Sfârșitul secolului trecut se caracterizează prin faptul că tehnologiile au intrat în mod armonios în viața umană și acum servesc drept parte integrantă a acestora. Diferitele mecanisme și dispozitive permit unei persoane să economisească timp, deoarece simplifică viața prin efectuarea și automatizarea muncii umane. Odată cu apariția tehnologiei, totul a devenit într-un fel mai rapid și mai interesant, deci nu este deloc surprinzător faptul că aceste tendințe s-au reflectat în lumea artei, în special devenind unul dintre stilurile independente din tatuaj. Stilul biomecanicii este o prezentare modernă a importanței mecanismelor în viața unei persoane, simbolizând o nouă eră în dezvoltare.

Biomecanica este caroseria originală care atrage nu numai frumusețea și realismul, ci și profesionalismul maestrului care a creat imaginea. Se crede că progenitorul biomecanicii a devenit un artist extravagant și neobișnuit, al cărui nume este Hans Rudolf Giger din Elveția.După cum știți, a fost foarte impresionat după ce a citit cărți de groază de la scriitorul american Lovecraft Howard. Încercând să portreteze ororile și coșmarurile, artistul a creat o nouă imagine umană. Pânza a reprezentat femei și bărbați, compusă din diferite mecanisme, țevi și plăci.

Au fost deosebit de populare picturile "Îngerii lui Iad", în care demonii urmărind motociclistul - emblema motociclistilor moderni. Stilul biomecanicii a fost deosebit de popular după ce a intrat în lume filmul "Alien" (1979), realizat pe baza picturilor unui artist elvețian. Un nou val de biomecanica in tatuaj primit de la filmul "Terminator". Mulți bărbați au vrut să facă aspectul lor mai brutal și mai curajos, folosind schițe de mușchi de oțel și tevi metalice în loc de oase.

Trebuie remarcat faptul că primele tatuaje nu au fost impresionante pentru frumusețea și realismul lor, așa cum au fost create cu ajutorul negrului, jocul de lumină și nuanțe. Treptat, arta tatuajului sa imbunatatit, desenele au devenit mai voluminoase si mai detaliate, iar tehnologia moderna si paleta de culori larga au facut posibila prelucrarea mai eficienta a pielii si a tatuajelor.

Datorită dezvoltării treptate a tatuajelor moderne, realizate în stilul biomecanicii, au nu numai aspect frumos, dar și realist, deoarece se pare că o parte a mecanismului atașat oaselor și venei a fost pus de fapt în carne umană. Biomecanica este remarcabilă datorită complexității și atractivității sale, durează până la câteva sesiuni de duzini pentru a umple o imagine de înaltă calitate. Când creați un tatuaj, este important să atrageți cu atenție și corect toate umbrele și umbrele parțiale, strălucirea și contrastul, pentru care trebuie să alegeți schema de culori potrivită și să faceți detaliile maxime.

Biomecanica de tatuaje pentru barbati

După cum știți, tatuajele în stilul biomecanicii nu au un înțeles ascuns sau un înțeles special și sunt folosite ca simbol al rezistenței metalice supranaturale și al invincibilității. Bărbații cu tatuaje similare arată mai brutal și mai curajos, imaginea lor devine îndrăzneață și atenția se concentrează asupra marilor abilități fizice ale proprietarului tatuajului. După ce ați selectat corect schița, puteți crește vizual volumul mușchiului și să vă concentrați asupra acestuia.

Biomecanica este un stil special care necesită dimensiuni mari pentru a obține efectul dorit și a atrage toate detaliile cu o înaltă calitate. Adesea, bărbații își folosesc picioarele ca pânză, în special vițeii. Un element important al imaginii este aspectul pielii, poate fi absent sau efectul este creat ca și cum corpul ar fi tăiat sau ars pentru a instala mecanisme de oțel. Pielea poate să stea în picioare, să se îndoaie, să aibă sângerări la răni sau să fie blocată cu o bară de oțel. Acele de tricotat sau alte obiecte ascuțite care străpung pielea și se scot din ea arată la fel de frumoasă.

De asemenea, o opțiune frumoasă ar fi o biomecanică de tatuaje pe antebraț sau umăr, unde mușchii sunt înlocuiți cu plăci metalice sau mecanisme complexe, printre care pârghii, izvoare, izvoare etc.

Femeie tatuaj biomecanica

În ceea ce privește fetele, printre acestea, acest stil de tatuaje nu este în cerere specială și doar 1-2% dintre femei folosesc schițe brutale pe corpul lor. Când creați o schiță, fetele fac tehnica mai frumoasă și mai romantică, umplând-o cu culoare și detalii suplimentare. Versiunea originală a biomecanicii tatuajelor pentru schițe de sex feminin - corsetul de dresaj, înăsprirea pielii rupte. Microcircuitele și bolțurile fetei sunt înlocuite cu aripi de înger, ale căror pene sunt metalice. De asemenea, tatuajele feminine în stilul biomecanicii nu pot face fără inimi, stele, fluturi și alte atribute cunoscute fetelor.

Tatuaj biomecanic pe braț, picior și alte părți ale corpului.

Tatuajul în stilul biomecanicii ar trebui să fie aplicat pe o pânză îngustă și lungă, astfel încât o zonă corporală mare ar trebui să fie selectată sub tatuaj. În ceea ce privește bărbații, ei preferă tatuajele pe brațe sau viței.Elementele mecanice pot fi amplasate de la încheietura mâinii la cot sau de la cot până la umăr. Opțiunea nu mai puțin populară este un mecanism mare, situat pe spatele unui bărbat și înlocuind coloana vertebrală cu plăci metalice. O altă versiune originală - inima, înlocuită cu unelte.

Fetele sunt personalități mai blânde și mai romantice, așadar plasează tatuajul în stilul biomecanicii pe coaste, abdomen sau în spate, sub formă de corset. În unele cazuri, sexul corect face un tatuaj pe brațe sau picioare, completând schița cu elemente feminine (flori, fluturi etc.).

Schițe, fotografii ale lucrărilor finite și soiurilor de stil

Tatuajele în stilul biomecanicii au câteva subcategorii, și anume:

  • Biomecanica - mecanismele înlocuiesc organele umane și se află în interiorul unei persoane.
  • Cyberpunk - butoane, prize și fire care înlocuiesc vene. Principala diferență față de biomecanica clasică - tatuajul nu este o parte a corpului uman, ci conține imagini ale unor obiecte sau creaturi, de exemplu, o pisică cu fire.
  • Hi-tech este un stil tehnic în care o parte a corpului constă din microcircuite, chips-uri și alte detalii ale "tehnologiei inteligente".
  • Steam punk nu face parte din biomecanica, ci mai degrabă servește drept cea mai apropiată rudă. Tatuajele în acest stil seamănă cu mecanismele depășite. O opțiune populară este un mecanism de ceas.

Când alegeți o schiță, principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un maestru bun și foarte priceput, deoarece eleganța și atractivitatea tatuajului depind doar de el. În ceea ce privește schița, principalul lucru aici este determinarea părții corpului pe care mecanismul o va înlocui și va selecta tipul de mecanism. De exemplu, tatuajul pe viței este în cerere, unde mușchii înlocuiesc arcuri sau amortizoare. La fel de populare opțiuni sunt mecanismul de înlocuire a inimii sau a brațelor metalice.

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.