În secolul trecut, în industria modei a apărut un nou stil îndrăzneț - grunge. Un grunge exploziv și strălucit în esența sa se îndrăgostise de personalități versatile care le place să-și schimbe imaginea din zi în zi. Astăzi, acest stil poate fi văzut atât în ​​rândul tinerilor, cât și în rândul generațiilor mai în vârstă. Putem spune cu siguranță că nu există limite în această direcție. Aceasta este libertatea fanteziei și a alegerii.

Caracteristici specifice ale stilului, manifestate în îmbrăcăminte

Indraznetul, provocator și unic, inspirat de grunge, sunt fustele purtate peste pantaloni și alte fuste, tricouri pe tricouri și combinații de culori incompatibile. Alegerea acestui dulap este o modalitate sigură de a iesi de la masa gri, îmbrăcată în aceleași haine. Traducerea cuvântului "grunge" - urât - nu reflectă deloc esența stilului. Prima impresie a apariției unei persoane poate surprinde și respinge, dar apoi puteți observa imediat cât de bine selectate detalii ale costumului.

Principalele caracteristici ale stilului sunt:

  • confortul îmbrăcăminții alese, deoarece chicul exterior nu este nimic în comparație cu confortul;
  • dulap eclectic, o combinație de stiluri și culori incompatibile, neglijență externă, care este atașată chiar și celor mai sofisticate lucruri de marcă;
  • haine necorespunzătoare: săgeți, găuri, patch-uri, fire adezive;
  • stratificare - lucruri purtate unul peste altul într-o manieră neobișnuită;
  • nuanțe monocrome și monotone, lipsă de tipăriri și modele, culori naturale;
  • libertatea interioară a persoanei care alege grunge-ul vine în fiecare imagine.

Dacă doriți, puteți combina grunge cu stiluri militare, casual, vintage. Combinațiile cu haine în tendințe pline de farmec sunt nedorite. De asemenea, grunge nu acceptă decor în formă de stras strălucitoare și alte elemente decorative plin de farmec.

Ce poate fi combinat în stil grunge

Cei care doresc să se îmbrace în haine în stil grunge ar trebui să învețe lucruri de bază de la un astfel de dulap. Pe baza lor este posibil să se formeze cele mai diverse și de neuitat imagini.

Articolele pentru dulapuri: obiecte de denim (ele trebuie rupte, cu o margine de fire despicate); articole din piele (materiale crăpate și uzate, în vârstă artificială); rochii de taieturi originale, camasi rochii si tricouri pentru imbracaminte; jachete și jachete (nu clasice, cu patch-uri și mărci de scrumieră); chiloți pentru chilot și jambiere cu dungi; cămăși și tricouri supradimensionate din țesături decolorate; trench coats; pulovere supradimensionate cu găuri și bucle; scurte pantaloni scurți din orice material; sundresses lungi pe podea; straturi stratificate.

De la pantofi puteți alege apartamente, adidași obosiți sau adidași, pantofi masivi cu platformă înaltă sau talpă pentru tractor. Printre accesorii se folosesc tot felul de pălării, șepci de baseball, capace, ochelari originali, rucsacuri fără formă sau neobișnuite, bijuterii masive.

Completați imaginea unei coase înalte sau a părului liber. Puteți picta capetele într-o culoare contrastantă. Machiajul este mai bine să nu se aplice. Dar dacă nevoia este încă acolo, atunci este mai bine să folosiți tonuri nude în combinație cu nuanțe întunecate.

După ce ați adunat toate aceste cunoștințe împreună, puteți descrie o imagine aproximativă în stilul grunge. Orice combinație și accente suplimentare fac arcul unic. Trebuie doar să porniți fantezia.

Stilul Grunge în industria modei

Multe branduri populare și case de modă eliberează linii întregi de îmbrăcăminte în stil grunge. Astfel de haine au toate semnele de direcție, în timp ce sunt de înaltă calitate și aspect atractiv. Designerii avertizează cumpărătorii împotriva creării imaginilor folosind îmbrăcămintea hippie, care este vândută în Second Hand. Acolo puteți cumpăra doar modele vechi demodate. Principiul grungei este cel mai recent trend care vinde branduri celebre. În exterior, aceste lucruri sunt foarte diferite unul față de celălalt.

O atenție deosebită trebuie acordată următoarelor branduri: casa de modă a lui Mark Jacobs, Alexander McQueen, Zara, insula râului, Bershka. În mod neașteptat, liniile de grunge au început să producă astfel de mastodoni ai industriei modei, cum ar fi Chanel, Acne, Balenciaga, Vivienne Westwood, D & G.

Unul dintre primii care au decis să creeze o astfel de colecție a fost designerul tânăr și înfloritor Mark Jacobs. În 1993, a lansat modele în haine zdrențuite și fără cusur și a cucerit lumea modei. Această decizie îndrăzneață a fost un impuls pentru cariera sa.

Printre vedetele de spectacol, imagini în stil grunge au fost încercate de Keira Knightley, Kristen Stewart, surorile Olsen, Shakira, Mischa Barton și mulți alții. Cel mai strălucit reprezentant al acestei tendințe răzvrătite și în același timp pesimiste a fost Kurt Cobain, liderul grupului Nirvana, de neuitat. Rochiile roșii pot fi o sursă de inspirație pentru fiecare femeie de modă care vrea să devină parte a acestei tendințe.

Cum să nu transformi o imagine de grunge într-o cerșetorie?

Linia subțire dintre cocurile necorespunzătoare și covoarele cerșetoare este singurul defect în direcția relaxată. Așa că vulgaritatea nu a jucat o glumă crudă cu o femeie de modă, ar trebui să fim atenți la detalii și miniaturi din imagine. Cea mai ușoară modalitate de a atinge dorința - este de a folosi haine numai mărci cunoscute și scumpe.Nu pot exista erori. Experiența și simțul modului de modelare a stilului vor oferi efectul dorit asupra aspectului oricărui reprezentant al fluxului. Accesorii sunt mai bine de ales din colecțiile autorului. Este mai bine dacă sunt bucăți. Designul original este ceea ce va face orice aspect unic.

Pantofii trebuie să fie fabricați din materiale scumpe de înaltă calitate. Fitingurile sunt fabricate din componente fiabile și nu cad în momentul cel mai inoportun. Dacă intenționați să exploatați imaginea cu efect de păr murdar, nu înseamnă că capul săptămânii nespălate. Aceste coafuri sunt create cu ajutorul stilului și a mâinilor îndemnate de maestru.

Dulapul extravagant poate aparține unei doamne de orice vârstă. Spiritul răzvrătit este caracteristic tineretului, dar aceasta nu este o regulă necondiționată. Și stilul grunge confirmă acest fapt. Imaginea corect selectată va transforma sexul corect la orice vârstă. El o va ajuta să se simtă liberă de la bâlbâi și obligații față de societate. În acest moment puteți să experimentați adevăratul gust al vieții.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.