Bărbații, la egalitate cu femeile, acordă o atenție maximă aspectului lor. Aceasta se aplică nu numai pentru a menține aptitudinea fizică. Pentru un om modern, nu este o rușine să vizitați un salon de înfrumusețare, să vă manifestați interesul pentru cele mai recente știri de modă, să vă monitorizați dieta și să vă mențineți un stil de viață sănătos.

Modificările care au atins rutina obișnuită a vieții bărbaților se reflectă în garderobă. A devenit mai elegant și mai atent. Reprezentanții sexului mai puternic includ lucruri neobișnuite pentru ele în imaginile lor de zi cu zi, care, cu toate acestea, arată neatins și elegant.

În noul sezon, designerii nu au trecut cu vederea dorința oamenilor de a se uita la modă și a oferit o mulțime de produse noi și elegante. În plus față de costumele de zi cu zi, care sunt mai familiare dulapului pentru bărbați, imaginile futuriste sunt în tendință. Modele luminoase și extravagante cu siluete interesante, texturi, modele, țesături - o tendință crescătoare care va fi populară pentru mai multe sezoane.

Cele mai recente emisiuni de moda de moda masculina sunt lipsite de linii stricte, siluetele devin mai aglomerate si mai libere. Cu toate acestea, ele sunt destul de acceptabile pentru stilul de birou. Vă oferim să cunoașteți TOP-ul principalelor tendințe ale modei bărbaților, după care puteți crea arcuri elegante pentru orice situație.

Materiale stilate pentru dulap pentru barbati

Dacă în sezonul trecut au dominat produse din materiale primordiale masculine - tweed, lână, drape, in și catifea, atunci noile colecții sunt pline de modele realizate din catifea aristocratică, piele masculină care poate accentua brutalitatea și caracterul unui om real.

catifea

Textura moale a catifea a fost mega-populară în anii 80, când aproape toate articolele de garderobă au fost cusute din ea, de la rochii la îmbrăcăminte exterioară. Designerii i-au amintit încă o dată de catifea din acest an, prezentând modele cu o multitudine de modulații blânde care au avut un succes răsunător cu fashionistas.

Produsele de catifea din noul sezon arata nobil si luxos. În acest caz, ele pot face parte din dulapul și echipamentele de zi cu zi pentru publicare. Pantalonii și jachetele de catifea pantaloni sunt potrivite pentru garderoba pentru barbati. Costumele complete din acest material vor da omului un aspect boem și aristocratic.

Potrivit designerilor, lucrurile de catifea nu ar trebui sa arate plictisitoare. În plus față de culoarea neagră clasică, ele oferă modele bogate în roșu, purpuriu, verde, maro, albastru.

Tricotate facturi: tendința permanentă a sezonului

Îmbrăcămintea tricotată pentru multe sezoane ocupă o poziție de lider printre preferințele la modă ale bărbaților. Este imposibil să veniți cu un material mai cald și mai practic care ar părea incredibil de elegant în același timp.

În dulapul fiecărui om ar trebui să fie o pereche de jumperi calzi și pulovere cu vâscoase mari, care sunt indispensabile în sezonul rece. Designerii încearcă să extindă orizonturile utilizării obiectelor tricotate în dulap pentru bărbați și oferă haine elegante din lână cu inserții țesute, cardigane voluminoase, haine elegante și eșarfe personalizate cu decolteuri și decoruri mari.

piele de căprioară

Produsele Suede - alegerea unei mici categorii de moduri, însă, designerii au avut grijă de ei, prezentând încă o dată o colecție de jachete bombardiere, jachete, paltoane și pantofi din piele de piele pe podium.

Modă culori ale dulapului masculin

Moda bărbaților din noul sezon nu poate fi numită plictisitoare și obișnuită. Bărbații sunt obosiți de nuanțe gri și stiluri minimaliste. În noul sezon, designerii au oferit modele cu impresii incredibile, deplasând îmbrăcămintea monocromă.

În plus față de imprimările obișnuite de carouri, desenele floristice, nuanțele suculente și animalistica stilizată au strălucit pe podiumuri.

celulă

"Tartanul" obișnuit nu mai este potrivit pentru bărbați. Ei încearcă să-și diversifice dulapul cu imprimări extravagante și uneori fanteziste, care împodobesc nu numai cămășile, ci și pantaloni, jachete bombardiere și haine.

În tendința de a albastru-alb, gri-verde, roșu-portocaliu celulă, atât de asemănătoare cu hainele tematice ale dandy-era fashionistas.

animal

Dulapul pentru bărbați nu tolerează printurile de leopard și imitațiile de coajă de broască țestoasă. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că este necesar să excludem complet un astfel de decor. Designerii au decis să le dea o formă și o expresie neobișnuită, concentrându-se pe fantezie și pe animale destul de realiste.

O cerință importantă este că imprimarea ar trebui să ocupe cea mai mare parte din bluză sau tricou, arata luminoase și saturate.

Tendința noului sezon este antropomorfismul. Din ce în ce mai mult, la spectacolele lui Dolce & Gabbana, pot fi găsite haine cu amprente în formă de lupi și vulpi în uniforme militare. Nu mai puțin relevante sunt desenele fantastice, cu o predominanță de caractere animalistice.

floristica

Abundența printurilor florale este considerată prerogativă a unui dulap exclusiv feminin, dar în noul sezon bărbații se vor asemăna cu o grădină de Eden înflorită. Designerii au oferit tricouri, jachete, veste și chiar pantaloni cu flori incredibile, petale, compoziții din grădină și flori sălbatice.

Hitul sezonului - texturile tapiserii victoriane care împodobesc aproape toate articolele de garderobă, inclusiv pantofii.

Elemente obligatorii ale dulapului masculin

Piese și accesorii ale imaginii selectate pot schimba dramatic, transformându-l într-un copil sau invers, strict și brutal. Deci, ce lucruri trebuie să fie incluse în garderobă, pentru a crea cu ușurință costume elegante și atractive pentru fiecare zi?

vestă

Mulți bărbați consideră vesta ca un element al așa-numitei "troicii", dar modelele moderne ale acestei haine au încetat de mult să fie un semn de stil strict. Designerii au oferit un număr mare de soluții non-standard, folosind catifea, catifea, piele, decorate cu printuri florale și dungi.

Eșarfă-LIC

Snudy poate fi atribuit trebuie să aibă din nou sezon. Eșarfele solide au început să fie incluse în garderoba bărbaților, iar designerii par să încerce să recupereze timpul pierdut prin furnizarea celor mai incredibile modele de țesături tricotate și de mătase.

În tendință, vise clasice de culori restrânse, fără decor inutil și modele de tineret cu "urechile" animalelor, care nu pot fi înlocuite pentru o jachetă scurtă sau jachetă jos.

Bomber jacket

Nici un garderoba pentru bărbați în noul sezon nu va face fără o jachetă bombardieră. Aceasta este îmbrăcămintea tradițională a piloților din anii 30, înrădăcinată ferm în imaginile omului modern. Dacă primele modele au fost realizate într-o culoare practică neagră, ultima bombardieră se distinge printr-o mare varietate de nuanțe. În tendința de culori nisip și kaki, mai multe opțiuni saturate albastru, burgund, verde.

Pentru a crea o imagine masculină armonioasă, acordați o atenție deosebită combinației armonioase a lucrurilor. Dacă îmbrăcămintea dvs. este proiectată pe o stradă, în sport sau în stil de afaceri, atunci toate elementele sale trebuie să corespundă strict unul cu celălalt.

1 COMENTARIU

  1. Dolce & Gabanna ceapa cu lămâi și papagal - aceasta este o colecție veche (se pare că până și în 2016, dacă nu mă înșel)

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.