Tattoo este un tip de pictură corporală care a apărut cu mai bine de cinci mii de ani în urmă. Recent, tatuajele au devenit extrem de populare, deoarece cu ajutorul lor vă puteți exprima originalitatea și individualitatea, făcând imaginea mai sexy. Pads pot fi plasate oriunde pe corp, deci toată lumea alege soluția optimă, luând în considerare durerea și preferințele personale.

Tatuajul de bliț este o soluție ideală pentru fetele curajoase și atrăgătoare care doresc să-și facă sânii mai expresivi, iar talia lor mai subțire, demonstrând astfel feminitatea și fragilitatea lor. Nu cu mult timp în urmă, tatuajele au fost folosite numai pentru a identifica persoane aparținând societăților informale și diferite segmente ale populației (marinari, prizonieri, prostituate), acum nu este altceva ca una dintre modalitățile eficiente de a crea o imagine unică.

Tatuajul sub sânii este un desen pe care femeile îl pot permite pe corpul lor să facă sexul corect de orice vârstă. Astfel, fata își demonstrează sexualitatea, dar nu o face în mod deschis, deoarece în viața obișnuită această parte a corpului este ascunsă de ochii altora. Tatuaje similare sunt, de asemenea, folosite pentru a ascunde defecte ale pielii și cicatrici.  

Cum să poziționați corect tatuajul sub piept

Pentru ca tatuajul să pară cât mai eficient posibil și să nu-și piardă aspectul atractiv, trebuie să îl poziționați corect. Experții nu recomandă aplicarea de imagini care afectează abdomenul, coapsele sau sânii, deoarece modificările legate de vârstă afectează pielea, ca urmare a pierderii elasticității acesteia. Dacă pielea se înmoaie și acest proces este inevitabil, atunci imaginea își va pierde aspectul anterior și va deranja noile sale contururi. Un tatuaj sub piept este o soluție ideală, deoarece aici desenul este aproape indestructibil, cu excepția pielii unei femei după un câștig rapid în greutate.

Mulți se întreabă de ce, în principiu, aplică un tatuaj pe un corp de sex feminin și dacă merită să o faci în principiu. După cum știți, fetele sunt niște creaturi blânde și fragile care încearcă să-și demonstreze atractivitatea și sexualitatea, tatuajul fiind cel mai bun asistent în această chestiune.

În același timp, fetele preferă desene mici sau imagini care sunt ascunse de ochii curioși. Aceste tatuaje sunt disponibile pentru vizionare numai pentru cei mai apropiați sau pentru cei aleși (prieten, soț). Exprimarea de sine este principalul motiv pentru popularitatea tatuajelor printre fete, iar tatuajele sub sanii nu au nici o limitare, fie in dimensiune, fie in culoare sau stil.

Caracteristicile tatuajelor sub piept

După cum sa menționat mai devreme, fetele care doresc să-și facă imaginea mai atractivă și să-și facă tatuajul sexy pe zona sub piept. În același timp, demnitatea unui tatuaj este că numai cea mai apropiată și preferată persoană o poate vedea în viața obișnuită. De asemenea, un tatuaj sub piept este o soluție ideală pentru femeile care încearcă să ascundă imperfecțiunile corpului lor și cicatricile formate după operație.

Alegerea unei schițe pentru un viitor tatuaj depinde de valorile vieții și de prioritățile fetei, de temperamentul ei și de trăsăturile de caracter. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, fetele preferă tatuaje care nu au nici un înțeles special sau ascuns, alegerea imaginii de flori sau ornament. Nu mai puțin tatuaj popular sub piept în stil gotic, sau cu o temă aproape de Egiptul antic.

Dacă o fată decide să aleagă un tatuaj sub piept cu un înțeles mai profund, atunci adesea alege inscripții făcute în diferite fonturi și variații de culoare. Printre inscripțiile populare se numără următoarele direcții:

  • Aforismele în limba latină.
  • Nume și date care înseamnă mult pentru o fată, cum ar fi ziua de naștere a soțului, a copiilor sau data nunții.
  • Citate și declarații ale unor personalități și gânditori istorici celebri.
  • Caractere japoneze și chinezești - este important să se determine sensul exact al tatuajelor folosind serviciile unui traducător de înaltă calificare.

Tatuaj sub piept pe cicatrici

Foarte adesea, imaginile de piele ale fetelor sunt folosite pentru a nu decora corpurile lor, ci pentru a ascunde neregularitatile pielii (arsuri si cicatrici, zone pigmentate si semne de nastere, cicatrici dupa operatie). Un tatuaj sub piept vă permite să ascundeți defectele de piele și să faceți imaginea unei fete mai sexy. Printre opțiunile populare pentru imagini se pot remarca copaci, fulgere, plante, păsări și animale.

În ultimii ani, fetele fac frecvent operație cezariană, cicatrici după această operație sunt inevitabile. Da, tehnologiile moderne ne permit să lăsăm o cicatrice mică, dar totuși ei sunt acolo, și multe fete sunt confuze. Cu ajutorul plantelor, florilor și a altor tatuaje, puteți ascunde cicatricile și vergeturile, făcându-vă aspectul mai atractiv.Este important să dați timp cicatricelor pentru a vă vindeca, deoarece este strict interzis să aplicați un tatuaj pe răni proaspete.

În același timp, este necesar să realizăm că pentru multe tatuaje sub piept este un test real, deoarece procesul de aplicare a unei imagini pe corp este destul de dureros. Este de remarcat faptul că, în principiu, tatuajele provoacă dureri severe în procesul de umplutură, deci trebuie să vă pregătiți pentru acest lucru în avans. Pentru a reduce durerea, trebuie să găsești un bun maestru folosind anestezice, precum și să tunezi într-un mod pozitiv, încercând să scapi de durere.

Opțiuni originale de tatuaj sub piept

Printre opțiunile populare se numără inscripții care pot fi realizate în orice limbă. În același timp, este important să determinați fontul, dimensiunea tatuajului și intervalul de culori. O versiune la fel de populară a unui tatuaj feminin sub piept este modelul pe care maestrul îl selectează în funcție de caracteristicile caracterului și temperamentului fetei. Tatuajele cu design slavic, gotic, egiptean sau celtic arata cel mai bine.

Cu toate acestea, liderul printre soluțiile originale este un tatuaj sub piept în stilul biomecanicii cu efect 3D. Numai această tehnică de desenare a imaginii implică plasarea de tablouri mari și originale care imită pielea ruptă sau tăiată, sub care se pot vedea fragmente de mecanisme metalice, de exemplu arcuri, șuruburi, unelte sau fire care înlocuiesc organele umane.

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.