Cei care nu-și plac să petreacă vacanța de iarnă în zăpadă și îngheț pot găsi zeci de locuri cu un climat cald minunat. Aici, chiar și în cele mai reci luni, puteți să vă culcați pe plajă și să vă bucurați de surful cald.

Paradise Maldive în timpul iernii

Multe fete în visele lor de un prinț de basm reprezintă cineva care le poate da o excursie în paradisul Maldive. Și majoritatea reprezentanților sexului mai puternic nu sunt împotriva împiedicării de a merge acolo cel puțin o dată.

Acest loc fabulos merită o vizită. Distracția aici este nesfârșită: mâncare gourmet, plajă, scufundări, hrănirea cu mâinile, un submarin, care vă permite să vă aruncați la o adâncime de 40 m și să vă uitați la broaștele țestoase uriașe. În seara de pe atolul din Vaadhoo oceanul strălucește și acest loc este cel mai bun pentru serile romantice.

Cel mai bine este să zbori spre Maldive în februarie. În acest moment biletele vor fi mai ieftine cu 20% decât de obicei.Atunci când alegeți o astfel de călătorie, este mai bine să vă gândiți în prealabil la faptul că țara pe care o veți intra este musulmană. Obiceiurile de aici necesită un comportament mai modest din partea femeilor. De asemenea, nu scoateți bucăți de corali - acest lucru este interzis. În caz contrar, nu există restricții pentru a obține plăcere în Maldive.

Brazilia plaje pentru toată lumea

Pe plaja fierbinte din Copacabana din inima orașului Rio de Janeiro, puteți să uitați de iarnă rusă și să vă plimbați în lumea nesfârșită a zilelor însorite și a nopților sufletești de sud. Aici, nu mai puțin femeile latino-americane pline de soare în micro-bikini. Pe ei din vârful muntelui se arată Hristos Răscumpărătorul - simbolul faimos al lumii Rio de Janeiro.

Nu departe de Copacabana, sa întins o altă plajă populară de Ipanema. Aici sunt cele mai luxoase vile ale localnicilor bogați. În partea de sud a acestui oraș sunt hoteluri pentru familii. Cei care doresc un sport și divertisment pentru tineri sunt mai bine la nord, unde plajele au fost alese de surferi.

Amatorii de scufundări ar trebui să viziteze Fernando de Noronha. Aici, pe insulele vulcanice puteți obține o experiență de neuitat a picturilor pitorești ale adâncilor de apă. Apa de pe coastă este clară. Aici puteți vedea cei mai exoți reprezentanți ai florei și faunei oceanice. Pe lângă o vacanță pe plajă din Rio, există multe biserici vechi și alte locuri uimitoare care merită vizitate.

În februarie, în Brazilia puteți ajunge la carnavalul celebru. Aceasta este o extravaganta uimitoare de culori si sunete. Dacă cumpărați un bilet pentru câteva luni înainte de plecare, puteți economisi până la 15% din costul său normal. Dar dacă există o dorință de a ajunge aici în decembrie, atunci există pericolul de a plăti peste 50% pentru zbor.

India pentru cei curajoși și curioși

India strălucitoare va aduce în viața turistică o sumă incredibilă de impresii noi. Aceasta este una dintre țările în care se poate observa un număr infinit de contraste și lucruri neobișnuite pentru noi. Aici puteți simți existența fragilă a tuturor și în același timp să vă reînvieți pentru noi afaceri. Pe plajele nordice din Arambol sau Anjuna puteți viziona apusuri de soare magnifice. Aici vă odihniți pe cei care iubesc vacanțele bugetare. Aceste locuri sunt inundate cu șipci și cușcătoare de jos. Cei care sunt dispuși să investească în restul ar trebui să acorde atenție partea de sud a țării Palolem plaja. Ei vin aici pentru șezlonguri separate și servicii de plajă. Această plajă nu va da valurile turbulente furtunoase. Soft surf caldura aduce pace si armonie. Dacă relaxarea pare insuficientă, puteți să vă dați corpul în mâinile unui terapeut de masaj ayurveda.

Există multe zvonuri despre India. Conditiile si conditiile neinflamatorii sunt primele lucruri pe care turistii le avertizeaza. Nu totul este atât de trist, dar, cu toate acestea, este mai bine să luați măsuri de precauție. Spalati mainile, legumele si fructele destul de des. De asemenea, în nici un caz nu se poate bea apă brută.

În decembrie, o călătorie în Goa vă poate face să cheltuiți 70% din prețul biletului. Prin urmare, pentru o astfel de călătorie este mai bine să alegi februarie. În acest moment, prețurile pentru zboruri și cazare sunt sub medie.

Sri Lanka: bronz bronz și o abundență de fructe de mare

În Asia de Sud, pe insulă cu același nume, există un stat în care puteți petrece una dintre cele mai memorabile concedii în viața voastră. Sri Lanka este renumită pentru plajele sale, o abundență de fructe de mare și un climat cald uimitor. În plus față de starea de repaus situată pe plaja pitorească Bentota, merită vizitate faimoasele plantații de ceai Handunugoda. De asemenea, este interesant să vedem cât de puțin elefanți se scaldă în adăpostul lui Pinnawela.

Locuitorii din Sri Lanka sunt deosebit de sensibili la cultura și religia lor. Prin urmare, vizitarea templelor locale, ar trebui să vă îmbracați cât mai modest posibil. De asemenea, aici nu-i plac tot felul de fotografii și autoșiri cu sculpturi de zeități. Un tatuaj în formă de Dumnezeu văzut în corpul unui turist poate deveni chiar un motiv de deportare.

Pentru iubitorii de surfing există un centru de recreere Hakkaduwa. Aici puteți merge profesioniști mari, precum și să înveți acest sport pentru începători. În sudul Sri Lankei, merită vizitate iubitorii de înot subacvatic. Zanyrnuv mai adânc, puteți găsi țestoase uriașe și pești nevăzuți de toate culorile curcubeului.

Este mai bine să alegi biletele pentru luna februarie. În această perioadă, puteți economisi până la 10% din costul mediu. Cele mai scumpe zboruri către Sri Lanka vor fi în decembrie - cu 25% mai mult decât de obicei.

Emiratele Arabe Unite: Exotice, Nisip și Camile

Odată, în Golful Persic, au fost descoperite mari depozite de petrol. După aceea, zona deșertului a fost transformată și transformată într-unul dintre cele mai scumpe orașe din lume. Majoritatea turiștilor lăudând Dubai. Aici puteți găsi opțiuni de cazare destul de accesibile și tot felul de divertisment.

Pentru cei care sunt dispuși să lase mari sume aici, puteți să vă oferiți să utilizați transportul original, care va aduce turiștii pe frumoasele plaje din Atlantis. Există, de asemenea, plaje gratuite - Jumeirah Oupen - care oferă o vedere magnifică la faimosul hotel Parus. De asemenea, lângă apă puteți juca volei sau puteți alerga un șarpe. Opțiunea bugetară va fi Sharjah. Nu există alcool, ca legea uscată. Pentru unii, acesta va fi un avantaj al stațiunii, deoarece va elimina cheltuielile suplimentare. Pentru a vă bucura de lumea subacvatică frumoasă, trebuie să vă mutați în Fujairah. Aici puteți merge scuba sub coloana de apă. Iubitorii de cumpărături sunt sfătuiți să meargă la Abu Dhabi, unde nu vor putea să economisească bani din cauza ispitelor nesfârșite, sub formă de mărci de elită și de branduri bine-cunoscute.

Pentru a obține o plăcere maximă din călătorie, merită să ne amintim că apa de pe plajele Emiratelor din perioada octombrie-aprilie poate fi rece (18-25 grade). Dar temperatura aerului în acest moment este confortabilă (până la 35 de grade). Decembrie și ianuarie nu vor economisi bilete, dar zborul din februarie va fi cu 15% mai ieftin decât costul mediu anual.

Mulți oameni pot obține plăcere din țările calde în timpul iernii. Este suficient să alegeți un traseu adecvat și să decideți cursuri suplimentare care ar fi atractive în străinătate pentru dvs.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.