Deja la începutul lui 2018, putem spune că am pierdut unii dintre cei mai buni artiști, muzicieni și oameni doar talentați.

Jerry van dyke

Pe 5 ianuarie 2018, la vârsta de 86 de ani, actorul american și comedianul Jerry Van Dyke au murit. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale în filme precum "Se întâmplă mai rău", "Diagnostic: Murder", "Millers in Divorce".

Potrivit soției Jerry Van Dyke Shirley, sănătatea comediantului sa deteriorat brusc după accidentul din 2015. Rudele își amintesc de el ca o persoană bună și veselă, ușor legată de eșecuri.

Mikhail Derzhavin

Mikhail Derzhavin - faimosul actor de teatru de film și teatru sovietic și rus. Fiind artist al Teatrului Academic din Moscova din Moscova, Mikhail Derzhavin a participat la mai mult de 50 de producții, a acționat ca prezentator, a jucat mai mult de 30 de roluri de film. Succesul real și popularitatea lui Derzhavin au adus rolul lui Gudkogo în filmul "Sailor meu". Marele artist a murit la 10 ianuarie 2018.

Victor Topaller

O minunată gazdă TV și radio a murit pe 10 ianuarie 2018 în Statele Unite. Victor Topaller a absolvit Colegiul Schukinsky, a fost implicat în organizarea de spectacole și concerte. În mod oficial, Topaller a fost listat ca angajat al lui Roskontsert și al lui Moskontsert. Adevărata glorie a venit la Topalleru când sa încercat el însuși ca gazdă de televiziune.

În timpul anilor perestroika, Victor Topaller a plecat în Israel, unde a lucrat ca gazdă pentru emisiuni în limba rusă. Împreună cu activitatea sa principală, el preia producția piesei "The Bird Market", unde rolul principal a fost jucat de actrița talentată Liya Akhedzhakova.

În anii 2000, Victor Topaller a plecat pentru rezidența permanentă în Statele Unite, unde și-a găsit uzul pentru abilitățile sale oratorii. A devenit gazda programului "Crossroads", "programul educațional american". Unul dintre programele sale cele mai populare este "In New York cu V. Topaller", pe care a condus-o timp de 17 ani. Moartea unei figuri culturale a venit din cauza cancerului pulmonar rapid.

Vladimir Duda

Vladimir Duda își datorează popularitatea la jocul "KVN", unde această persoană remarcabilă cu un simț al umorului spumante a fost apreciată. Vladimir Duda este din Novosibirsk, unde a absolvit Facultatea de Mecanică și Matematică din cadrul unei universități regionale. Vladimir a participat în mod constant la activitățile de amator, a fost gardianul clubului "Divan Brothers Office".

În calitate de student la Novosibirsk NSU, Vladimir Duda a participat la un show TV KVN cu Alexander Maslyakov, unde echipa a câștigat audiența și judecătorii. Echipa KVN NSU a primit titlul de campioană a celei mai înalte ligi.

După o interpretare reușită la Moscova, Vladimir Duda nu sa mutat în capitală și a legat viața cu televiziunea. Umoristul a lucrat în Akademgorodok, a fost implicat în activități sociale și mișcare de voluntariat. Vladimir Duda nu a fost 11 ianuarie 2018.

Dolores O'Riordan

Dolores O'Riordan - cantareata a grupului rock The Cranberries a murit la 47 de ani. Fata de la varsta de 18 ani a facut karting la cantareata de la The Cranderry Saw Us, unde a aratat nu numai abilitati vocale unice, ci si incredibila arta. Dolores nu numai că a cântat frumos, dar și a compus cântece.

Dolores O'Riordan a oferit echipei 3 melodii simultan, care au fost trimise companiilor de discuri. Pentru dreptul de a produce o înregistrare a The Cranberries, 3 companii s-au luptat, cântecele Dolores au fost atât de populare și de succes.

Cele mai cunoscute hituri ale Cranberries sunt "Zombie" și "Dreams and Linger", care au devenit clasice de direcție rock. Dolores O'Riordan a murit pe 15 ianuarie 2018. Cauzele morții și presupusa boală a solistului nu sunt publicate de alți membri ai grupului și de producători.

Dorothy Malone

19 ianuarie 2018, faimoasa actrita americana Dorothy Malone a murit. În ciuda vârstei sale, Dorothy avea 92 de ani, continuă să participe la emisiuni de televiziune și să joace în roluri episodice.
Dorothy Malone a primit premiul Academiei în 1957 pentru rolul cel mai bun din filmul "Cuvinte scrise în vânt". Actrita a castigat o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru contributia sa remarcabila la industria cinematografica.

Olivia cole

Olivia Cole a murit la 19 ianuarie 2018 (75 de ani). Cauza morții este un atac de cord. În timpul carierei sale, actrita a jucat în mai mult de 30 de filme, însă adevărata glorie a lui Olivia a adus mini-seria "Roots", datorită căreia a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Lyudmila Senchina

Vestea despre moartea lui Lyudmila Senchina a apărut pe 25 ianuarie 2018. Actrita populara Lyudmila Senchina a fost amintit de multi telespectatori ca interpret al unui cântec popular din desenele Cinderella.

Peter Igenbergs

La vârsta de 81 de ani, tatăl lui Maria Maksakova, Peter Igenbergs, a decedat. Multe despre viața lui Ighenberg au devenit cunoscute presei dintr-un interviu cu ea însăși. Potrivit ei, ea și-a apreciat foarte mult relația cu tatăl ei, dedicând fiecare minut liber să se îngrijească de el.

În ianuarie, Peter Iberberg a suferit un accident vascular cerebral, după care sa recuperat mult timp. Maria bunăstarea lui Maria Maksakova sa deteriorat treptat, a fost paralizat.La începutul de Crăciun a lui Petru a dispărut, iar la 28 ianuarie Maria a anunțat moartea.

Anatoly Reznikov

Anatoly Reznikov este un mare multiplicator rusesc. Reznikov și-a început cariera profesională la Studioul Central de Film Documentar de la Moscova. Mai târziu, el a devenit serios interesat de animație, creând desene animate unice desenate și introducând noi tehnologii pentru prelucrarea diapozitivelor gata făcute.

Anatoly Reznikov a creat desenul despre pisica Leopold, cunoscut de mai multe generații. Toate lucrările sale sunt pătrunse de bunătate, de o lume interioară armonioasă, de un suflet special. În calitate de multiplicator, Reznikov și-a considerat sarcina principală de a transmite audienței o înțelegere a faptului că viața este cu adevărat frumoasă și cu multe fațete. Anatoli Reznikov nu a fost 31 ianuarie 2018. Avea 77 de ani.

Ildar Shoki

Pentru fostul participant al reality show-ului "Dom-2", Anton Shoki a fost un adevărat șoc pentru moartea fratelui Ildar Shoki. Ambii frați au o soartă dificilă. Anton a fost adoptat de o familie americană care la abuzat, închisă într-un dulap și trimisă la tabere specializate. La vârsta de 18 ani, Anton Shoki sa întors în Rusia, unde a încercat imediat să-și amelioreze relațiile cu fratele său Ildar, care, după ce a absolvit un orfelinat, a mers, după cum se spune, "pe o cale curbată". Ildar Shoki a fost condamnat pentru furt, dar a plecat devreme. Curând a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru o crimă gravă, care, după Anton, nu a comis-o. În închisoare, sănătatea lui Ildar Shoki sa deteriorat brusc, a fost șocat de sentința aspru și sa sinucis.

Roman Filipov

Numele pilotului rus a devenit cunoscut după actul eroic, care a devenit standardul curajului pentru generația modernă. Roman Filipov a ales să moară mai degrabă decât să se predea dușmanului. Pe 3 februarie 2018, avionul Filipov sa prăbușit în zona de escaladare Idlib. Pilotul a reușit să informeze comandantul cu privire la situație și să iasă. În ultimele minute ale vieții sale, Filip Filipov a condus o luptă inegală cu teroriștii din arme obișnuite, fără a le permite să meargă în avion. Filipov sa aruncat cu o grenadă când teroriștii au reușit să se apropie prea mult.

Expresia lui Filip Filipov "Acesta este pentru voi băieți", împreună cu ultimele cuvinte ale lui Magomed Nurbagandov "Munca fraților" vor fi incluse în istoria modernă a Rusiei.

Dmitri Soloviev

12 februarie 2018, actorul rus Dmitri Soloviev a murit la vârsta de 44 de ani. De la o vârstă fragedă, viața lui Dmitri a fost imbibată de spiritul scenei, părinții săi fiind regizorul de cult Serghei Soloviev și actrița magnifică Marianna Kushnirova. Dmitri Solovyov nu a avut probleme cu alegerea profesiei sale viitoare.
Dmitri Solovyov și-a făcut debutul în filmul tatălui său "House under the Stars", care a jucat în filmul "Tender Age", care a apărut în episodul "Anna Karenina". În ianuarie, Solovyov a fost spitalizat cu un diagnostic de pancreatită, care a provocat ulterior moartea actorului.

Alexander Shatalov

Pe 15 februarie, poetul sovietic și rus, radiodifuzorul, criticul și editorul Alexander Shatalov au decedat. În ciuda faptului că Shatalov a absolvit Institutul de Ingineri de Aviație Civilă, a văzut vocația sa reală în literatura și activitatea creativă.

Alexander Shatalov a fost un agent literar al lui Natalia Medvedeva și al lui Eduard Limonov. Pe drum, a condus o activitate în propria sa revistă literară "The Verb". În anii 1990, Shatalov a condus recenzii de carte la televiziune, a fost prezentatorul și autorul Grafomanului pe postul de televiziune Kultura.

Oleg Tabakov

12 martie 2018 nu a devenit un important actor teatral și sovietic sovietic și rus Oleg Tabakov. Directorul a fost spitalizat în aprilie 2017, după o vizită de rutină la dentist. În ianuarie 2018, medicii au decis să-l aducă pe Tabakov într-o stare de comă medicală și să o conecteze la ventilator. Cu toate acestea, inima unui actor celebru nu a putut suporta încărcătura și după o lungă boală a murit în spital împreună cu familia și cei dragi.

Oleg Tabakov este cunoscut pentru rolurile sale în filme precum "Războiul și pacea", "Câteva zile din viața lui Oblomov", "Moscova nu crede în lacrimi" și alții. A fost un om grozav care a făcut multe pentru cinematograful național și teatrul. Pentru o mare contribuție la dezvoltarea culturii rusești, Oleg Tabakov a primit premiul Ordinului de merit al Patriei.

Leonid Kvinikhidze

La 13 martie 2018, Leonid Kvinihidze, un renumit regizor, creatorul filmului legendar "Mary Poppins, Goodbye", a murit la vârsta de 81 de ani. Prietenii și colegii au vorbit despre el ca pe o persoană cu un talent incomparabil pentru a crea un film care să ateste viața.

Leonid Kvinikhidze este cunoscut pentru lucrări precum "Sky Swallows", "Straw Hat", seria TV "The Crash of Engineer Garin". În ultimii ani, Kvinikhidze a condus Teatrul de Stat din Moscova "Sala de Muzică", a fost directorul-șef al Teatrului Muzical Regional Khabarovsk. În 2006, Leonid Kvinikhidze a primit premiul Teatrul Național de Mască de Aur pentru producția de film Figaro.

Stephen Hawking

14 martie 2018, faimosul fizician britanic teoretic Stephen Hawking a murit. Acesta este un prim exemplu al faptului că chiar și într-un scaun cu rotile se poate face o mulțime pentru omenire.

Stephen Hawking este cunoscut pentru cercetările sale despre încălzirea globală, poluarea mediului, inegalitatea socială. Hawking a suferit de o boală rară - scleroza amiotrofică, care afectează mușchii și slăbește complet activitatea fizică. În ciuda acestui fapt, a reușit să-și apere teza de doctorat și să obțină o profesorie la Universitatea din Cambridge.

Serghei Mavrodi

26 martie 2018 Serghei Mavrodi, fondatorul societății pe acțiuni MMM, a murit la vârsta de 63 de ani. Această personalitate ambiguă provoacă încă o mulțime de dezbateri. Pentru unii, Mavrodi este un escroc care a reușit să lase milioane de ruși fără bani, pentru alții - un geniu financiar care nu avea timp să-și realizeze planurile.

În total, mai mult de 15 milioane de persoane au suferit din cauza activităților lui Serghei Mavrodi, care a suferit daune în valoare totală de aproximativ 3 miliarde de ruble. În 2003, un combinator financiar a fost condamnat pentru fraudă pentru 4,5 ani de închisoare. Acest termen a servit în timpul anchetei și a fost eliberat după anunțarea sentinței. În 2016, Mavrodi a anunțat crearea propriei sale criptocurrency - Marvo. Mai mult de 33 de mii de oameni au investit în proiect.

Oleg Anofriev

La 28 martie 2018, actorul de teatru și de film rus Oleg Anofriev a murit la vârsta de 89 de ani. Soarta a acordat Artistului Poporului din Federația Rusă un talent incredibil de muzical și de acțiune, pe care a reușit să-l realizeze pe deplin.

Câteva generații au crescut pe felicitările amuzante și instructive "Muzicienii din orașul Bremen", "La fel ca un leu și broasca țestoasă au cântat o melodie", "Unde vrăbila sa înmuiat", exprimată de Oleg Anofriev. În timpul vieții sale, Anofriev a înregistrat peste 200 de melodii, inclusiv compoziția bine-cunoscută "Nu este decât un moment", care a devenit motto-ul unei întregi generații.

Mikhail Ugarov

La 1 aprilie 2018, la Moscova, la vârsta de 62 de ani, a murit dramaturgul rus, scenaristul, regizorul de teatru și de film Mihail Ugarov. Colegii au vorbit despre el ca o persoană intenționată, care sa dedicat cu toată inima artei. În calitate de director artistic al Centrului de Dramaturgie și de Direcție A. Kazantsev și M. Roshchina, Mikhail Ugarov a organizat în mod constant seminare de instruire pentru tinerii dramaturgi. Mikhail Ugarov este unul dintre organizatorii festivalului de teatru Lyubimovka, popular în cercurile creative. Cauza decesului faimosului dramaturg a fost un atac de cord brusc.

Barbro Margareta Svensson

3 aprilie 2018, la Stockholm, faimoasa cântăreață suedeză, prezentatoarea TV și actrița Barbro Margaret Svensson au murit. Barbro și-a început cariera în anii 1950, realizând hituri populare de atunci. În 1961, Margareta Svensson, care la acea dată a luat numele de scenă Lille-Babs, a prezentat Suedia la concursul de teatru Eurovision de la Cannes cu piesa "April, April".Până în 2018, Barbro Svensson a fost unul dintre cei mai renumiți artiști din Suedia. Potrivit colegilor, Lille-Babs a luptat mult timp cu cancerul, care a fost cauza morții ei.

Raymond Wilkins

Pe 4 aprilie 2018, a devenit cunoscut moartea jucătorului de fotbal și a antrenorului englez, ex-asistent al antrenorului echipei Chelsea, Raymond Wilkins. Fotbalistul a câștigat popularitatea sa ca jucător în clubul englez Chelsea. Performanțele sportive remarcabile și personajul final au permis lui Raymond Wilkins să devină mijlocaș al clubului Manchester United. La sfârșitul carierei sale sportive, Wilkins a început coaching-ul, fiind principalul lider al echipei iordaniene și antrenorului Fulham.

 

Angelica Volchkova

La 7 aprilie 2018, la 5 minute de la debutul Paștelui, actrita de teatru și de film, Angelica Volchkova, a murit. Motivele morții acestei femei încântătoare și infinit de talentate nu se aplică încă. Acest lucru a fost solicitat de Angelica Volchkova.

Majoritatea rolurilor actritei au jucat-o în teatru, ca parte a popularului "Școală a piesei moderne". În film, Angelika Volchkova a apărut doar în rolurile episodice din seria TV "The Return of Mukhtar-1".

În 2004, Volchkova a refuzat să primească titlul de Artist al Poporului și a continuat să apară pe scenă, pentru a atrage atenția entuziasmată a spectatorilor, pentru a primi numeroase comentarii pozitive de la critici.

Angelika Volchkova a condus un stil de viață izolat, închis, exprimându-și emoțiile doar pe scenă. Presa nu știe despre soțul sau copiii care ar fi rămas cu actrița. Fanii sunt îngrijorați în mare măsură de cauzele morții, pe care Volchkova a preferat să le păstreze tăcerea în voia ei. Potrivit unei versiuni, cauza decesului unei Angelica Volchkova de 47 de ani a fost o boală pe termen lung.

Andrey Zhmakin

În noaptea de 11 aprilie, un participant la emisiunea TV "Comedy Battle" și "Open Microphone", jucător KVN Andrei Zhmakin, a murit. Comediantul a murit brusc la vârsta de 24 de ani de la insuficiența cardiacă. Spectatorii Andrei Zhmakin își amintesc de monologii despre rapiditatea fluxului vieții și a altor probleme ale oamenilor într-un context plin de umor. Artistul are o soție și o fiică de 4 ani.

Barbara Bush

La 17 aprilie 2018, soția celui de-al 41-lea președinte american George W. Bush, mama celui de-al 43-lea președinte american George W. Bush și guvernatorul Florida, Jeb Bush, a murit. Pentru o lungă perioadă de timp, Barbara Bush a suferit o boală autoimună - boala Graves, care duce la înfrângerea glandei tiroide și otrăvirea corpului cu hormoni tiroidieni. După mai multe operații, Barbara Bush a refuzat tratamentul și a preferat să petreacă mai mult timp cu familia. Barbara Bush a decedat la vârsta de 92 de ani.

Vladimir Liahov

19 aprilie 2018, cosmonautul sovietic, de două ori Eroul Uniunii Sovietice, Vladimir Afanasyevici Liahov, a murit. Liahov a început cariera studiind la Școala de Aviație din Kharkov. După absolvire, Vladimir Liahov a devenit pilot militar de apărare aeriană pentru a proteja frontierele țării de departe. Lyakhov are 3 misiuni spațiale și mai mult de 330 de zile pe orbită, 3 distanțe spațiale. Vladimir Liahov a zburat în mod repetat la stațiile orbitale Salyut-6 și Salyut-7.

Tim Bergling (Avici)

20 aprilie 2018, a murit DJ-ul suedez și producătorul de muzică Avici. DJ-ul a folosit pseudonimele Tim Berg și Tom Hangs în activitățile muzicale. Avici și-a făcut popularitatea obligatorie pentru single-urile "My Feeling for You", "Levels" și "Blessed". Avici a fost unul dintre cei zece cei mai plătiți DJ din lume, cu un venit de peste 20 de milioane de dolari. Nu există informații exacte despre cauzele decesului DJ-ului, însă poliția a prezentat deja câteva versiuni în care nu există nici o urmă de crimă.

Nina Doroshina

La 21 aprilie 2018, celebra teatru de teatru și scenă sovietică și rusă Nina Doroshina a murit la vârsta de 84 de ani. Mulți spectatori ai Artistului Poporului din RSFSR Nina Doroshina au fost amintiți pentru rolul lor în filmul "Dragostea și porumbeii".În băncile purtătoare ale Ninei Doroshina, majoritatea sunt roluri minore, dar datorită talentului și caracterului său carismatic, personajele ei au fost vii și memorabile. Cauza preliminară a morții lui Nina Doroshina este stopul cardiac brusc.

Nabi Tajima

La 21 aprilie 2018, a devenit cunoscut moartea ficatului japonez lung, cel mai vechi rezident al Pământului Nabi Tajima. A murit în Spitalul Kikai Island din regiunea Kagoshima la vârsta de 117 ani. Înainte de Nabi Tajima, titlul celui mai vechi bărbat din lume a aparținut doamnei Brown, după moartea căruia cercetătorii Book of Records au început să afle cine va fi acum numărul 1 de ficat lung. Așa că l-au găsit pe Nabi Tajima. După moartea sa, titlul celei mai vechi persoane de pe planetă va aparține locuitorului din Japonia, Masazo Nonak, de 112 de ani.

Hubert de Givenchy

10 martie 2018, Hubert de Givansch, legendarul designer francez, fondatorul mărcii Givenchy, a devenit conștient de moarte. Givenchy a devenit autorul rochiței unice Audrey Hepburn din filmul "Mic dejun la Tiffany", care a devenit întruchiparea eleganței, farmecului francez și aristocrației. Designerul a căutat întotdeauna modele simple în haine, care nu-și plac ideile în stilul modern și avangardist. Simplitatea și eleganța clasică au fost principala atracție a tuturor colecțiilor sale. Hubert de Givenchy a murit în somn. Avea 91 de ani.

Oles Tereshchenko

La 12 martie 2018, fosta gazdă a primului canal național al Ucrainei, Oles Tereshchenko, a murit. Tereshchenko a luptat împotriva cancerului pentru o lungă perioadă de timp, el a luat cursuri de chimioterapie. În ciuda unei boli îngrozitoare, Oles Tereshchenko nu și-a pierdut optimismul și credința, sperând că în curând va putea să se dedice din nou la programul de televiziune "Pe Main". Oles Tereshchenko a primit titlul onorific "Jurnalist onorat al Ucrainei".

Liz Assia

La 24 martie 2018, faimosul cântăreț elvețian, care a câștigat primul concurs de cântece Eurovision, Liz Assia, a murit. Assia și-a început cariera în scenă ca dansatoare și, în 1940, a încercat să devină performer. În ultimii ani ai vieții sale, Liz Assia a fost invitată la evenimente dedicate Eurovision.

Victor Kalashnikov

La 27 martie 2018, faimosul designer sovietic și rus de arme de calibru mic, fiul unui inginer de proiectare remarcabil Mikhail Kalashnikov, Viktor Kalashnikov, a decedat. In timpul petrecut la Uzina de Constructii de Masini Izhevsk, Viktor Kalashnikov a efectuat numeroase studii care vizeaza imbunatatirea performantelor de fotografiere ale celebrului puerfi ​​de asalt Kalashnikov. În plus, designerul a participat la crearea de autovehicule de vânătoare de carabini și mitraliere bazate pe Kalashnikov. Viktor Kalashnikov a primit titlul de Designer Onorat al Rusiei, un lucrător industrial onorific.

Stefan Odran

La 27 martie 2018, actrita franceză Stephen Odran a decedat. Și-a început cariera în scenă la Paris și la televiziune. Apoi, Odran a devenit una dintre cele mai căutate și actrițe populare din Franța, având ocazia de a lucra cu regizorul Claude Chabrol. Stefan Odran a jucat în filme precum "Cuties", "Withers", "Eye of the Evil One", "Scandal".

Președintele Milos

Miloš Forman este omul care a creat capodoperele filmului, printre care "O plutire peste cuibul cupei", "Omul pe lună", "Amadea". Directorul de film american și ceh a murit la 13 aprilie 2018 la vârsta de 86 de ani.

Vadim Mulerman

Vadim Mulerman - un cântăreț renumit sovietic cu o soartă dificilă. Mulerman si-a inceput cariera de succes cu interpretarea unor astfel de melodii cunoscute fiecarui ascultator sovietic, cum ar fi: "Cowardul nu joaca hochei", "Cât de bine sa fii general", "Lada" si altii. La începutul anilor 1990, Vadim Mulerman a trebuit să emigreze în SUA. El pur și simplu a încetat să mai fie eliberat pe scenă, referindu-se la o performanță de lungă durată în care cântăreața a interpretat un cântec evreiesc. Vadim Mulerman a murit pe 2 mai 2018 la New York de la o boală de cancer.

Nikolay Boychenko

1 iunie 2018, întunecată de vestea despre moartea subită a unui regizor și coregraf talentat, fondator și creator de creație al Proiectului de dansuri D'Arte Nikolay Boychenko. Nu a fost doar un dansator bun, el a acuzat privitorul cu o energie incredibila si pozitiv, aratand numere armonioase si originale. Nikolay Boychenko a fost coregraful unor astfel de proiecte de televiziune precum "Ucraina caută talente", factorul X, Toată lumea. Cauza morții Boychenko ar putea fi complicații după ce a suferit pneumonia.

Leonid Nevedomsky

3 iunie 2018, moartea unui actor talentat, Artistul Poporului din Rusia Leonid Nevedomsky a devenit cunoscut. În cinematografie, Nevedomsky a jucat aproape întotdeauna roluri pozitive, personajele negative erau un actor vesel și prietenos, care pur și simplu nu putea să-i aducă la viață. Publicul a fost amintit de Leonid Nevedomsky datorită filmelor "Stepmother", "Steaua fericirii captivante", "țiganilor". Cauza morții actorului a devenit o boală prelungită.

Kate spade

Kate Spade, creatoare a mărcii de genți, îmbrăcăminte și accesorii, a fost găsit mort în apartamentul ei din Manhattan în data de 5 iunie 2018. Criminologii au ajuns la concluzia că femeia sa sinucis.

Kate Spade a devenit faimă ca una dintre primele designeri de sex feminin care au apărut în SUA în anii '90. Modașii îi plăceau imaginile de viață oferite de Kate, cu aceleași ochelări, haine în spiritul anilor 60 și zâmbetul obligatoriu vesel pe față. Ceea ce la împins pe faimosul designer la un astfel de pas fatal, în timp ce este clarificat, totuși, soțul lui Kate a spus că o femeie se lupta cu tulburări de anxietate și depresie de mulți ani.

Stanislav Govorukhin

La 14 iunie 2018, faimosul actor, scenarist și producator sovietic și rus Stanislav Govorukhin a murit la vârsta de 83 de ani. Din cauza acestui talentat regizor de film mai mult de 50 de filme. Spectatorii din Rusia sunt binecunoscuți pentru astfel de filme ca "locul întâlnirii nu poate fi schimbat", "Aventurile lui Tom Sawyer și Huckleberry Finn", "Vertical", "Voroshilovsky Shooter" și altele. În plus față de activitățile sale profesionale, Stanislav Govoruhin a fost activ implicat în activitatea politică, reprezentând interesele culturii și educației în Duma de Stat a Federației Ruse. Cauza morții regizorului a fost o boală lungă.

Jasey Duane Honfroy

Pe 18 iunie 2018, binecunoscutul rapper Jassei Duane Onfroy, care a lucrat sub pseudonimul XXXTentacion, a murit ca urmare a unui jaf. Doar câteva luni în urmă, muzicianul a lansat un alt album, care a ocupat locul 1 pe tabloul Billboard. XXXTentacion și-a început cariera muzicală la vârsta de 16 ani, lansând debutul și albumul de succes "17".

Richard Swift

"Orchestra-om" sau pur și simplu un multi-instrumentalist, membru al faimoasei formații The Black Keys, Richard Swift, a murit la 3 iulie 2018 la vârsta de 41 de ani. Cauza exactă a morții muzicianului nu este specificată, dar se știe că, în ajunul morții sale, Swift a fost spitalizat într-o clinică care "amenință viața". Colegii vorbesc despre Richard Swift ca un om care deținea perfect o chitară, bas, tastatură.

Vladislav Zhukovsky

Vladislav Zhukovsky a fost bine amintit de spectatorul rus datorită faimoasei serii de televiziune "zero", "Streets of Broken Lanterns". Atunci, apariția colorată și talentul deosebit al lui Zhukovsky au fost foarte apreciate de criticii și regizorii de film. În plus, Zhukovsky a cântat în teatru, unde sa transformat în absolut orice personaj, începând cu Semionov-Pishchik de la Cherchow Orchard din Cehov și terminând cu Regele Stupid în Muzicienii din orașul Bremen. Vladislav Zhukovsky a decedat pe 17 iulie ca rezultat al unei boli îndelungate la 74 de ani.

Denis Teng

19 iulie 2018 a devenit cunoscut despre moartea tragică a medaliatului de bronz al Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014, Denis Tena. Patronul figurin, care a jucat în single, a devenit medaliatul de argint la Campionatul Mondial în patinajul de figura 2013, a fost un maestru onorabil al sporturilor din Republica Kazahstan.Circumstanțele morții lui Denis Tena sunt clarificate, dar putem vorbi deja despre o crimă premeditată. Criminalii care au comis un atac de jaf asupra unui personaj renumit nu au fost găsiți încă. Denis Tenu avea 25 de ani.

Iza Vysotskaya

La 20 iulie 2018, la vârsta de 82 de ani, actrita sovietică și rusă, Artistul Poporului din Rusia, Iza Vysotskaya, a murit. În ultimii ani, Iza Vysotskaya a lucrat la teatrul local, cu spectacolele "Copacii în picioare", "Dragă Pamela".

Cu viitorul ei soț, Vladimir Vysotsky, Iza sa întâlnit în 1956. Căsătoria lor era scurtă. Tinerii s-au înscris la 25 aprilie 1960 și s-au despărțit deja în 1965. Prietenii de familie susțin că soții nu mai trăiesc împreună mult mai devreme. Cu toate acestea, Iza Vysotskaya îi iubea pe "omul" ei până la moartea ei.

Alexander Isakov

23 iulie 2018, actorul Alexander Isakov a murit la vârsta de 41 de ani. De mulți ani, artistul a lucrat la Teatrul Actorului de Film, unde a jucat rolul unui prinț în basmul "Spărgătorul de nuci" și "Regele mouse-ului". Isakov a fost, de asemenea, amintit de publicul rus pe seria TV "Happy Together" si "Volkov's Hour".

Cauza decesului unui actor tânăr și talentat a fost edem pulmonar. El a fost dus la spital cu plângeri de respirație scurtă, a petrecut 3 săptămâni în pereții spitalului, dar doctorii nu l-au putut salva pe Alexander Isakov.

Vladimir Voinovici

La 28 iulie 2018, prozatorul sovietic și rus Vladimir Voinovici a murit la vârsta de 86 de ani. Gloria scriitorului a adus lucrarea "Viața și extraordinara aventuri ale soldatului Ivan Chonkin". După publicarea romanului în străinătate, Vladimir Voinovici a fost invitat la KGB, unde i sa oferit publicarea în URSS. O astfel de colaborare pentru scriitor sa încheiat cu cea mai severă otrăvire cu medicamente psihotrope, după care Voinovici sa simțit rău pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru a afectat cariera sa creativă, lucrul la a doua parte a lui Chonkin a fost suspendat.

În 1980, Vladimir Voinovici a fost lipsit de cetățenia sovietică și a trăit mult timp în Statele Unite și Germania. În 1990, după revenirea cetățeniei sovietice, Voinovici sa întors la Moscova, unde a fost angajat nu numai în scris, ci și în activități politice.

Dmitry Brusnikin

Director al Teatrului de la Praktika din Moscova, actor și director al Teatrului Academic de Artă din Moscova, Dmitri Brusnikin, a murit pe 9 august 2018. Moartea lui Brusnikina a fost o mare lovitură pentru tineretul creativ, colegii artistului și toți cei care au vizionat în mod repetat filmele și seriile acestei persoane remarcabile. Brusnikinu avea 60 de ani. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită, dar rudele spun că a avut probleme cu inima.

Tamara Degtyareva

La 9 august 2018, teatrul sovietic și rus și actrita de film, Artistul Poporului din Federația Rusă, Tamara Degtyareva, a murit. Actrita a jucat în filme precum "Etern Call", "Echelon", "Nyurkin Life", "Lumina în foc".

Acum câțiva ani, Tamara Degtyareva a avut amputarea picioarelor și actrița avea nevoie de ajutor. Ventilatoare și oameni de îngrijire au ajutat la achiziționarea unui scaun cu rotile, asistat în curățarea casei. Tamara Degtyareva a fost foarte pesimistă în ceea ce privește sănătatea ei și a preferat să nu facă planuri pentru ziua de mâine.

Nikolay Zinoviev

Pe 17 august, la 74 de ani de viață, faimosul compozitor sovietic și rus Nikolai Zinoviev a părăsit această lume. Cântecele la poemele sale - "Ferryman", "Arrow roșu", "Casanova" vor rămâne pentru totdeauna în memoria fanilor lui Zinoviev.

Nikolai Zinoviev a luptat timp de mai mulți ani cu boala Parkinson. În timpul vieții sale creative, poetul a scris mai mult de două sute de lucrări, opt colecții de piese și poezii, un roman în versuri.

Kofi Annan

La 18 august, fostul șef al Națiunilor Unite, Kofi Annan, a murit la vârsta de 81 de ani. Secretarul General al ONU nu a fost doar un politician competent, ci și un laureat al premiului Nobel, un economist, un diplomat.Kofi Annan a devenit faimos pentru metodele sale neconvenționale de a conduce negocierile politice, fiind amintit ca un politician remarcabil care a putut găsi un compromis în cele mai dificile situații.

Activitățile lui Kofi Annan, în calitate de secretar general al ONU, au fost marcate de o serie de reforme importante, o serie de scandaluri. Politicianul nu se teme să vorbească despre cele mai dificile subiecte. O confirmare izbitoare a acestui fapt este rolul contradictoriu pe care Annan îl joacă în evenimentele rwandeze, care ulterior au condus la un genocid masiv al populației civile la mijlocul anilor 1990.

Ca răspuns la vestea despre moartea lui Kofi Annan, șeful guvernului rus, Dmitri Medvedev, și-a exprimat condoleanțele pentru o rudă și a postat un post pe Instagram cu acest conținut: "Un om de pace de această magnitudine va fi ratat de noi toți".

Karl Stefan Stefansson

La 21 august 2018, faimosul actor șef Stefan Karl Stefansson a murit. În ultimii ani, el sa luptat cu o boală gravă - cancer de tract biliar. Actorul a fost amintit de public pentru un rol luminos și extravagant în emisiunea populară de copii "Lentyaevo", care a încântat copiii timp de zece ani - 2004 până în 2014.

Karl Stefan a jucat în mai mult de o duzină de filme și emisiuni de televiziune, dar pentru audiență el va rămâne Robbie Malicious, principalul ticălos și antagonist al Lentyaevo. Actorul avea 43 de ani.

John McCain

25 august Celebrul politician, senatorul american John McCain, a murit la vârsta de 81 de ani. Aceasta este o figură ambiguă și complexă în politica mondială. El a fost un susținător al războiului din Irak, a lansat în mod repetat o inițiativă care interzice tratamentul inuman al prizonierilor. Experiența sa ca prizonier de război a jucat un rol important în activitățile lui McCain, motiv pentru care multe dintre ideile politice ale senatorului erau dure și nu erau întotdeauna acceptate de americanii obișnuiți.

Cauza morții lui John McCain este o tumoare pe creier. Acum câțiva ani, doctorii au diagnosticat o politică de glioblastom, cu care sa luptat fără succes.

Serghei Talanov

La 28 august 2018, actorul de teatru și actor din Rusia, acrobat, clovn și veteranul KVN, Serghei Talanov, a murit. Artistul onorat al Federației Ruse sa născut la 9 septembrie 1960 în familia unui antrenor, astfel încât, de la o vârstă fragedă, băiatul sa alăturat mediului de acțiune, unde a beneficiat de experiența necesară pentru o carieră viitoare. Din 1986 până în 1991, a jucat în KVN. În 1991, Serghei Talanov a decis să creeze o trupă de benzi desenate "Grupul tovarășilor", care a fost un mare succes în rândul publicului și a devenit în curând o nouă compoziție a emisiunii populare "Ob-na".

În ultimii ani, Serghei Talanov a lucrat la Teatrul Clown Teresa Durova din Moscova, unde sa întors în 1996. În 2007, Talanov a primit titlul de Artist onorat al Federației Ruse. Mulți telespectatori Serghei familiarizați cu astfel de filme și seriale TV ca "Metoda Laurel", "Capercaillie", "Kadetstvo", "Forester".

Despre cauzele morții Serghei Talanov, 57 de ani, actorul apropiat nu se aplică, dar se specifică că artistul a murit într-una din clinicile capitalei.

Iosif Kobzon

30 august 2018 a devenit conștient de moartea cântărețului popor sovietic și rus Joseph Kobzon. Întreaga epocă în lumea muzicii este legată de numele acestei figuri publice muzicale, un profesor ilustru. Generația mai veche a poporului sovietic a crescut în lucrările sale. Doar Joseph Kobzon a putut atinge astfel sufletul oamenilor cu piesa "Această Zi a Victoriei".

Iosif Kobzon a lucrat frumușit în arena politică. Cântăreața a combinat activitățile creative și parlamentare din 1995, când a fost ales pentru prima dată în Duma de Stat.

În 2002, cântăreața a început să aibă probleme de sănătate. După complicații din operațiune, Iosif Kobzon nu mai putea să vorbească cu publicul, se limitează la interpretarea cântecelor de sărbători importante pentru ruși. La sfârșitul lunii iulie 2018, cântăreața era conectată la un aparat de respirație artificială, însă corpul lui Joseph Davydovich nu putea suporta sarcina. Medicii au stabilit moartea unui cantaret faimos de cancer.

Vladimir Matvienko

În urma vestei despre moartea lui Iosif Kobzon, a apărut un mesaj despre moartea bruscă a lui Vladimir Matvienko, soțul președintelui Consiliului Federației, Valentina Matvienko. De mult timp, Vladimir Matvienko a lucrat în medicina militară și sa retras din funcția de colonel al serviciului medical. După pensionare, soția lui Valentina Matvienko a fost bolnavă și bolnavă de mult timp și sa mutat într-un scaun cu rotile. Soția, până în ultima clipă, ia susținut soțul, dedicându-i tot timpul liber sănătății lui Vladimir Matvienko. Cauza exactă a morții lui Vladimir Matvienko nu se aplică.

Alexander Isaev

La 30 august 2018, a devenit cunoscut moartea omului de știință, șeful Consiliului Științific al Academiei de Științe din Rusia, Alexander Sergeyevich Isaev. Isaev și-a dedicat întreaga viață științei și cercetării. După antrenament la Universitatea de Stat din Moscova, Alexandru Isaev a lucrat la Institutul de Pădure și Lemn al Departamentului Siberian al Academiei de Științe a URSS. În 1991, academicianul a condus Institutul Internațional de Silvicultură, a devenit șeful Centrului pentru Ecologie și Productivitate forestieră.

Alexandru Isaev este autorul a peste 300 de lucrări științifice, 10 monografii privind cele mai importante aspecte ale conservării pădurilor în Rusia. Academicianul a avut o influență fundamentală asupra dezvoltării științei în general, lăsând în urma lui cele mai mari eforturi care vor ajuta generațiile viitoare în conservarea resurselor forestiere, care sunt atât de necesare pentru ei.

Jacqueline pierce

La 4 septembrie 2018, actrita britanică de film și televiziune, Jacqueline Pierce, a murit. Actrita a murit în județul Lancashire. Acum câteva săptămâni, Jacqueline Pierce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

Jacqueline Pierce și-a adus aminte de audiență din cauza rolului ei în popularul serial britanic științific-educațional Doctor Who.

Liz Freizer

6 septembrie 2018, actrita comediată Liz Freizer a murit. O fată tânără și drăguță și-a început cariera de actor în imaginea "blondei stupide stereotipice", promovată în mod activ în filmele de televiziune și emisiunile TV din anii 1950. Liz Freizer poate fi văzut în filme precum "Aventurile unui detectiv privat", "Confesiunile unui instructor de conducere", în seria TV "E în regulă, Jack" și "Pur muritorii americani".

Mac Miller

La 7 septembrie 2018, muzicianul rap Mac Miller a murit. În cariera muzicală, Miller a lansat mai multe albume reușite, dintre care ultimul a fost prezentat cu o lună înainte de moartea sa. Cauza presupusa de moarte pentru rapperul Mac Miller, care a jucat sub numele de scenă EZ Mac, se numește supradoze de droguri.

Charles Aznavour

La 1 octombrie, Charles Aznavour (94 de ani) a murit - un cântăreț mare, un poet incomparabil, care la lăsat în urmă un repertoriu de opere de voce de neegalat. La vârsta de 90 de ani, cântăreața a continuat să viziteze și să ofere publicului o plăcere incredibilă de a interpreta melodii și compoziții de propria sa compoziție.

Charles Aznavour a primit distincția onorifică "Pentru o contribuție remarcabilă la întărirea relațiilor culturale dintre Rusia și Franța", medalia lui Raoul Wallenberg pentru salvarea evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial.

Roman Kartsev

Fața deschisă și întotdeauna zâmbitoare a lui Roman Kartev este bine amintită de telespectatorii sovietici și moderni. Distribuitorul, filmul și teatrul sovietic și rusesc au murit pe 2 octombrie, la vârsta de 79 de ani.

Romanul Kartsev a fost amintit de public în primul rând ca satirist, dar a jucat în multe filme și emisiuni TV. Astfel, Kartseva poate fi văzută în filmele de aventură pentru copii "O zi dificilă - luni", "Dumas în Caucaz", "Vocea magică a lui Gelsomino". În 2005, actorul a participat la adaptarea filmului "Maestrul și Margareta", iar mai târziu a intrat în melodrama principală "Zâmbetul lui Dumnezeu sau Istoria pură a Odesei".

 

Montserrat Caballe

La 6 octombrie, știrile șocante au zguduit întreaga lume despre moartea lui Montserrat Caballe. Numele ei este cunoscut chiar și pentru oamenii departe de muzica de operă. Talentul neprețuit, frumusețea uimitoare a chansonnilor a fost fascinantă, iar caracteristicile vocale ale Montserrat Caballe au fost apreciate de mulți admiratori ai artei adevărate.

Cântăreața de operă a devenit renumită pentru tehnica ei bel canto și rolul ei în opera italiană a lui Puccini, Donizetti, Bellini. În stoc Montserrat Caballe au fost mai mult de 800 de piese de cameră.

Paul allen

La 15 octombrie 2018, co-fondatorul Microsoft, antreprenorul american Paul Allen a decedat la 66 de ani. Omul de afaceri a început cariera la școală când, în 1975, a organizat o companie de renume mondial cu Bill Gates.

Un om de afaceri sa luptat pentru o lungă perioadă de timp cu limfomul lui Hodgkin, de două ori a reușit să învingă cancerul cu ajutorul celei mai puternice medicamente, totuși tratamentul ulterior nu a dus la rezultate pozitive.

Marina Poplavskaya

Pe 20 octombrie 2018, faimoasa actriță a proiectului ucrainean "Diesel Show" Marina Poplavskaya a murit. Tragedia a avut loc în apropiere de Kiev, șoferul de autobuz, în care erau 14 persoane, inclusiv Poplavskaya, a pierdut controlul și a făcut o ciocnire cu camionul MAZ.

Marina Poplavskaya a devenit renumită pentru participarea ei la faimosul joc KVN. Personalitatea extraordinară și strălucitoare a actriței a fost observată de producători, iar în curând Marina Poplavskaya a fost invitată să ia parte la proiecte de televiziune și la festivaluri de muzică. Marina Poplavskaya avea 41 de ani.

Nikolai Karachentsov

Pe 26 octombrie 2018, Nikolai Karachentsov, un renumit actor de teatru și teatru sovietic și rus, Artistul poporului RSFSR, a murit la vârsta de 74 de ani. Starea artistului sa deteriorat semnificativ pe 4 octombrie, când a fost urgent spitalizat din cauza pneumoniei. La 19 octombrie, fiul lui Nikolai Karachentsov, Andrei, a împărtășit cu presa că sănătatea tatălui său a slăbit considerabil după boală și nu a ieșit din pat.

Nikolai Karachentsov nu are nevoie de o introducere. Acesta este un mare actor care a jucat în mai mult de o sută de filme, dintre care cele mai renumite sunt "Aventurile electronicii", "12 scaune", "Cel mai mare fiu", "Câine în fân". Cariera actorului Karachentsova sa încheiat când a intrat într-un accident în 2005. În 2017, doctorii au diagnosticat o tumoare malignă inoperabilă în plămânii unui actor.

David Cherkassky

Pe 30 octombrie 2018, la vârsta de 86 de ani, un animator remarcabil sovietic și ucrainean, regizor și scenarist David Cherkassky a murit. Cherkassky a petrecut ultimele luni înainte de moartea sa în terapie intensivă după un accident vascular cerebral. David Cherkassky este cunoscut pentru crearea unor desene animate iconice precum "Aventurile Căpitanului Vrungel", "Doctor Aibolit", "Insula Treasure", "Vrăjitorul de la Ox" și alții.

Evgeny Osin

17 noiembrie 2018, a devenit cunoscută moartea cantaretului sovietic și rus, compozitorului și muzicianului Evgheni Osin. Artistul avea 54 de ani. Potrivit colegilor artistului, deteriorarea sănătății lui Evgheni Osin a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool. După accidentul în care artistul a ajuns în mai 2018, rinichii, picioarele, putregaiul și brațul au început să-l refuze.

Lucrările lui Evgheni Osin "O fată plângând într-o mașină", ​​"Tanya plus Volodya", "A opta a lunii martie" au fost amintite de mulți ascultători. Aceste lovituri din anii '90 au adus popularitate și recunoaștere reală lui Eugene Osin.

Nikolay Rumyantsev

8 noiembrie 2018 obiectiv la vârsta de 54 de ani, a murit un actor celebru Nikolai Rumyantsev. Rumyantsev își aduce aminte de telespectatorii ruși datorită participării sale la revista de benzi desenate Yeralash. Multe fraze ale actorului sunt amintite și se repetă până acum. De exemplu, Rumyantsev deține celebra frază: "Gogol va spăla vasele".

În plus față de "Yeralash" Rumyantsev a jucat în filmele "Olimpiada de primăvară sau capul corului" și a jucat un rol major în filmul "Marțianul a zburat în noaptea de toamnă".

Stan Lee

Pe 12 noiembrie 2018, un scriitor, producător, gazdă american, redactor, actor Sten Lee a murit în 1996. Numele acestei persoane este asociat în primul rând cu benzi desenate Marvel, pentru că Sten Lee a fost creatorul lor.

În 1961, Sten Lee împreună cu prietenul său Jack Kirby au fondat compania Marvel. Lee a inventat personaje precum Spider-Man, Iron Man, Hulk, Fantastic Four și altele.Sten Lee a participat, de asemenea, la filmarea unor filme în benzi desenate.

Bernardo Bertolucci

Pe 26 noiembrie 2018, faimosul regizor italian, Bernardo Bertolucci, a murit la vârsta de 78 de ani. Cauza morții nu a fost încă dezvăluită, dar se știe că regizorul a fost grav bolnav și a petrecut mult timp în spital.

Bertolucci a fotografiat astfel de capodopere ale cinematografiei ca "Dreamers", "The Twentieth Century", "Stealing Beauty" și altele. Filmul Bertolucci "Ultimul împărat" a fost premiat cu Oscar în nouă nominalizări la categoria "Cel mai bun film", "Cel mai bun adaptat scenariu", "Cel mai bun regizor".

George Bush Sr.

La 30 noiembrie 2018, 41 de președinți americani, Congresman, Diplomat, Director al Inteligenței Centrale, George W. Bush, au murit în '95. În calitate de președinte american George W. Bush, el a condus mai multe operații militare în Panama, Filipine și în Golful Persic. A fost cu 41 de președinți ai SUA că Zidul Berlinului sa prăbușit în 1989, iar URSS sa prăbușit 2 ani mai târziu.

Lyudmila Alekseeva

La 8 decembrie 2018, la vârsta de 91 de ani, o persoană publică rusă, membră a mișcării drepturilor omului în URSS și Rusia, fondatorul Grupului Helsinki din Moscova, Lyudmila Alekseeva, a murit.

Foc în Kemerovo

25 martie 2018 în centrul comercial "Cherry de iarnă" a fost un incendiu, care a ucis zeci de oameni. În zilele de duminică a fost în mod special aglomerat aici, autobuzele școlare cu copii au venit în zonă pentru a viziona desene animate. Trei sali de cinema au fost supraaglomerate, iar când au apărut primele informații despre incendiu, publicul sa grăbit să evacueze.

Potrivit martorilor oculari, alarma de incendiu nu a functionat, personalul si martorii oculari au scos oamenii din centrul comercial. Conform celor mai recente date, 65 de persoane au devenit victime ale incendiului, inclusiv 41 de copii. Oferim sincere condoleanțe familiilor victimelor. Mori cu tine.

Cuvintele nu pot transmite toată durerea și tristețea din pierderea iubiților și iubiților noștri. Ne obișnuiam cu totul, dar nu ne obișnuim niciodată cu pierderea celor dragi ...

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.