Thailanda este o țară misterioasă și atractivă pentru turiști. Tot ce se întâmplă aici, dă magie și o sărbătoare constantă. Odată cu religiozitatea profundă, în această țară au loc evenimente foarte frivole. Această abordare permite mii de turiști în fiecare an să găsească farmecul unei astfel de călătorii.În ceea ce privește Anul Nou, Thais este bucuros să o sărbătorească de 3 ori pe an. Prima dată când se întâmplă în prima lună nouă după solstițiu. Acesta se încadrează în perioada 21 ianuarie - 21 februarie - Anul Nou Chinezesc. A doua oară când celebrarea are loc pe 13 aprilie în calendarul budist, precum și în cea mai obișnuită perioadă pentru noi în perioada 31 decembrie - 1 ianuarie.

Care este Anul Nou în Thailanda: trăsături și tradiții de sărbătoare

În timpul sărbătorii de Anul Nou clasic în Thailanda, se încheie sezonul ploios. Cel mai bine este să mergeți în zonele de nord. Acestea sunt orașele Chiang Mai și Chiang Rai.În acest moment este cald și însorit aici, temperatura este la + 27 ... + 29 grade cu un plus. Apa este destul de confortabilă - + 25 ... + 26 grade.

Cei care au vizitat deja Samui și vor să fie din nou acolo, trebuie să-și amintească faptul că la sfârșitul lui decembrie este fierbinte și umed. Asemenea condiții sunt destul de greu de purtat. Ploaia ploua adesea, iar cerul este acoperit de nori duri. Phuket și Pattaya sunt fierbinți, dar uscați - + 31 ... + 32 grade.

Anul Nou în Thailanda cunoscut în Thailanda a fost sărbătorit din 1940. Localnicii iubesc să decoreze pomul de Crăciun, precum și alți copaci și arbuști cu jucării. De asemenea, lumini și ghirlande împodobesc casele și străzile orașelor. Ca de obicei, pe stradă se organizează festivaluri și bazaruri cu obiecte de vacanță. Tradiția de a oferi daruri există, de asemenea. Restaurantele și cafenelele locale oferă oaspeților un meniu festiv și organizează banchete.

În seara zilei de 31 decembrie, Thais se adună în jurul mesei într-un cerc de familie îngust. După miezul nopții, toată lumea se stinge și se strecoară într-o atmosferă de distracție generală. Toate barurile și discotecile sunt deschise, așa că găsirea unui loc pentru distracție este un moment. Sărbătoarea este încoronată cu salut.

După Anul Nou, localnicii colectează cârpe și junk în jurul casei și iau totul în pustie. De asemenea, pe coșul de gunoi includeți monede mici, resturi de pânză și piei de mandarină, ca simbol al faptului că toate răul este în trecut.

1 Ianuarie Thais participă la templu și, de asemenea, merg să se viziteze reciproc. Oaspeții trebuie să vină cu portocale, deoarece acest fruct este considerat un semn bun și un talisman.

Odihnă în Thailanda pentru Anul Nou 2019: divertisment, atracții, pom de Crăciun

Majoritatea turiștilor care doresc să se relaxeze pe insule. Dar dacă vrei să te distrezi pe continent, chiar în hotelul tău. Cei care iubesc partidele de masă sunt sfătuiți să meargă la Pattaya și Bangkok.

În Anul Nou, coasta Andaman este plină de turiști. Aici este cea mai extinsă selecție de hoteluri din diferite categorii de preț și cu o gamă diferită de servicii. În plus, în acest loc se adună cunoscători de scufundări excelente. Situat pe plaja ar trebui să fie întrerupt pentru a vizita o fermă de fluturi și crocodili sau pentru a face o plimbare cu barca pe insula vecină.

În ajunul Anului Nou în Thailanda, timpul de cumpărături vine. În acest moment, vânzătorii fac reduceri tangibile la produsele lor și efectuează vânzări.

Dintre divertismentele care pot fi obținute direct la hotel, merită notate programe de vacanță și banchete variate și variate. Deoarece aici se adună turiști din Rusia, proprietarii hotelului organizează proiecții de masă ale discursului președintelui în ceasul de cotidian de Anul Nou. Dacă rezervați cazare pentru vacanțe, în preț se va include și o cină de gală. Dacă această opțiune nu se potrivește, atunci poate fi comandată o cină de vacanță în oricare dintre restaurantele. În acest caz, va trebui să plătiți suplimentar.

Dacă sărbătoriți Anul Nou în Bangkok, este mai bine să mergeți pe strada Coasan Road. Localnicii și majoritatea turiștilor vin aici pentru a participa la festivități de masă și pentru a se distra. Un ecran mare va afișa o numărătoare inversă pentru un minut până la miezul nopții, după care vă puteți bucura de un spectacol de focuri de artificii.

Puteți să vă plimbați în Thailanda religioasă în templul budist din Wat Arun. Merită să vedeți sau chiar să participați la ceremonia de rugăciune între orele 10.00 și 00.30. Centrul comercial din Lumea Centrală de pe Ratchadamri Rd va aștepta oaspeții la pomul de Crăciun de la ora 18:00 pentru o sărbătoare în masă a Anului Nou. Nu va fi nici mai puțin interesant să sărbătoriți o vacanță în apropierea roții feroviare Asiatique SKY de pe Charoenkrung Rd. Oaspeții sunt distrați de DJ-i, artiști și prezentatori cu concursuri și loterii. De asemenea, în Bangkok, evenimentele la scară largă sunt organizate în parcarea centrului comercial Mega Bangna și în apropierea Centrului de design Crystal.

Pattaya este renumit pentru nenumărate baruri și cluburi. Lucrează până dimineața. Trebuie amintit că intrarea în multe dintre ele va trebui să plătească. În plus, băutura din interior este foarte costisitoare. În această perioadă, orașul seamănă cu un deschis continuu, unde turiștii se unesc în comun cu localnicii.

Pattaya's principal pom de Crăciun este situat la Bali Hai Bay Hotel pe Walking Street. Aici pe scenă sunt DJ-i și artiști de diferite genuri. La sfârșitul programului va fi un salut. Nu mai puțin interesant va fi programul de pe platforma de observare PATTAYA, în apropierea digului regal și a digului Bali Hai. De obicei, aceasta se înmulțește cu tinerii.

Aglomerarea în sărbătorile de Anul Nou se explică prin faptul că acestea se încadrează pe vârful sezonului turistic. Prin urmare, prețurile la acest moment sunt cele mai ridicate pentru întregul an. Dacă aveți timp să rezervați o masă până la data de 25 decembrie, atunci costul pe persoană va fi de la 60 la 100 de dolari SUA. Această sumă va include hrana, programul de vacanță și alte servicii ale instituției.

În Phuket, puteți sărbători noul an pe plajele din Patong și Karon, precum și în orașul Phuket. Aici, programul de divertisment nu este mult diferit de divertismentul din alte orașe.

Localnicii cred că tot felul de fapte virtuoase în ajunul sărbătorii vor aduce numai evenimente bune în casele și destinele lor. Prin urmare, ei încearcă să ajungă la templu pentru rugăciune, să ofere ofrande călugărilor, să asculte predica și așa mai departe. Este considerat un semn bun de a purta haine noi pentru sărbătoare.

Opinii si impresii ale turistilor despre New Year's Thailand

Turiștii care au vizitat sărbătorile de iarnă din Thailanda recomandă vizionarea evenimentului de foc și participarea la un maraton de dans.

În plus, printre sfaturile utile este o recomandare pentru a vă concentra pe găsirea călătoriilor de ultimă oră. Pentru persoanele cu venituri sub medie, aceasta este uneori singura ocazie de a vizita Thailanda. Astfel de excursii pot fi mai ieftine până la 50%.

Oaspeții hotelurilor locale de 4-5 stele își laudă mâncarea la restaurantele locale, dar avertizează imediat că este mai bine să nu cumpere mâncare pe stradă. Mai ales dacă este destinat copiilor.

În general, Thailanda poate lăsa o impresie de neșters. Anul nou în palmieri este o vacanță luminos. Se va părea și mai magnific în condițiile de distracție non-stop a stațiunilor locale.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.