Cel mai adesea, amenajarea locuințelor moderne utilizează o varietate de nuanțe deschise. Modificările întunecate se pot datora factorilor concomitenți și preferințelor individuale ale membrilor familiei. Paleta neutră vă permite să proiectați modele elegante pentru o varietate de camere în apartamente și case particulare.

Ușile luminoase din interior

Orice ușă de interior are două funcții importante - practice și decorative. Cu ajutorul acestor elemente, obiectul rezidențial este împărțit în zone, sunetele inutile sunt eliminate, iar stilul interior este completat.

Ușile ușoare diferă de analogii mai întunecați prin semne și avantaje separate. Avantajele acestui tip de produse pot fi numite în siguranță:
• Luminozitatea și aerisirea structurilor.
• Estetica și originalitatea.
• Efect de extindere vizuală.
• Versatilitate și practicitate.
• Abilitatea de a folosi diferite stiluri.

În culorile luminoase predomină nuanțe alb, pastel, bej și gri.Adesea preferă tonurile verzi, maro și auriu. Culoarea poate fi aleasă nu numai în funcție de dorințele individuale ale proprietarilor locației, ci și de direcția stilistică specifică.

Literate balance - întuneric în interiorul luminos

Bazat pe un contrast competent, puteți crea un interior unic, atrăgător, folosind mobilier închis și întunecat. În procesul de finisare, pereții pot fi decorați cu nuanțe moi, ușoare - alb, fildeș, fildeș. Notele de vanilie sunt potrivite. Interiorul, care este bătut pe balanța corectă a mobilierului întunecat și a zidurilor ușoare, va arăta mereu avantajos, sigur, concis.

La realizarea podelei cea mai bună opțiune este de multe ori linoleum ușor sau laminat, în unele cazuri, puteți alege placi ceramice în nuanțe de nud. Contrastul mobilierului cu podeaua adaugă aerisire interioară. Dacă este necesar, puteți alege un covor ușor sau un covor moale în culori pastelate.

Tapet de lumină confortabil în interior

Acasă ar trebui să fie confortabil și calm. Acest lucru este mai favorabil situației, pe care fiecare o alege în funcție de gustul și bogăția sa financiară. Un rol important în designul interior îl joacă tapetul ușor. Culorile calme pe pereți oferă atractivitate, estetică, pace.

Eleganța suplimentară poate oferi o textura aleasă în mod corespunzător și modele desăvârșite în aceleași culori liniștitoare. Ornamente, luxoase vor arăta produse cu perle sau lucioase. Atunci când alegeți un tapet ar trebui să se concentreze asupra detaliilor și factorilor aferenți:
1) mobilier și obiecte decorative;
2) nivelul luminii naturale și artificiale;
3) direcția stilistică aleasă;
4) zona și forma unei încăperi particulare;
5) preferințele individuale ale proprietarului.

Ferestrele și ușile, ca și podelele, este la modă să facă contrast acum. În comparație cu tapetul, aceste elemente ar trebui să aibă câteva tonuri mai întunecate. Textilele din orice cameră sunt considerate a fi etapa finală de proiectare - ar trebui să fie evidențiate în fața pereților. Accentul devine, de obicei, culori strălucitoare sau modele neobișnuite.

Variații demne: podeaua ușoară în interior

În timpul implementării lucrărilor de finisare, este important să alegeți corect nuanțele care pot afecta decorarea generală a interiorului. Pardoselile ușoare au o serie de caracteristici datorită cărora mulți proprietari de case particulare și apartamente tind să utilizeze aceste opțiuni.

Camerele mici se pot extinde vizual cu pardoseli ușoare. Camerele în care iluminatul natural nu este prea intens, au mai multe oportunități de a părea luminoase. Spațiul se dovedește a fi confortabil, confortabil, atractiv pentru odihnă. Dacă ridicați în mod corect nuanțe galben deschis, crem, bej, o cameră cu o podea ușoară va fi percepută din partea psihologică ca fiind un loc ușor, aerisit.

Dacă podeaua este mai ușoară decât tapetul, camera va apărea mai sus. Cu podele mai întunecate, camera poate fi vizualizată mai largă. Pe fundalul unui finisaj similar scump, mobilier din lemn de culoare închisă nu va arăta voluminos și greu. Contrastul original este creat dintr-o combinație de podea ușoară și ușă închisă.

Mobilier modern în culori vii în interior

Una dintre întrebările inițiale în designul interiorului este alegerea variantelor de culoare. Decizia finală poate depinde de stilul ales, dimensiunea camerei, preferințele individuale ale proprietarilor de spațiu de locuit.

Dacă pentru unele persoane cea mai bună opțiune sunt culorile luminoase care aduc o varietate și un val de emoții în viața gri cotidiană, majoritatea locuitorilor preferă să-și aranjeze camerele de zi și dormitoarele într-o nuanță mai liniștitoare. La domiciliu vreau sa ma relaxez, sa fiu in pace si liniste, sa vorbesc cu membrii familiei si cu prietenii. Articolele de mobilier ușoare au anumite avantaje:
• Sunt universale. Astfel de produse pot furniza cu succes bucătărie, living, dormitor, studiu, pepinieră.
• Extindeți vizual spațiul. Cu ajutorul mobilierului ușor, camera devine mai spațioasă.
• Oferiți prospețime camerei. Elementele pozitive, elegante calmează sistemul nervos și ajută să se odihnească cu încredere.
• Simplificați decorarea interioară. Atunci când alegeți astfel de mobilier, diferite stiluri devin relevante. Este mai ușor să alegeți elementele de iluminat și decorul modern.
• Capacitatea de a selecta orice element. Pe fundalul unui "zid" ușor, un piept de sertare, rafturi de perete, elemente multicolore, decoruri luminoase, aparate moderne vor arăta avantajoase.

Puteți utiliza nuanțe luminoase într-o varietate de stiluri - de la clasic la hi-tech. Mobilier de astfel de culori în mod modern, țară, minimalism și baroc va fi adecvat. În încăperile cu tavane joase, iluminarea punctului este adesea folosită, combinată cu succes cu obiecte luminoase din interior.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.