Anorak a devenit rapid la modă și sa clasat printre cele mai relevante lucruri din 2017. Anterior, acest articol de îmbrăcăminte a fost folosit numai de către sportivii profesioniști pentru a proteja împotriva ploii și a vântului. Dar astăzi se poate purta în siguranță în viața de zi cu zi.

Anorac pentru fete și băieți pe pho

Ce este anorac?

Mai întâi de toate, anoracul este un parasolar, pentru care croitorii folosesc un material subțire, dar în același timp durabil, impermeabil. Acest lucru este necesar pentru a fi protejat de vânt și ploaie puternică. Modelele clasice au câteva caracteristici speciale. În primul rând, lipsa unui fascicul vertical pe toată lungimea. În al doilea rând, anoracul trebuie să aibă o glugă. În cazul modelelor ușoare, în jurul perimetrului porții se face un buzunar special, unde se poate îndoi. În al treilea rând, lipsa buzunarelor laterale este compensată de prezența unui mare, care este situat în centru.

În plus, anoracul se pliază întotdeauna ușor și ocupă foarte puțin spațiu. Desigur, în versiunile de zi cu zi ale acestui articol dulap, abaterile sunt admise.De exemplu, unii designeri au făcut încă o închizătură verticală pentru confort. Pe lângă faptul că schema de culori a devenit oarecum mai amplă, deoarece în 2017 au fost prezentate variante destul de luminoase ale anoracului.

Spre deosebire de modelele clasice, designerii permit, de asemenea, accente diferite sub formă de șnururi suplimentare, elastice la talie și butoane în loc de fermoare. Astfel de anomalii sunt concepute exclusiv pentru viața de zi cu zi.

Tot în colecțiile de modă din 2017 au fost prezentate anorac cu mâneci scurte. Desigur, modelul unui astfel de plan nu își va îndeplini funcțiile. Dar ca un simplu lucru pentru a face imaginile de vară să se potrivească perfect.

În ceea ce privește lungimea, anoracurile originale au o lungime până la mijlocul coapsei. Este considerată cea mai optimă și mai confortabilă în procesul de utilizare. Pentru modele simple de zi cu zi, alte opțiuni sunt acceptabile. Anoracul ușor alungit arată ca un parc, dar spre deosebire de el, nu are izolație suplimentară. Astfel de modele se găsesc în garderoba pentru femei și bărbați.

Modelele asimetrice vor fi relevante în 2017. Adesea în față au o lungime standard sau ușor scurtată, iar la spate alungită. Acest stil, combinat cu culori luminoase, a apelat la multe fete. La urma urmei, poate fi purtat nu numai în condiții meteorologice nefavorabile, ci și pentru a crea arcuri uimitoare în zilele însorite.

Anorexurile scurte sunt alese cel mai adesea de fete tinere pentru a crea imagini neobișnuite. Arată cu adevărat interesant, dar această opțiune cu siguranță nu poate proteja împotriva rafalelor de vânt sau de ploaie.

Anorak: culorile anului 2017

Schema de culori a anului 2017 este destul de ambiguă, deoarece include multe nuanțe diferite. Anterior sa crezut că anoracul ar trebui să fie într-o culoare închisă. Prin urmare, cel mai adesea puteți vedea un model în negru, albastru, verde sau gri. Acum, ele sunt cele mai des utilizate pentru a crea anoraks de sport.

Pentru viața de zi cu zi, paleta de culori este mult mai largă. Puteți alege în siguranță nuanțe luminoase, suculente de roșu, galben, verde și altele. Bluzele din două sau trei culori par foarte neobișnuite. Încercați să alegeți o umbră în funcție de ceea ce veți purta acest lucru.

Produsele foarte frumoase din nuante pastelate, care sunt mai potrivite pentru sezonul primavara-vara. Cele mai relevante vor fi nuanțele roz, albastru și liliac. Cel mai adesea, aceste tonuri sunt alese de fete pentru a crea arcuri la modă. Cu toate acestea, există anoraks de o astfel de culoare pentru sexul masculin.

Elegant, dar în același timp anorac translucidiv arata neobișnuit. Astfel de modele au adesea inserții de culoare diferită. Dar, în ciuda acestui fapt, mulți continuă să le confunde cu haine de ploaie. Apropo, în 2017, unii designeri au prezentat produse cu imprimare color translucidă. Sunt de acord, arată foarte blând.

Anoracurile holografice au câștigat rapid popularitate. Ele par neobișnuite și acestea sunt cele care atrag atenția altora. Asigurați-vă că, în plus față de funcțiile sale de bază, un astfel de lucru va da o stare bună pentru întreaga zi.

Camuflajul imprimă din nou cufundările de modă în 2017. Se poate vedea pe haine, pantofi, accesorii și anorac - nu excepția. Modelele cu acest model arată foarte elegant și modern. Cel mai adesea ele sunt alese de către bărbați pentru a crea imagini la modă.

De asemenea, deoarece imprimarea este foarte la modă pentru a folosi diferite etichete. Acestea pot fi linii de la cântece, cuvinte singulare, nume de marcă. În plus, textul poate fi plasat atât în ​​față, cât și în lateral sau în spate. Nu contează cu adevărat.

Anorak: imagini la modă din 2017

Desigur, designul clasic al anorac sugerează că ar trebui combinat cu îmbrăcămintea sport. Această opțiune va fi o soluție excelentă pentru joggingul de dimineață, participarea la competiții sau instruire.

În ceea ce privește viața de zi cu zi, atingerea sportivă a luminii, care aduce astfel de lucruri, îi adaugă dinamism. Modelele moderne pot fi combinate în moduri diferite.În dulapul de damă anorac arata grozav cu blugi subțire și pantaloni scurt.

O opțiune fermecătoare, dar foarte curajoasă - de ao combina cu o fustă ușoară. În ceea ce privește încălțămintea, puteți alege case sau pantofi masivi, masivi. Un set perfect pentru viața de zi cu zi - blugi tăiați drept, adidași și vânturi ușoare.

Dulapul pentru bărbați nu este bogat în astfel de varietăți de combinații. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică crearea de truse uimitoare de frumoase și elegante. Anorak va arăta cel mai de succes cu blugi sau pantaloni drepți. Șorturile sunt potrivite pentru zilele calde de vară.

Barbat anorac fotografie 2017

Anorak este o piesă de îmbrăcăminte originală și neobișnuită. Cu aceasta, puteți crea arcuri simple, dar în același timp elegante. Principalul lucru - de a alege o opțiune universală pentru ei înșiși, care va fi combinată cu multe lucruri.

Ce modele de windbreakers preferați: clasic sau anorac?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.