Cuprins:

 1. Jachetă închisă: paleta de bază
 2. Dark jacket: nou 2019
 3. Dark french cu model
 4. Jachetă închisă cu pietre
 5. Jachetă închisă pentru unghii scurte
 6. Jachetă închisă pentru unghii lungi
 7. Jachetă închisă pe unghii ascuțite
 8. Dark french pe unghiile pătrate
 9. Jachetă închisă pe unghiile de migdale

Alegerea unei culori pentru arta ta de unghii, puteți fi absolut sigură - nu există restricții. La urma urmei, cineva iubește tonurile blânde neutre, cineva saturat luminos și cineva întunecat. În plus, fiecare opțiune în felul său este atractivă și bună. Dacă fetele doresc să sublinieze feminitatea, stilul și harul, bineînțeles, ar trebui acordată mai multă atenție nuanțelor întunecate. În prezent, unul dintre cele mai populare și mai căutate stiluri este considerat a fi manichiura franceză. El atrage cu tandrețea, ușurința și ușurința. Dar mulți cred că acest stil poate fi realizat exclusiv într-un ton alb. Și acum vom elimina acest mit, dovedind că jacheta în culori închise, de asemenea, arată elegantă, atractivă și elegantă.

Jachetă închisă: paleta de bază

După cum sa menționat deja, jacheta nu trebuie făcută în alb. Există o paletă de bază pentru iubitorii de nuanțe întunecate pentru o jachetă întunecată. Aceasta este:

 • Deep albastru.
 • Fermecătoare violet.
 • Grație burgundă.
 • Afaceri maro.
 • Strict negru.
 • Saten gri.
 • Verde închis

Dark jacket: nou 2019

Din moment ce moda nu se oprește, în fiecare zi există noi idei și opțiuni pentru a realiza o frumoasă manichiură franceză în culori închise. Să ne uităm la cele mai recente și mai populare tendințe ale francezului întunecat 2019.

Tendința numărul 1 - paiete

Acest decor vă va ajuta să faceți tonuri moderate întunecate mai rafinate și jucăușe. Efectuați zâmbetul culorii dorite pe toate unghiile și acoperiți complet cuiul fără inel. Acum, cu ajutorul sclipitorilor, trebuie să faceți un efect de ombre pe fiecare dintre unghii. Deci, o manichiura va arata usor si este perfecta pentru orice arc.

Trend numărul 2 - folie și sticlă

Cu ajutorul foliei sau a sticlei, puteți decora nu numai o bandă întunecată de manichiură, ci și partea principală a unghiei. Nail art arata sofisticat, uimitor si foarte atragator. Folia poate fi utilizată în diferite culori, principala fiind că ar trebui să arate potrivit cu culoarea aleasă a manichiurului în sine. De asemenea, puteți experimenta dimensiunea decorului, decorând jacheta cu piese mici sau mari.

Numărul trenurilor 3 - gossamer

Păianjenul trendy a câștigat doar inimile fashionistas-ului. Acum este dificil să vă imaginați o manichiură la modă fără a utiliza acest decor. După ce ați terminat o jachetă întunecată, manichiura pare neterminată, nu-i așa? Dar dacă adăugați o pânză de păianjen subțire la baza întunecată a unui zâmbet, va fi o chestiune complet diferită.

Dark french cu model

Pentru a face jacheta în întunericul de execuție un pic mai luminos și mai atractiv, multe fete folosesc desene drăguțe și fermecătoare. Desigur, desenul este cel mai bine aplicat într-un ton de lumină pentru a face un contrast. O pisica frumoasa pe mai multe unghii, sau mai multe flori de lux, intinse intr-o singura compozitie, arata foarte flirty si jucause. Dacă o fată vrea să facă zilnic un sacou întunecat, atunci o soluție excelentă ar fi să o completezi cu motive geometrice. Deci, arta de unghii va deveni mai riguroasă, va da proprietarului feminitatea și harul.

Jachetă închisă cu pietre

Utilizarea pietrelor este foarte populară, deoarece acest decor este capabil să se concentreze asupra mâinilor femeilor, oferindu-le sensibilitate și ușurință. Manichiura franceză în culori întunecate este în sine foarte atractivă, însă utilizarea strasurilor aici cu siguranță nu dăuna. Decorul poate fi format chiar de-a lungul liniei de zâmbet, sau împărțiți zâmbetul întunecat în diagonală, pictați o parte cu lac întunecat și decorați-l pe celălalt cu pietre. Buclele sau desenele mici sunt adesea executate cu cristale.

Jachetă închisă pentru unghii scurte

Atunci când efectuați o jachetă întunecată, trebuie să acordați o atenție deosebită liniilor de zâmbet. Nu este nevoie să o faci prea largă, cel mai bine este să o faci subțire și curată. Deci, puteți prelungi vizual unghiul. Unele femei realizează un zâmbet întunecat pe un fundal ușor de culoarea dorită. O astfel de manichiură este potrivită pentru orice sărbătoare și arc. O altă opțiune populară este o linie dreaptă la vârful gălbenelei. Ruleaza fără rotunjire și fără tranziții. Acest lucru face ca manichiura sa fie stricta, persistenta.

Jachetă închisă pentru unghii lungi

Pe picioarele lungi ale maestrului acolo, unde să joace. Puteți să transpuneți cu siguranță toate visele în realitate, deoarece cu unghii atât de lungi joacă rolul de pânză, pe care se naște adevărate capodopere. Opțional, puteți face un zâmbet într-un ton întunecat pe întreaga parte regrown. Dar un zâmbet delicat de o mărime mică arată mai grațios, lăsând aproape la mijlocul unghiului de pe ambele părți. Pentru a oferi superioritate și sofisticare pentru manichiură, faceți un zâmbet într-un ton întunecat sub formă de ombre. Ar trebui să treacă ușor și fără probleme de la o umbră la alta. De exemplu, de la întuneric la lumină și invers.

 

Jachetă închisă pe unghii ascuțite

Pe marigoldurile întunecate, desigur, este necesar să se realizeze o jachetă de serviciu în formă ascuțită, pentru a se concentra cât mai mult pe forma frumoasă, chiar dacă nu este răspândită. Franceza poate fi făcută sub forma unui zâmbet tradițional sau sub forma a două benzi de pe ambele părți ale unghiei. Adesea există un ton întunecat, cu un zâmbet francez mai ușor, făcut oblic. Această artă de unghii pare neobișnuită și foarte extravagantă.

 

Dark french pe unghiile pătrate

Forma pătrată a gălbenelei este una dintre formele cele mai iubite și populare ale tuturor modelelor de modă. Cu această formă de gălbenele arata grozav și îngrijit. Efectuarea franceză pe acest formular poate fi variată. Cineva preferă o versiune ascuțită a manichiurului și cineva standard. Întuneric francez pe piciorul pătrat poate fi ușor combinat cu modele romantice, modele complicate sau dantelă romantică de ton de lumină.

Jachetă închisă pe unghiile de migdale

Forma de migdale este foarte convenabilă și practică. Pe un astfel de cui, o jachetă întunecată pare mai potrivită și mai curată. Pe această formă, pietrele, paietele, sticla spartă, confetti și alte decoruri, în combinație cu zâmbetul întunecat al unei manichiuri franceze arata foarte atractiv. Puteți combina un zâmbet închis cu atât tonuri de lumină cât și cele mai întunecate, în timp ce efectuați o manichiură unică și uimitoare.

Jacheta închisă are un număr mare de fani. Vedas este o versiune foarte elegantă, frumoasă și la modă a artei sale pentru fete și femei de orice vârstă. Prin urmare, atunci când alegeți o manichiură, asigurați-vă că acordați atenție jachetei în culori închise și că vă aflați în tendință.

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.