Tatuajul este un pas important și esențial în viața unei persoane, deoarece imaginea corpului va fi menținută pe tot parcursul vieții. De aceea este important să alegeți schița potrivită a viitorului tatuaj, să cunoașteți semnificația sa și semnificația sacră ascunsă. Un tatuaj nu poate fi făcut inconștient, un desen simplu și lipsit de sens este, de asemenea, extrem de inteligent de utilizat. Datorită numărului infinit de surse de pe Internet, puteți afla despre interpretarea unui simbol, alegeți cea mai bună opțiune, ținând cont de caracteristicile aspectului, statutului social, poziției financiare, caracterului și sexului.

În acest articol vom vorbi despre unul dintre reprezentanții lumii animaliste, care este foarte popular datorită frumuseții și originalității sale - bufnița. Owl are un înțeles profund, este întotdeauna asociat cu un intelect bine dezvoltat și are o imagine destul de misterioasă.Cu toate acestea, ce alte valori are acest tatuaj, la cine se potrivește și ce soluții originale pot fi folosite atunci când creați o bufniță de tatuaj? Să aflăm împreună.

 

Importanța owl tatuaj

Tatuajele cu imaginea unei bufnițe de vultur sunt foarte originale și de interes, iar valoarea lor poate atrage atenție sporită. Faptul este că bufnita este o pasăre nobilă, care a fost descrisă de oameni pe corp pentru o lungă perioadă de timp. În Grecia antică localnicii au respectat foarte mult această pasăre, i-au dat respect, considerând bufnița un simbol al înțelepciunii, care face parte din gânditorii greci.

Cu toate acestea, în istoria omenirii, au existat oameni care au considerat bufnița un simbol al întunericului, personificarea morții și, prin urmare, au reprezentat-o ​​în locuri întunecate și înalte, arătând că diavolul însuși este acolo. De exemplu, oamenii din China au crezut că o bufniță este un simbol al morții, dar în același timp respectat și respectat. În creștinism, imaginea unei bufnițe de vultur are de asemenea un sens mai negativ, și anume, un simbol al problemelor și dificultăților viitoare, deoarece această pasăre a servit drept însoțitor pentru diavolul însuși.

Astfel de valori opuse pentru același simbol sunt explicate cât se poate de simplu, deoarece bufnița este o pasăre care este nocturnă și, conform credinței majorității oamenilor, noaptea trăiește doar viermii. De asemenea, motivul pentru valoarea negativă constă în faptul că bufnița își vânează victimele doar noaptea, așa că a servit drept simbol al nenorocirii și apropiindu-se de durere.

De fapt, nu totul este atât de rău, pentru că un tatuaj cu o imagine a unei bufnițe de vultur are un sens pozitiv. De exemplu, printre indieni, bufnița a acționat ca o pasăre capabilă să ofere profeții, servind ca talisman și un talisman puternic de protecție, de aceea a fost descrisă pe totemuri. Feather bufnita - a fost un atribut esențial al unei coafuri care vă permite să fiți întotdeauna protejați de spiritele rele și vrăjitoriile.

Dacă vorbim despre valori mai moderne pentru tatuajul owl, atunci toate sunt extrem de pozitive. În prezent, un tatuaj cu o imagine a unei bufnițe de vultur afișează înțelepciunea și profunzimea cunoștințelor proprietarului tatuajelor. Acum, imaginea unei bufnițe de vultur este foarte populară în literatura educațională, în diverse programe intelectuale și în programele de televiziune, și se face o constatare constantă că această pasăre trebuie respectată pentru abilitățile sale mentale.

În general, un tatuaj care descrie o bufniță de vultur sau bufniță este potrivit pentru oameni înțelepți și experimentați cu o experiență bogată de viață, precum și pentru personalități echilibrate care sunt capabile să-și controleze destinul. Se crede că astfel de indivizi tattoo bufniță va servi ca un talisman și asigurați-vă că pentru a aduce noroc. În ceea ce privește sexul, bufnita de tatuaj este la fel de populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dacă vorbim despre localizarea tatuajului pe corp, valoarea imaginii nu se schimbă, deci alegerea unui site pentru un tatuaj ia în considerare doar dimensiunea tatuajelor, durerea și situația financiară (picturile mari și complexe au un cost ridicat).

Tatuaje Owl: valoare pentru barbati si fete

După cum am menționat mai devreme, un tatuaj cu o imagine de bufniță sau bufniță poate avea valori atât pozitive, cât și negative. Mulți cred că întreaga esență a imaginii depinde numai de proprietarul tatuajului și de ce înseamnă el personal în tatuaj. Pentru bărbați, un tatuaj de vultur serveste ca un simbol al înțelepciunii și luarea deciziilor corecte, dar în același timp poate deveni un simbol al morții. În general, acest tatuaj este destul de versatil, astfel încât pentru fete valoarea lui va fi aproximativ aceeași - înțelepciune, calm, cunoaștere. Dacă o persoană are caracteristici similare cu păsările în sine, atunci pentru el va deveni un adevărat talisman și un talisman care atrage noroc. Vulturul este o pasăre care poate proteja un bărbat sau o femeie de spiritele rele și poate fi protejată de nenorociri și nenorociri.

De o importanță deosebită este tatuajul bufniței din lumea închisorii, deoarece imaginea acestei păsări în închisoare nu este un semn bun.În majoritatea cazurilor, o bufniță pe corpul prizonierului este un simbol al umilinței, dar, de exemplu, un vultur este un simbol pe care doar cei mai respectați condamnați le pot purta pe corpurile lor. În general, în zona tatuajului, bufnita este, de asemenea, percepută ca un simbol al înțelepciunii, dar există închisori în care acest simbol poate fi înțeles greșit, ceea ce va cauza lipsa de respect în rândul celor care stau față de proprietarul tatuajelor.

Schițe și idei originale

Atunci când alegeți o schiță, este important să alegeți stilul și schema de culori a viitorului tatuaj. Bufna colorată arată originală în stilul realismului, deoarece pasărea va arăta bogată și strălucitoare, va atrage cu detalii și naturalețe. În acest caz, este recomandabil să alegeți modele mari situate pe piept sau pe spate. Opțiunea ideală pentru bărbații bine dezvoltați este un tatuaj monocrom cu o imagine a unei bufnițe de vultur pe vițel. Nu pasăre mai puțin atractivă arăta în stil de dovork sau gravură, diferite concisitate și claritate de linii.

Schițe originale și populare:

  • Bufna albă în față - un simbol al înțelepciunii filosofice.
  • Bufnita multi-colorata in stil indian.
  • O bufniță neagră cu aripi deschise și ochi de foc.
  • Owl cu aripi deschise pe gât.
  • Owl, realizat în stil de desene animate.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.