Tatuajul pe lama de umăr este o alegere bună pentru majoritatea fetelor din mai multe motive simultan. Acesta este un loc minunat pentru desenele mici și mijlocii. Cel mai adesea există schițe cu scorpion, flori, cap de tigru sau lup. În plus, există destul spațiu în această zonă, ceea ce vă permite să plasați o imagine tridimensională care se va extinde ușor dincolo de lamă.

Avantajele tatuajului pe umăr pentru fete

Nu răniți

Femeile, cu pragul lor scăzut de durere, îngrijesc în primul rând de sentimentele lor în timpul procedurii de tatuare. Scapula în acest sens va fi un loc ideal pentru primul tatuaj, deoarece această zonă se caracterizează prin coarsitatea pielii. Desenul de desen este realizat în imediata vecinătate a țesutului osos unde este localizată cantitatea minimă de terminații nervoase.

Tatuaj realist

De la primul avantaj curge restul fără probleme.În special, datorită proprietăților pieții de pe umăr, puteți să faceți mai multe schițe 3D mai complexe, care vor arăta mereu impresionante și realiste.

Mobilitatea țesuturilor în zona scapulei creează un joc de imagine interesant, creând iluzia unui model "viu".

Selecție largă de schițe

Un spațiu mare pe umăr oferă spațiu pentru imaginația clientului. Mărimea și forma tatuajului poate fi absolut oricine, deoarece poate trece ușor peste umeri și antebrațe. Unele schițe permit coborârea netedă pe spate sau mutarea într-o parte.

Un tatuaj care acoperă lamele umărului și continuă să coboare în mod sigur nu va rămâne neobservat. Tinerii mai tineri conservatori optează pentru tatuaje mici, cu insecte și animale. Ei arata foarte drăguț pe lama de umăr a unui tatuaj cu text care este situat simultan pe ambele părți.

Risc minim

Efectuând un tatuaj pe lama de umăr, maestrul funcționează astfel încât să nu vorbească. Nu există falduri și îndoiri semnificative ale corpului care ar putea strica aspectul final al modelului. Imaginea finalizată este, în majoritatea cazurilor, clară și uniformă.

Locul de amplasare a tatuajului vă permite să-l ascundeți în caz de nevoie de ochii curios sub îmbrăcăminte.

Tatuaj pe umăr: idei de fotografii și schițe pentru fete

Puține dintre fete reprezintă exact ceea ce ar trebui să fie descris în tatuaj. Astăzi, o imagine spectaculoasă pe umăr, braț sau spate este un tribut adus modului, dorința de a îmbrăca imaginea și bărbații intrigi. Fiecare tatuaj are un înțeles profund care poate fi interpretat diferit de reprezentanții diferitelor culturi și naționalități. Vă oferim schițe universale de tatuaje pe lama de umăr care vor arăta potrivite oriunde v-ați afla.

Tatuaj pe umăr cu text

Textul tatuaj trebuie să aibă un înțeles profund sau să personifice sentimentele fetei. În astfel de schițe sunt adesea ascunse principiile vieții, convingerile sau emoțiile unei persoane. Acesta este un fel de motto care susține o persoană pe tot parcursul vieții sale.

Tatuaj pe lama de umăr cu aripi

Ce vede artistul, uitându-se la spatele uman? Desigur, vrea să adauge câteva lovituri la aripile magice de înger. În nici o altă parte a corpului, aripile nu vor arăta atât de impresionante și fascinante.

Schița cu aripi este aleasă pe baza caracteristicilor individuale ale fetei sau ale preferințelor ei. În unele cazuri, este vorba de aripi volumetrice cu pene trase, în altele - aripi mici, care se potrivesc perfect în imaginea feminină.

Tattoo pe scapula cu animale

Alegerea tatuajelor pentru fete este practic nelimitată. Dacă un om cu prudență reacționează la o schiță cu un fluture sau o pasăre, atunci ele vor fi destul de potrivite pentru corpul feminin. Insecte, păsări exotice, chiar personaje de poveste sunt alese ca imagine.

Locația tatuajului vă permite să creați o imagine aproximativă față de imaginea reală, la care notele fantastice sunt atașate distorsiunii deliberate și jocului muscular.

Tatuaj simetric pe lama umerilor

Simetria și unitatea într-un întreg din două surse opuse au fost cultivate de mult nu numai de artiști și filozofi, ci și de artiștii tatuatori care întruchipează această idee în tatuaje incredibile, cu semnificație profundă.

Tatuajele simetrice implică aplicarea aceluiași sau combinate cu celelalte modele pe ambele lame.

pisici

Pisicile tatuaj au numeroase înțelesuri, dintre care majoritatea merg la înțelepciunea veacurilor. Aproape toți iubesc animalele frumoase, oferindu-le calități precum înțelepciunea, gradul și rezistența.

Tatuajul sub forma unei pisici simbolizează protectorul și păzitorul de la viziuni și dușmani răi. Este un farmec acasă, un simbol al feminității și al iubirii. În Japonia, sa crezut că pisica este sufletul proprietarului său. Pe acest animal de companie puteți spune multe despre natura omului. Schițe cu greutatea pisicilor - de la muzzle jucăușă la ochi de pisică spectaculoși, pe care mulți îi atribuie legăturii cu puterile supranaturale și cu vampirismul.

Schița de tatuaj pe umăr: sfaturi despre alegerea de la profesioniști

Există mai multe reguli generale conform cărora sunt selectate schițele. Urmând aceste recomandări vă veți permite să faceți un tatuaj cu adevărat frumos, care va uimi nu numai atractivitatea externă, ci și sensul în care proprietarul a investit în el.

Luați în considerare ideea generală a tatuajului dvs. Dorința de a face un tatuaj nu ar trebui să fie momentan, născut sub influența tendințelor modei. Pentru a reduce modelul de la lama de umăr, mai ales dacă este o procedură mare, foarte neplăcută, care lasă și o marcă pe piele.

Discutați-vă dorințele cu privire la tipul de tatuaj cu maestrul. Oferiți-vă câteva schițe proprii sau folosiți gata, completându-le cu gustul. Explicațiile care nu sunt numite "fluture blând" sau "tigru rece" nu sunt adecvate. Adesea, gusturile clientului și viziunea comandantului nu coincid, prin urmare, este necesar doar să începeți să efectuați tatuajul după aprobarea finală a schiței.

Tatuajul dintre lamele umărului nu trebuie să fie prea complicat, mai ales dacă intenționați să descrieți o împrăștiere a elementelor individuale: cerul înstelat, calea lăptoasă. Cu cât este mai mică schița, cu atât mai simplu va fi tatuajul în performanță și percepție.

Dacă alegeți o schiță de culoare ca un tatuaj, atunci imaginea trebuie să fie înconjurată de un contur negru, în caz contrar, forma se va estompa.

Acest tatuaj pe lamă este prima parte a corpului, care este decorat de fete care doresc să aibă un tatuaj spectaculos și colorat. Este ușor să se ascundă sub haine și să fie dezbrăcat pentru cei mai apropiați.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.