să aveți grijă de mobilierul de Anul Nou la domiciliu, să alegeți o masă bogată și gustoasă și să alegeți un dulap care să se potrivească atmosferei dvs. festive.

Astrologii și stilistii în ajunul ajunului de Anul Nou sunt de acord într-o singură opinie că trebuie să alegi un costum pentru o vacanță în acele tonuri pe care simbolul anului viitor preferă. Nu respingeți sfatul profesioniștilor, din cauza acestui lucru se poate trăi bunăstarea și norocul, ceea ce dă Pigului Pământ Galben pentru tot anul.

Cum să sărbătorim Anul Nou 2019: culorile preferate ale porcului de galben galben

Alegerea costumului de Anul Nou, trebuie mai întâi să decideți o atingere de îmbrăcăminte. Culorile cheie ale vacanței viitoare sunt paleta de culori galbene și pământești.Aceste nuanțe ar trebui să fie preferate atunci când alegeți o rochie pentru sărbătoare.

Pentru culorile moderne de Anul Nou include:

 • maro
 • galben
 • aur
 • verde

Culoarea optimă a sărbătorii de Anul Nou 2019 este muștarul condimentat. Aceasta este o culoare bogată, exotică, superbă, care vă va da imaginii un șic nobil și o carisma. O alternativă la muștar va fi o nuanță de aur care va face pe orice femeie steaua petrecerii de Anul Nou.

În plus față de tonurile clasice de Crăciun, costumele de roșu, albastru, violet și portocaliu vor arăta grozav. Pantaloni de culori întotdeauna la modă, pastelate și nude, care sunt perfect combinate cu accesorii alb, negru și gri.

Anvelopele de Anul Nou sunt haine speciale care ar trebui să arate superb și superbe. Aceasta poate fi nu numai o rochie de seară, pentru o întâlnire din 2019, alegeți un salopetă elegant, pantaloni ușori cu dungi și pantaloni scurți la modă. Este important să vă gândiți prin fiecare detaliu al imaginii Anului Nou, doar ca arcul dvs. solemn să arate elegant și festiv.

Cum să sărbătorim Anul Nou al Pământului Porc: o alternativă la paleta galbenă

Există o opinie că patronajul anului, Yellow Earth Pig, favorizează acele femei la modă care sărbătoresc Anul Nou în rochii de galben și maro. Cu toate acestea, din ce în ce mai mult, factorii determinanți în alegerea unei rochii de Anul Nou nu sunt preferințele simbolului anului, ci tendințele de modă care predomină în sezonul toamnă-iarnă.

Nuantele clasice ale anului 2019:

 • galben, de aur
 • portocaliu, teracotă
 • maro, ciocolată,
 • cafea cu lapte, ecru, este mai bine să plătești un omagiu tradiției și să alegi o imagine de Anul Nou în aceste culori

Căutați rochii, costume de pantaloni într-o tonă caldă galben-maronie, avantajul că există multe nuanțe de tonă rece și caldă. Dacă îmbrăcămintea din această paletă de culori nu vă place și nu se potrivește tipului dvs. de culoare, utilizați culorile lunii de vară, iarbă, cerul de apus, crepuscul timpuriu și alte nuanțe bogate. Utilizați culorile a tot ceea ce este pe Pământ, nu contrazice tradițiile chinezești și tendințele modei din anul care vine.

Stiluri stilate pentru celebrarea Anului Nou 2019

Un porc nu este în zadar considerat un prototip popular al unei bănci de porci, timp de mai multe secole a fost cel mai bun container pentru acumularea de familii. O femeie în ajunul Anului Nou 2019 este pur și simplu obligată să strălucească cu aspectul ei superb, atrăgând astfel un succes financiar.

Modelele moderne ale sărbătorii de anul nou 2019 sunt:

 • rochii elegante de Anul Nou pe podea - stilul "pește", rochii de șifon în culori pastelate, rochii din dantelă în culori aurite și pământ
 • rochii scurte cu fuste pufoase de sifon
 • bluze albe cu un decor complex
 • pantaloni drepți în culori strălucitoare
 • elegant și eficient

Permiteți-vă să întruchipeze visul din copilarie în ajunul Anului Nou - purtați o rochie cu un tufiș luxuriant, scufundându-vă în amintirile matinelor copiilor. Dacă nu vă impresionați acest costum sincer de cocos, înlocuiți-l cu mâneci voluminoase - cu lanterne, cu maneci și bastoane.

Dacă nu doriți să experimentați o tinuță de an nou, alegeți o variantă câștig-câștig - o rochie neagră. Elegant și de Anul Nou luminos astfel de costum brodate cu "aur" va arata luminoase.

Jumpsuits - o garderoba de anul nou, care de mulți ani nu putea intra în dulapul solemn de femei. Salopete moderne din sifon, pânză de cusătură arata foarte atractivă și elegantă. Alege modelele în versiunea de seară în culori pastelate calde.

Accesorii elegant pentru imaginea de Anul Nou 2019

Cu nuanțele și stilurile imaginii de Anul Nou, 2019 au fost sortate, rămâne să se gândească detaliile - păr, machiaj, accesorii.

Cea mai bună achiziție pentru imaginea de Anul Nou în 2019 va fi pantofii și sandalele bej. Astfel de pantofi vor fi foarte plăcute patronului anului și vor pune femeia într-o lumină favorabilă. În general, este preferabil să sărbătorim vacanța de Anul Nou în pantofi confortabili din piele moale sau piele moale.

Opțiunea clasică pentru sărbătorirea Anului Nou în 2019 este considerată a fi un ambreiaj miniatural care va deține tot ce aveți nevoie pentru femei - un telefon, o oglindă, un ruj și alte minore ale femeilor. Ambreiajul trebuie să fie spectaculos în culoare și simplu în stil.

Ca bijuterii, alegeți cercei, coliere, brățări de aur, cu un decor complex, de preferință într-un design masiv. În plus, accesoriile din oase, lemn și ceramică vor arăta elegant.

Patronia din 2019 nu suferă de coafuri complexe, cu asimetrie și stil evident, așa că faceți coafuri naturale și pierdute pe cap, cum ar fi:

 • mănunchiuri și diverse țesături
 • moale bucle
 • cozile de cal pierdute
 • vintage netedă, cu o coadă laterală

Decoreaza-ti parul cu ornamente in culoarea aurie - cu jante, piepteni, tiaras, panglici, fire de par.

În rochia de Anul Nou, fiecare detaliu este important. Nu este greu să faci o imagine concisă și atractivă cu Yellow Earth Pig, îi iubește confortul, nuanțele naturale și detaliile simple. Anul Nou fericit și bunăstarea în anul următor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.