A face o manichiură de calitate nu este atât de ușor. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o anumită abilitate, abilități și, într-o oarecare măsură, talent. Cea mai simplă manichiură igienică poate necesita și un efort. Pentru a simplifica această sarcină, s-au inventat numeroase mijloace pentru a înmuia și a îndepărta cuticula.

Obiectivul principal al instrumentelor inovatoare este de a înmuia partea regrowă a pielii, ceea ce conferă unghiului un aspect dezordonat. Majoritatea acestor produse includ o mică proporție de agenți chimici agresivi. Este important să se asigure că acestea nu sunt toxice. Printre ingredientele active sunt de obicei:

 • acid acetilsalicilic;
 • acid glicolic;
 • acizi fructiferi;
 • baze alcaline.

În diverse combinații, aceste substanțe corodează pielea, făcând-o mult mai moale.

Utilizarea cuticulei este ușoară. Instrucțiunile detaliate însoțesc fiecare unitate de producție.Instrumentul este aplicat pe marginea plăcii unghiilor în acele locuri unde există piele moartă. Pentru a înțelege că instrumentul a funcționat, este suficient să așteptați câteva minute și să vedeți că pielea a modificat textura pe o suprafață mai liberă.

În plus, cu ajutorul unui baston portocaliu sau a unui instrument special - chiurete - îndepărtează pielea moale. În unele cazuri, un tampon de bumbac este suficient. Chiar și el este capabil să îndepărteze pielea moale, fără a afecta restul. La sfârșitul procedurii, reziduurile sunt îndepărtate și mâinile sunt spălate bine cu apă.

În lista celor mai bune instrumente pentru îndepărtarea nedorită a cuticulei trebuie să figureze:

Nila Cuticle Remover

Acest instrument a fost creat special pentru a îndepărta cuticula, stratul de piele al mâinilor, porumbul, porumbul. Ca urmare a utilizării sale, puteți obține o piele sănătoasă proaspătă fără tăieturi și răniri. Nila Cuticle Remover nu include acizii fructiferi. Rezultatul este o îngrijire blândă fără efort suplimentar. După ce ați folosit acest instrument, pielea nu va fi suprascartă.

Un avantaj important este că instrumentul este cheltuit economic. Poate fi folosit dupa baie pentru maini si chiar fara ea. Aplicați lichidul timp de 2 minute, apoi frecați-l în piele și începeți procedura de îndepărtare.

Domix

Acest instrument se distinge printr-o acțiune expresă. Ca rezultat, patul de unghii va arata bine ingrijit, deoarece Domix se lupta cu burta si incetineste cresterea cuticulei. Designul special al sticlei ușurează aplicarea lichidului direct în locul dorit.

Instrumentul trebuie distribuit pe cuticulă și în zona înconjurătoare, țineți-l timp de 2 minute, apoi deplasați ușor cuticula cu o unealtă sau un băț portocaliu. După aceea, se recomandă să vă spălați bine mâinile și să aplicați cremă sau ulei.

fi natural

ProLins Fii natural în evaluarea mijloacelor de combatere a cuticulei ocupă întotdeauna primele linii. Cu ea poți să ții orice fel de manichiură. În doar 45 de secunde, lichidul înmoaie chiar și cea mai dură cuticulă, făcându-l ușor de îndepărtat. În acest caz, placa de unghii nu provoacă absolut nici un rău.

În plus față de efectele directe asupra cuticulei, unealta este concepută pentru a îngriji pielea din jurul unghiei. Mâinile (sau picioarele) trebuie spălate și uscate înainte de procedură. Cu ajutorul unui buzunar subțire pe sticlă este aplicat direct pe cuticulă și ținut timp de 45 de secunde. După aceea, utilizând instrumentul, puteți îndepărta cu ușurință pielea nedorită.

TNL

Acest instrument de primă clasă este conceput pentru a exfolia și elimina în siguranță cuticula. Dacă utilizați acest produs în mod regulat, puteți vedea o îmbunătățire a stării generale a cuticulei, a unghiei și a pielii în jurul unghiei. Ca urmare, mâinile arată bine îngrijite și sănătoase.

Printre avantajele medicamentului se numără consumul economic și aplicarea convenabilă. De asemenea, în timpul utilizării se simte o aromă plăcută.

Folosind o perie flexibilă, lichidul este aplicat pe cuticula și zona în jurul, așteptați timp de 2-3 minute și pielea moale este împinsă sau îndepărtată cu un băț portocaliu. Dacă pielea este prea aspră și manichiura are deja un strat decorativ, atunci prima repetare a procedurii va trebui repetată de două ori sau de trei ori. După aceea, mâinile trebuie spălate bine.

Remedierea cuticulelor la domiciliu

Pentru cei care se tem de conservanți și alte mijloace non-naturale în compoziția produselor pentru îndepărtarea cuticulei, sunt potrivite compozițiile de casă. Acestea, precum și produsele industriale, contribuie la atenuarea pielii regresate în jurul unghiilor, vindecarea și îmbunătățirea generală a stării unghiilor. Acest lucru este posibil numai prin hrănirea pielii.

Uleiul de ricin și iodul

Acest instrument vizează rezolvarea multor probleme ale unghiilor. Cu ajutorul ingredientelor simple puteți trata cele mai multe dintre bolile plăcii unghiilor, precum și să faceți față cu o cuticulă îngroșată.

Pregătirea unei remedii la domiciliu este simplă: adăugați doar 7-10 picături de iod într-un borcan de ulei de ricin. Prevenirea zilnică va fi procesul de frecare a câtorva picături de compoziție în cui și în zona înconjurătoare până când este complet absorbită.Dacă trebuie să înmuiați cuticula întărită, ar trebui să aplicați un pic mai mulți bani și să așteptați 10 minute. După aceea, puteți împinge cu ușurință excesul de piele în patul unghiilor.

Baie cu sifon

Într-un castron de apă caldă se toarnă sifon la o cantitate de 1 lingură per pahar de apă. Împingeți degetele în acest amestec timp de 20 de minute, după care puteți îndepărta cu ușurință excesul de piele cu ajutorul unei scule. Experții recomandă să nu se implice în aceste proceduri și să repete astfel de băi nu mai mult de 1 dată în 10 zile. Faptul este că sifonul înmoaie foarte mult țesutul și poate distruge placa de unghii.

Baie cu ulei de kernel pe bază de săpun lichid

Uleiul hrănește perfect toate țesuturile. În această rețetă, uleiul de kernel de caise poate fi înlocuit cu orice alt ulei de bază:

 • piersic;
 • avocado;
 • struguri;
 • nucă de cocos;
 • shea;
 • ricin;
 • lenjerie și altele.

Uleiul trebuie preîncălzit în apă caldă. Sub formă de căldură, trebuie aplicat pe cuticulă și frecat. Apoi, într-un castron cu apă caldă adăugați o lingură de săpun lichid și câteva picături de ulei. În această compoziție, trebuie să vă scufundați degetele timp de 20 de minute pentru a spori efectul uleiului. După aceea, puteți îndepărta cu ușurință excesul de piele și rămâneți încrezător că pielea și unghiile sunt saturate cu substanțe utile.

Grâu de grâu și ulei de arbore de ceai

Compozițiile cu aceste uleiuri cele mai valoroase vor ajuta la păstrarea sănătății cuticulei, la evitarea fisurilor și la îndeplinirea cu ușurință a unor proceduri pentru a elimina excesul de piele în jurul unghiilor.

Uleiul trebuie amestecat proporțional cu 2 linguri de ulei de germeni de grâu și o linguriță de ulei de arbore de ceai. Acest instrument ar trebui să fie frecat în unghii timp de o lună, după care puteți face o pauză. Rezultatul unor astfel de proceduri va fi sănătos, bine îngrijit de mâini și degete îngrijite.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.