Există întotdeauna o dezbatere asupra necesității de a introduce uniforme școlare obligatorii la școală. Unii cred că este necesar, alții sunt convinși că astfel administrația școlară împiedică copilul să-și manifeste personalitatea. Prin urmare, designerii de haine școlare se confruntă cu o sarcină dificilă - de a crea astfel de modele care să le aducă atâția atât copiilor cât și adulților. Ce propun să se poarte băieților în noul an școlar?

 

Principalele tendințe

Universalitatea și nemulțumirea nu sunt singurele criterii pe care îmbrăcămintea elevilor trebuie să le îndeplinească. În plus, ar trebui să fie atractivă și elegantă. Uniforma școlară nu va suferi modificări fundamentale în 2018. Principalele nuanțe vor fi negru, albastru, gri, verde și fildeș.

 

Modele pentru băieții adolescenți încearcă să reamintească tuturor că studiul este principalul lucru pentru ei. Prin urmare, imaginea trebuie să fie completă. Un detaliu important al costumului este buzunarele.

De obicei, fiecare școală își stabilește propriile cerințe pentru uniformele școlare pentru elevi. Unii aderă la concepte stricte, altele permit prezența în rochie a unei imprimări minore. În același timp, este important să ne amintim că hainele unui școală, în primul rând, ar trebui să fie clasice și numai la modă.

 

 

Selectarea culorilor

Schema de culori în care sunt făcute hainele pentru elev trebuie să fie calmă, nu enervantă. Prin urmare, părinții preferă adesea negru sau gri. Dar dacă instituția de învățământ în care copilul dumneavoastră studiază nu impune cerințe speciale asupra culorii hainelor pentru student, atunci puteți alege ceva mai distractiv.

O opțiune excelentă ar fi burgund, albastru sau verde pal. Astfel de haine arata interesant, mai ales daca alegeti tricoul potrivit.

 

 

 

Psihologii spun că albastrul închis și verdele închis au un efect bun asupra activității mentale.

 

Culoarea vrăjitoare încurajează încrederea și îl face pe băiat mai disciplinat. Prin urmare, această culoare este recomandată pentru a alege pentru fidget și acei copii care le este dificil să-și concentreze atenția asupra lecției.

 

Nuanțele de gri au un efect calmant asupra sistemului nervos. Prin urmare, aceste costume vor fi ideale pentru copii hiperactivi.

 

 

Culorile albastre și strălucitoare pot irita ochii. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că acestea ar trebui abandonate complet. Ele trebuie doar să fie combinate corespunzător cu alte nuanțe care le vor ajuta să se echilibreze. De exemplu, pantalonii negri sau gri sunt perfecți pentru o jachetă albastră.

 

Costumele combinate alb-negru sunt potrivite pentru evenimente festive și festive. Dar să-l folosești în fiecare zi nu merită, deoarece poate distrage copilul și îl va împiedica să se concentreze pe clase.

Unele modele de uniforme școlare au un model geometric (celulă, romb, etc.).

Selectarea materialului

Important în haine pentru student este materialul din care este făcut. Cel mai bine este să alegeți costume din țesături naturale, cum ar fi bumbacul, lenjeria sau lana. Este permisă o cantitate mică de fibre sintetice. Aceasta va oferi posibilitatea de a prelungi durata de viață a formularului. În plus, astfel de țesături sunt mai ușor de curățat și practic nu se crăpau.

Alegerea stilului

Băieți nu mai puțin fete doresc să arate elegant. Prin urmare, designerii au decis să lase modelele depășite și să prezinte în colecțiile lor costume elegante și de înaltă calitate, în care fiecare băiat se va simți confortabil.

În 2018, modelele clasice ale formei, cu pantaloni puțin îngust, vor fi relevante. Pe lângă acestea, designerii de modă sugerează folosirea unor jachete care nu sunt familiare, dar și pulovere la modă, cardigane sau chiar blazuri de cluburi din diferite materiale.

 

Nu mai puțin relevante sunt pantalonii drepți tăiați cu săgeți. Asemenea modele, bineînțeles, vor trebui să fie călcate zilnic. Dar puteți alege modele din catifea. Acest material este mai puțin supus prăbușirii.

 

 

Uniforma școlară pentru băiat astăzi repetă complet canoanele modului de afaceri. În plus față de costume, ei oferă să poarte cămăși albe și turtlenecks.

Criteriul principal în alegerea hainelor pentru elev trebuie să fie convenabil. Prin urmare, sugerează că băiatul se mișcă, se plimbe sau se așază. Este important ca lucrurile să nu stea numai pe copil, ci și să nu-și dea jos mișcările. De asemenea, copilul trebuie să facă față cu ușurință cu dispozitivele de fixare sau încuietori.

Pentru zile calde este suficient să cumpărați mai multe cămăși cu mâneci scurte. Cu mâneci lungi modele vor avea nevoie de mai mult. Modelele de tonuri atenuate sunt potrivite pentru uzul zilnic. Astfel de nuanțe precum var, roz, galben sau portocaliu sunt mai potrivite pentru evenimentele festive.

 

Astăzi, în colecțiile de modă puteți găsi o mulțime de jachete cu 2-3 butoane. Cu toate acestea, această opțiune nu este potrivită pentru băieții înalți de construcție subțire. Ele vor arata mult mai bine versiunea clasica cu un numar mare de butoane.

 

 

 

Dacă un copil nu-i place jachetele, atunci designerii îi oferă veste confortabile. Cea mai bună opțiune ar fi modelele de nuanțe de culoare verde închis sau albastru închis.Ele pot fi folosite pentru o vacanță sau o lecție deschisă. În zilele obișnuite, pantalonii pot fi combinați cu o cămașă, un pulover sau un raglan. Alegerea depinde de vreme.

 

Selecția pantofilor

Nu mai puțin important pentru student este alegerea de pantofi. La urma urmei, trebuie să fie nu numai elegant, dar și de înaltă calitate și confortabilă. Dacă există o astfel de oportunitate, atunci este mai bine să alegeți pantofi din piele naturală, cu o talpă confortabilă și un fundal solid.

Pentru băieți, modelele cu un nas rotunjit de culori clasice (negru și maro) vor fi relevante. Pentru elevii de grade inferioare, modelele cu velcro vor fi convenabile. Copiii în vârstă nu vor renunța la ciorapi sau nituri mici.

 

Reguli de selecție

Ce ar trebui să acorde atenția părinților atunci când aleg hainele pentru un student? În primul rând, forma trebuie să fie de materiale de calitate. Țesături ideale - naturale, cu un mic adaos de sintetice. Astfel de haine sunt sigure pentru copii și practice de purtat.

Observați cum se potrivește costumul cu copilul. Dacă cel puțin una dintre părțile sale nu are dimensiuni, atunci este mai bine să o refuzați. Verificați dacă copilul este confortabil să se miște în hainele alese. La urma urmei, nu va sta întotdeauna la birou.

 

După cum vedeți, o uniformă școlară nu este neapărat un costum plictisitor. În timp ce alegeți hainele pentru student, nu vă concentrați doar pe tendințele de modă sau pe cerințele administrației școlare, ci și pe preferințele personale ale copilului.

Și ce fel de uniformă școlară ai ales pentru copilul tău?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.