Tatuajul este o formă de artă modernă care permite bărbaților și fetelor să-și facă corpul mai unic și atractiv. Cu ajutorul unui tatuaj, vă puteți exprima individualitatea, în special natura și modul de viață. Arta tatuajelor moderne include un număr de stiluri, dintre care cel mai popular este stilul realismului. Realismul - o performanță clară și precisă a imaginii cât mai aproape posibil de original. Tatuajul în stilul realismului nu este doar un desen frumos, ci și un nivel înalt al unui maestru capabil să creeze o imagine realistă care atrage atenția celorlalți.

Realismul tatuaj: valoarea pentru bărbați și fete

După cum știți, aproape toate tatuajele aplicate corpului uman au un anumit sens, un sens ascuns care poate influența caracterul uman și soarta acestuia.În ceea ce privește imaginile realizate în stilul realismului, ele nu au nici un înțeles special și sunt doar de natură decorativă, oferind plăcere estetică proprietarului. Tatuajul în stilul realismului este o imagine a corpului care este capabilă să "vină la viață pe piele", având plăcerea altora și purtătorului cu frumusețea și originalitatea sa.

Tatuajele realizate într-un mod realist reprezintă o bună ocazie de a vă afișa imaginea preferată pe corpul dvs., de exemplu, un partener sufletesc, un personaj preferat sau un actor, un animal de companie sau orice alt obiect semnificativ. În acest caz, valoarea tatuajului depinde numai de faptul că acesta este investit de către proprietar. Dacă tatuajul ar trebui să fie frumos, dar nu este asociat cu o anumită imagine, atunci preferă modele, culori sau compoziții din filme sau desene animate.

Tatuaj alb-negru și color în stilul realismului

Desene desenate, realizate în stilul realismului, pot fi atât alb-negru, cât și culoarea. Alegerea unei palete de culori nu este limitată în nici un fel, deci totul depinde de imaginația și de dorințele clientului. În ceea ce privește tatuajul alb-negru, acesta este folosit atunci când umplu portretele celor dragi sau actori, scene și personaje din filme sau jocuri pe corp. Nu mai puțin frumoase sunt florile, animalele și ornamentele, făcute în alb și negru.

În ceea ce privește versiunile color de tatuaje, nu există restricții, atât în ​​culoare, cât și sub forma unui tatuaj și schița acestuia. Efectul prezenței este obținut prin jocul cu lumina și umbra, astfel încât să puteți utiliza întreaga paletă de culori. Aspectul tatuajului și atracția acestuia depind în primul rând de talentul, experiența și talentul artistic al maestrului. Un specialist în calitate va efectua un tatuaj atât de realist încât imaginea va veni la viață pe piele, lăsând pe nimeni indiferent în jurul său.

Tattoo realism pe umăr, spate și alte părți ale corpului.

Tatuajul, descris în stilul realismului, are un aspect atractiv, este original și se dovedește a fi "viu" grație detaliilor superioare ale schiței. Majoritatea maestrilor spun că acest stil este mai greu decât restul, deoarece există doar atât de multe nuanțe. O trăsătură distinctivă a tatuajelor în stilul realismului este mărimea mare a compoziției, deoarece este imposibil să realizăm cât mai precis un tatuaj mic și este imposibil să afișăm toate detaliile.

Deoarece tatuajul în stilul realismului trebuie să aibă dimensiuni mari, pieptul, spatele, umerii și antebrațul, soldurile, coastele sau fesele vor fi partea optimă a corpului pentru tatuare. Avantajul acestor zone ale corpului va fi nu numai faptul că comandantul are un plan orizontal mare pentru a lucra, dar și prezența grăsimii subcutanate, sarcina principală a căreia va fi reducerea durerii. O altă versiune originală folosită de bărbați este un tatuaj într-o manieră realistă asupra vițeilor.

Tatuaj de demnitate în stilul realismului

Tatuajele, realizate în stilul realismului, au un număr de avantaje și avantaje în comparație cu alte tatuaje. Principalul plus este lipsa de restricții, deoarece pentru un tatuaj puteți alege orice schiță. Schița ideală este o fotografie care trebuie "copiată" pe corpul clientului. În general, tatuajele în stilul realismului sunt de bună calitate și de înaltă precizie.

Realismul poate fi combinat cu alte stiluri, printre care:

 • Stilul Chicano, care este considerat unul dintre domeniile realismului.
 • Organics.
 • Oriental.
 • Biomecanica.

Schițe și tehnologie de execuție

După cum știți, metoda de aplicare a unui tatuaj în stilul realismului pe corp este considerată a fi un proces foarte complex și consumator de timp. Tehnologia este după cum urmează:

 • Alegerea unei schițe și a unui expert profesionist. Atunci când alegeți o imagine, un artist de tatuaj calificat ar trebui să vă ajute să vă asigurați că imaginea este la fel de înaltă și cu precizie posibilă, deoarece altfel poate apărea în modelul caroseriei și aspectul acestuia.
 • Pregătirea. Stăpânul este implicat în îmbunătățirea calității schiței, lucrând asupra acesteia cu ajutorul editorilor grafici.
 • Procesul de umplutură a unui tatuaj pe corp. Stadiul cel mai responsabil și pe termen lung, care necesită elaborarea tuturor detaliilor cele mai complexe și mai mici.

Așa cum am menționat mai devreme, tatuajul în stilul realismului nu se limitează la nimeni și nimic, deci pentru tatuaje, puteți alege orice temă a imaginii și a schiței, care va fi cel mai mult. Inspirația pentru crearea de tatuaje poate fi orice, fie un idol, o scenă de film, un animal de companie sau unul iubit. Realismul este un stil care permite realizarea unor idei îndrăznețe, ca urmare a faptului că o persoană va deveni proprietara unei imagini "vii" purtătoare.

Motive făcute într-o manieră realistă, care sunt în căutare:

 • Imaginea plantelor este o opțiune excelentă pentru fetele care doresc să își așeze pe crini crini, trandafiri sau alte flori atractive.
 • Imaginile animalelor - mai solicitate în rândul bărbaților care au prădători, animale de companie sau animale tropicale, vin pe viață pe pielea lor.
 • Ornamente, metal stilizat sau lemn.
 • Feluri de fantezie - potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fetele descriu unicorns, zane și alte creaturi ireale pe corpul lor. În ceea ce privește bărbații, ei preferă dragoni, extratereștri, scene din filme sau jocuri pe calculator.
 • Portretele sunt de obicei fotografii de persoane apropiate, personaje din filme, actori preferați sau interpreți muzicali.
 • Tattoo în 3D.
 • Cranii și zombi.
 • Cyberpunk - structuri biomecanice care fac parte din corp. Această versiune a tatuajului este în cerere specială, deoarece atrage frumusețea și sperie probabilitatea de performanță.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.