Astăzi, pijamalele nu sunt doar un tip de îmbrăcăminte de casă și un set de somn care asigură căldură și confort. Acesta este un element elegant al dulapului, permițându-vă să rămâneți atractivi și spectaculoși, chiar și noaptea. Prin urmare, designerii acordă o atenție deosebită stilurilor și designului de îmbrăcăminte de noapte și pijamale.

Unul dintre cele mai sofisticate și atrăgătoare materiale, care permit unei femei să se simtă încrezător și luxos, este de mătase. Seturile de mătase sunt plăcute la atingere, ele sunt moi și delicate. Materialul nu provoacă iritarea pe piele și arată tentant.

Moda pijamale de mătase: caracteristici materiale

În industria textilă modernă, conceptul de "mătase" este destul de extins. Această categorie include nu numai frunzele naturale eliberate de gogoșii de viermi de mătase, ci și materialele cu adaos de componente chimice. Cel mai obișnuit material cu fibre de mătase este viscoza artificială și diferite tipuri de sintetice.În aparență, ele practic nu diferă de mătase naturală. Aspectul spectaculos iridescent al produsului depinde de metoda de prelucrare a fibrei și de tipul de țesere.

Mătase naturală este, fără îndoială, cea mai bună achiziție pentru odihnă și somn. Pijamalele de mătase sunt mult mai scumpe decât modelele din satin, vâscoză sau bumbac. Costul ridicat se datorează multor motive. Iată câteva dintre ele:

  • mătase naturală este foarte moale. Materialul curge în jurul figurii, formând pliuri frumoase cu nuanțe de satin. În pijamale, este confortabil să dormi, nu freacă și nu irită pielea.
  • Mătasea nu acumulează electricitate statică, ceea ce nu se poate spune despre țesăturile sintetice care "crack" și "strălucesc" în întuneric.
  • igroscopicitatea țesuturilor - în timpul nopții puteți transpira și răci de mai multe ori. Mătasea nu permite corpului să înghețe, să absoarbă toată umiditatea eliberată de corp și să o usuce repede, fără a lăsa nici o senzație de haine umede.

  • pijamalele de mătase sunt durabile și rezistente la uzură. După ce ați petrecut suma decentă pe un set, veți fi siguri că pijamalele vă vor servi câțiva ani, fără a pierde în același timp o vedere magnifică.
  • spectaculoasă și atractivă - nici o casă de îmbrăcăminte nu se potrivește cu pijamalele de mătase strălucitoare, feminine, strălucitoare. Având la dispoziție pijamale de mătase, veți fi siguri că arăți fermecător și sexy chiar și în pat.

Pijamalele fabricate din mătase de 100% nu sunt aproape niciodată cusute. Nu este vorba numai de costul ridicat al unui astfel de set, ci de faptul că astfel de pijamale vor fi incomode să poarte. Sunt adăugate ingrediente sintetice pentru a înmuia fibrele de mătase. Ele fac materialul mai suplu și mai moale. Cumpărați pijamale de mătase, acordați atenție materialului. Dacă proporția de sintetice din el depășește 30%, atunci este mai bine să alegeți un alt model.

Pijamale de mătase cu dantelă

Mătasea este un material destul de capricios, care, cu neîncredere "se referă" la alte țesături. Perfect în toate manifestările, mătasea este în măsură să se armonizeze numai cu dantele nu mai puțin spectaculoase.

Pijamalele de mătase cu dantelă sunt combinația perfectă pentru a impresiona cu aspectul lor superb și sexy. Culoarea culorilor este selectată în funcție de culoarea rochiei de bază. Modelele de contrast sunt frumoase, cu dantelă neagră sau albastră pe pijamale albe, roz sau albastre. Modele cu aspect atractiv, în care inserțiile deschise se potrivesc armonios în designul general și îl completează.

Pijamale din mătase clasică

Stilul tradițional de pijamale de mătase este reprezentat de un set de cămașă cu mâneci lungi și pantaloni glezna lungime sau mijlocul vițelului. Astfel de pijamale sunt ideale pentru un sezon rece. Datorită conductivității termice scăzute din acest kit nu va fi rece chiar și în cele mai severe înghețuri. Dacă modelul este fabricat din mătase 100%, atunci va fi confortabil chiar și în timpul verii.

Pijamale de mătase cu pantaloni scurți

Pentru sezonul fierbinte, seturile de pantaloni scurți și un top pe curelele de spaghetti subțiri sunt de neînlocuit. Pijamalele cu pantaloni scurți arata frumos pe fetele subțiri cu picioare drepte. Le permite acestora să evidențieze picioarele frumoase și să arate atractivitatea figurii ca întreg.

Fetele pline ar trebui să aleagă modele cu pantaloni largi și lungi. Decoltul poate fi absolut orice: deschis, cu un neckline spectaculos, semicircular.

Indiferent de modelul pe care îl preferați, este important să vă amintiți că pijamalele ar trebui să fie libere și să nu restrângă mișcarea. Somnul confort este la fel de important ca și frumusețea pijamalelor. Mătasea nu se întinde bine sau nu se întinde deloc dacă este un model realizat din lenjerie naturală 100%. Prin urmare, este mai bine să cumpărați pijamale de dimensiuni sau două dimensiuni mai mari.

Pijamale de mătase orbitor: o alegere de stil și culoare

Mătasea este un material atât de versatil încât este capabil să arate atractiv chiar și pe cele mai simple pijamale în stil. Seturile cu pantaloni lungi și cămăși arată mai bine în culori liniștitoare, fără decor și ornamente suplimentare. Pentru îmbrăcăminte de mătase de zi cu zi și de casă potrivite pentru culori pastelate, cu un model discret.

Pe fetele tinere arata seturi grozave, cu o abundenta de rusuri si elemente in stilul dol doll. Modele tentante și sexy, cu inserții de dantelă și ochiuri de plasă. Dacă aveți un scop de a cuceri un bărbat, puneți-vă pe o pijama de mătase de culoare roșie sau neagră cu dantelă.

Pijamale confortabile de mătase: valoarea pentru un somn bun

Ce are nevoie o persoana, ce sa se simta viguroasa pe tot parcursul zilei? Pat confortabil și confortabil de noapte. Aceasta afectează în mod direct eficacitatea somnului, a sănătății fizice și psihologice. Prin urmare, este important să alegeți kitul potrivit pentru somn. Pijamalele de mătase au multe avantaje față de alte seturi:

  • contactul corpului cu mătase delicată promovează cea mai bună relaxare și imersie într-un somn sănătos
  • Pijamalele selectate în mod corespunzător nu împiedică mișcarea, nu zdrobiți și nu vă loviți

Acești factori sunt cei mai favorabili pentru un somn liniștit de calitate.

Aveți la dispoziție mai multe seturi de mătase, diferite în lungime, dar armonioase în culoare. Astfel puteți crea seturi de pantaloni lungi și de sus cu curele, de la pantaloni scurt și tricouri.

Fiecare femeie care se apreciază trebuie să aibă pijamale de mătase în dulapul ei. Aceasta este o tinuta speciala care o va transforma intr-o doamna sexy si fermecata care isi cunoaste valoarea.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.