Tattoo este un tip de artă corporală care a câștigat o popularitate deosebită numai în secolul douăzeci și unu. Acum, fiecare persoană, care dorește să iasă din mulțime, să-și exprime originalitatea și individualitatea folosește tatuajul ca una dintre cele mai eficiente metode. În general, tatuajul include o serie de stiluri care au diferite grade de complexitate și semnificație. Una dintre deciziile populare sunt tatuajele în stilul polsului thrash. După cum știți, gunoi tradus din engleză este gunoi. Principala caracteristică a stilului este afișarea de lucruri teribile în modul cel mai viu și atractiv.

Realistul thrash polka este un stil original, colorat și colorat creat în Germania. Fondatorii înșiși o descriu ca pe o combinație a naturii și a abstractului, a trecutului și a viitorului. În general, ideea de stil este să se unească contrariile, menite să creeze armonie și unitatea incompatibile.Foarte popular a fost stilul în Europa și în SUA. Anterior, doar două culori primare au fost folosite pentru a crea un tatuaj de polka thrash: roșu și negru. Cu toate acestea, designul modern recunoaște alte culori cu lovituri haotice, desene ascuțite și îndrăznețe, precum și detalii abstracte. Adesea se opresc la versiunea clasică sau înlocuiesc culoarea roșie cu pigmentul albastru.

Fiecare stil în arta tatuajului are, ca fani, și invers. Coșul de gunoi este o soluție ideală pentru cei care neagă obișnuitul, stereotipurile, modelele și regulile, încercând să trăiască după propriile convingeri. Un tatuaj thrash-polka este o provocare pentru societate, un protest care vizează demonstrarea unicității umane. Acest stil amintește de un colaj care combină grafica, geometria, inscripțiile și naturalismul. În general, polka thrash este un contrast de stil creat cu ajutorul elementelor grafice simple, care este considerat nu numai nou, ci și foarte îndrăzneț.

Tatoo thrash polka

Dacă luați numele complet al stilului - real thrash polka, atunci întrebările nu apar doar în prima parte, pentru că de ce realismul nu este greu de înțeles. Așa cum am menționat mai înainte, thrash este gunoi, gunoi, ceva murdar și brutal. Pur și simplu pune - aceasta este o realitate dură, viața de zi cu zi fără decorațiuni. În acest stil nu există jucării de pluș, păsări sau fluturi pe stomac, deoarece aceasta este realitatea - moartea, boala, crima, drogurile, sărăcia și alte probleme umane care distrug societatea modernă.

Polka este o caracteristică dansatoare rapidă a europenilor, caracterizată prin simplitatea și ușurința sa. Tatoo thrash polka a absorbit aceste caracteristici, astfel încât schițele în acest stil se disting, de asemenea, prin simplitatea lor. Inițial, stilul a apărut în reviste și ziare, acest principiu a fost păstrat până în prezent. Cele mai multe schițe seamănă cu tăierea revistelor sau cu colajele. Inscripțiile arată ca titluri și sloganuri.

Stilul se caracterizează prin culori negre, albe și roșii, ca să zicem în format "ziar", cu excepția performanțelor multicolore. În cele mai multe cazuri, desenele au un stil realist, însă calitatea detaliilor lor este diferită. De exemplu, într-o parte a compoziției accentul se pune pe volumul imaginii, și în opusul doar pe conturul ei.

Are stil thrash polka

Mulți consideră acest stil prea brutal și nu atractiv, în timp ce alții îl atrag cu originalitatea și cu o anumită misteriozitate. Adesea stilul exprimă imagini neplăcute pentru percepția oamenilor, dar în același timp are putere asupra minții, atrăgând alții la tatuaj. Combinația potrivită de culori negre și roșii fascinează, admiră și se mișcă din timp, deoarece aceste culori sporesc percepția umană și nu merg neobservate.

În cele mai multe cazuri, tatuajele în stilul polsului thrash simbolizează picturile strălucitoare: teama, vulgaritatea sau moartea. Din acest motiv, numai personalități curajoase și puternice care încearcă să iasă de la masa "gri" pot decide asupra unui astfel de tatuaj. Un tatuaj thrash polka este o imagine puternică cu o putere colosală care poate deschide ochii oamenilor spre valori și formalități înșelătoare care nu au nici o "greutate".

Caracteristici distinctive ale stilului:

  • Utilizați culori roșii și negre.
  • Protestați împotriva icoanelor pline de farmec.
  • Contradicția față de societate, modă și standardele acestora.

Tattoo thrash polka pe brat, antebrat si alte parti ale corpului.

Thrash-polka tattoos sunt adesea de dimensiuni mari, astfel încât locul pe corpul lor trebuie să fie potrivit pentru ei. Adesea, un tatuaj thrash polka se face pe braț, cum ar fi antebrațul, umărul sau "manșonul". O opțiune nu mai puțin atractivă este un tatuaj thrash polka pe spate sau pe piept. Alegerea uneia din ultimele opțiuni de care aveți nevoie pentru a alege schița corespunzătoare care poate închide o zonă mare a corpului. În ceea ce privește fetele, ei folosesc tatuajul thrash polka pe abdomen, spate sau coaste cu o posibilă tranziție spre alte părți ale corpului.

Schițe și înțelesuri ale tatuajelor de polk

Schițele de tatuaje de polka thrash includ nu numai cranii, bălți de sânge și arme, dar și portrete de personalități, personaje din filme sau benzi desenate. Acest stil este remarcabil pentru originalitatea sa, deci este considerat universal și arată la fel de bine atât pentru bărbați, cât și pentru fete.

Principalele parcele:

  • Un triunghi cu un ochi este ochiul lui Dumnezeu sau al ochiului, un simbol foarte puternic, a cărui valoare depinde de ceea ce purtătorul său pune în tatuaj. De obicei, valoarea unui tatuaj este simplă, al treilea ochi este abilitatea de a vedea mai mult decât ceilalți și de a observa realitatea în orice punct de pe glob.
  • Ore - mecanice, nisip sau pointer. Ceas cu un craniu - realizarea faptului că viața este tranzitorie. În general, ceasul reamintește că timpul este singura resursă cu adevărat importantă care trebuie utilizată cu înțelepciune.
  • Tatuaje biker - corb, vultur, taur, râs și lup.
  • Musical - instrumente muzicale, microfon, note și clef-uri înalte.
  • Mare - o navă cu ancora, locuitori ai mării adânci (rechini, caracatițe etc.).
  • Dream catcher, păianjen sau pene.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.