Întotdeauna vrei să știi în avans ce să te aștepți de la orice anotimp al anului. Acum vă vom spune ce filme cel mai așteptat vor apărea pe ecranele de cinema în sezonul de vară 2019.

X-Men: Dark Phoenix

Tara: Statele Unite

În rolul principal: Evan Peters, Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Jessica Chastain, James McAvoy

Echipa echipei X este confuză. La urma urmei, mai recent, Jean Gray a găsit o nouă abilitate. Și acum se poate transforma într-o pasăre Phoenix. Cel mai interesant lucru este că ea absolut nu poate controla transformările ei, care au provocat un astfel de incredibil haos și distrugere în întreaga lume. O echipă de X-Men se confruntă cu o decizie importantă: să nu ucidă Jin și să distrugă toată omenirea sau să omoare și să salveze populația de această moarte teribilă.

Roketmen

Tara: Statele Unite, Marea Britanie

Cast: Bryce Dallas Howard, Camille Lemeshevsky, Richard Madden, Harriet Walter, Teron Edgerton, Stephen McIntosh, Jamie Bell

Regenjeld este un băiat obișnuit dintr-o familie medie. De la o vârstă fragedă, viitorul muzician era diferit de colegii săi. Hobby-ul său era să practice piese de pian. Zece ani mai tarziu, Regenjeld intalneste un producator. Și de atunci nu mai este un băiat obișnuit, ci un adevărat muzician pe nume Elton John.

Bărbați în negru: Internațional

Tara: Statele Unite

Cast: Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Kumale Nanjiani, Emma Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson

Astăzi, există o organizație secretă care continuă să se angajeze în prevenirea atacurilor invadatorilor străini. De mulți ani, soldații comunității au păzit somnul oamenilor obișnuiți. Dar brusc există situații în care este implicat un spion. Nimeni nu putea chiar să creadă că era unul dintre ei. Cine și-a trădat sediul și sa dus în fața întunericului?

Bătălia pentru pământ

Tara: Statele Unite

Distribuție: John Goodman, Ashton Sanders, Vera Farmiga, Kevin Dunn, Jonathan Majers

Acum 10 ani, extratereștrii au capturat o mică zonă suburbană din Chicago. Din acel moment, oamenii sunt obligați să trăiască conform regulilor străinilor verzi. În caz de rezistență, se confruntă cu moartea. În ciuda amenințării cu moartea, dizidenții se află în intestinul existenței sociale. Și acum toată lumea așteaptă o nouă bătălie pentru oraș.

Încă un cuplu

Tara: Statele Unite

Distribuție: Andy Serkis, O'Shea Jackson Jr., iunie Raphael, Charlize Theron, Alexander Skarsgård, Seth Rogen

Fred lucrează ca corespondent politic într-o mică publicație. Și, într-o zi, el află că a fost concediat de la slujbă. Dar această veste nu la deranjat. În ultimele luni, el a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a atrage atenția fostului dădacar Charlotte. Singura problemă este că o femeie lucrează în guvern și nu permite unei singure persoane din trecut să vină la ea.

Ma

Tara: Statele Unite

Cast: Octavia Spencer, Diana Silvers, Missy Pyle, Dominic Burgess, McKayley Miller, Juliette Lewis

O femeie tânără singură se întâlnește odată într-un parc cu o companie de adolescente plăcute. Între ei a început o conversație caldă, în urma căreia băieții au primit o invitație la o petrecere răcoroasă la casa acestei femei. Dar adolescenții nici măcar nu știu ce a pregătit străinul pentru ei.

Rapid și furios: Hobbs și Shaw

Tara: Statele Unite

In Swarms: Asa Gonzalez, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Dwayne Johnson

Un terorist teribil intenționează să prindă toată omenirea în cel mai groaznic haos. Atacatorul analizează cu atenție planul său la detaliile cele mai mici și aparent minore. El este convins că este pur și simplu imposibil să-l oprească, dar agentul special Hobbs decide să-și unească forțele cu adversarul său Shaw și să învingă răul. Și foarte curând vor trebui să se lupte cu cel mai înfricoșător dușman de pe pământ.

Odată ... în Hollywood

Tara: Marea Britanie, Statele Unite

Distribuția: Al Pacino, Rebecca Rittenhouse, Scoot McNari, Kurt Russell, Margot Robbie, Victoria Pedretti

Doi tipi vis de o cariera de film de succes. Rick Dalton lucrează ca actor, jucând în diverse filme cea mai mare parte a vieții sale. Dar, recent, succesele sale au scăzut în mod semnificativ, iar acum nu este la fel de reușit ca înainte. Și acum a venit vremea pentru înțelegerea lui, acum el poate ieși din umbra faimosului său prieten. La un moment dat, prietenii au ajuns la o petrecere la o actrita cinematografica faimoasa si totul se schimba in viata lor.

subretă

Țară: Rusia

Distribuție: Tinatin Dalakishvili, Artem Tkachenko, Rinal Mukhametov, Ksenia Kutepova, Olivier Sioux, Gleb Bochkov, Ravshana Kurkova

O fetiță de șase pierzându-și tatăl. Trebuie să trăiască și să-și facă mâncarea. Pentru cea mai mare parte a vieții sale, eroina trăia într-un oraș închis. Dar, în adolescență, o fată începe să găsească în ea noi posibilități și abilități. În curând, va trebui să o lase pe toate, precum și să-l găsească pe tatăl ei și să calculeze conspirația oficialilor influenți.Fata va face față cu toate surprizele de viață, ce se va întâmpla cu ea?

Căderea imperiului american

Țară: Canada

Cast: Maxim Roy, Marie-Pierre Morin, Remi Girard, Eric Bruno, Vincent Leclerc, Juliette Gosslin, Claude Legolt

Caracterul principal a absolvit, și-a susținut cu succes teza de doctorat. Dar un tip suficient de promițător încă nu a vrut să-și ia locul de muncă fără experiență. Apoi tipul a trebuit să lucreze ca un curier poștal. Odată, când livrează un pachet la una dintre adrese, el găsește două cadavre și o pungă cu o sumă incredibilă de bani ...

 

A fost o listă cu premiile cele mai bune și cele mai anticipate ale sezonului de vară din 2019. vizualizare fericit!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.