Odată cu apariția frigului, fiecare fată se gândește la alegerea viitoare a capului. La urma urmei, este foarte important ca nu numai sa protejeze de frig si de vant, dar, de asemenea, devine un plus elegant pentru imaginea ta. Deci, ce capace va fi la modă în acest an? Să analizăm în detaliu.

Ce să caut?

În fiecare an crește numărul de tipuri de articole de acoperit capul. Dar chiar și așa, pălăriile tricotate sunt încă la vârful popularității. Deoarece arată armonios în combinație cu haine în orice stil. Și fără ele, niciun dulap nu va reuși. Și în timpul iernii, următoarele stiluri vor fi în tendință.

Bini

Este pur și simplu imposibil să vă imaginați această iarnă fără capace de tricot. La urma urmei, ele sunt foarte frumoase, diverse și complet scumpe. Ele se disting printr-o versatilitate specială. Și posibilitatea de a combina cu orice îmbrăcăminte este, fără îndoială, un mare plus. Pălăria netedă alungită arată foarte bine cu o jachetă lungă în jos. Sau cu o jachetă și cu adidași. Și chiar și o imagine cu un strat de blană poate fi suplimentată cu un capac de beanie.

Alegerea unei fasole acordă atenție celor două detalii:

- culoarea.Ar trebui să se potrivească paletei de nuanțe ale hainelor dvs. sau să fie un accent luminos în imagini.

- volum. Pălărie prea mare va arăta ridicol pe o fetiță subțire. Prin urmare, alegeți-o cu forma proprie.

Turbane tricotate

Spre deosebire de anii trecuți în acest an, turbanele tricotate sunt din nou în modă. O formă destul de neobișnuită atrage atenția altor oameni. Așa că fii pregătit pentru complimente. Este deosebit de frumoasă turbanul cu fete cu caracteristici delicate.

În ceea ce privește culoarea, în acest an este mai bine să alegeți nuanțele de gri, albastru, negru și verde. Cu toate acestea, dacă aveți altă culoare, vă puteți experimenta. Cel mai bine este să purtați această coafură cu un strat tăiat sau cu blănuri.

Ushanka pălărie

Acest accesoriu nu numai că va mulțumi multe fete, dar va fi, de asemenea, foarte cald în timpul iernii aspre. Purtați acest tip de pălărie cu haine modeste sau jachete în jos. Este mai bine să alegeți încălțămintea, de asemenea, destul de simplă, pe un traseu scăzut.

Multe fete preferă să poarte o versiune mai tradițională a capacelor cu capace - din blană. În acest caz, puteți alege pentru o combinație de cașmir sau lână și pantofi cu tocuri. Deci, imaginea va arăta mult mai armonioasă.

beretă

Cel mai adesea, acest tip de pălărie preferă să poarte caracter creativ sau sunt predispuse la clasic. Prin urmare, este mai bine să o combinați cu un strat romantic, pantaloni sau fuste. În acest an, alegeți băuturi în culori neutre, silențioase. La urma urmei, ei vor putea susține imaginea unei femei franceze sau a unei persoane creative.

Apropo, este recomandat să purtați bereturi la show-uri de modă în acest an, ușor în mișcare în spatele capului sau în lateral. Dar numai dacă sunt făcute din lână sau cașmir.

Pomponi de modă

Pomponii au încetat de mult să fie elemente de pălării pentru copii. Pe modelele adulte, ele nu mai puțin originale. Prin urmare, dacă vă place un stil gratuit de îmbrăcare, atunci cu siguranță vă place o pălărie cu pom-poms.

În ceea ce privește combinația cu alte haine, nu există restricții. O astfel de pălărie va sublinia perfect stilul stradal gratuit și femininul elegant.

Stil sport sportiv

În acest an, acest stil este relevant nu numai pentru uzura casuală, dar și pentru pălării. Și stilistii susțin că astfel de pălării vor fi populare timp de câțiva ani. Prin urmare, combinați o blană de blană de lux cu o pălărie de sport sau semi-sport și veți vedea cu siguranță foarte elegant și modern.

"Zveroshapki"

Pentru fetele curajoase care nu se tem de atenția oamenilor din jurul lor, "capacele de animale", adică pălăriile cu două pom-uri, sunt ideale. În unele cazuri, și la toate puteți vedea pozele unor animale mici - pui, pui, pui. Cel mai adesea, astfel de modele sunt alese de elevi sau studenți. La urma urmei, acesta este momentul potrivit pentru astfel de experimente.

Și, de asemenea, cum ar fi capacele în acest stil de natură energică și modernă, care preferă stilul casual.

Broderie și aplicație elegantă

Capacele cu diferite tipuri de broderii sau aplicații au devenit un adevărat succes. Și toate pentru că astfel de accesorii necesită un sentiment de stil, o imagine bine aleasă. La urma urmei, adăugând un detaliu suplimentar, puteți strica impresia și face un lucru ridicol dintr-o pălărie elegantă.

Cele mai multe ori decoreaza acest tip de coafura cu margele, pietre, margele de sticla sau mai multe accesorii voluminoase. În ceea ce privește imaginea însăși, ea poate fi o ornamentă sau o temă florală sau chiar animalistică.

Capacul de blană

Acest tip de capace va fi întotdeauna relevant, deoarece vă permite să vă încălziți în timpul unei perioade de înghețuri severe. Mai mult, pentru a crea o imagine frumoasă și elegantă, nu trebuie să inventezi nimic deloc. Este suficient să alegeți cel mai comun sacou colorat în jos și pur și simplu pune pe o pălărie de blană. Crede-mă, va decora orice lucru și vei arăta uimitor de frumos.

Engleză pălărie

Un atribut stilat care va completa un haos frumos, elegant este o pălărie engleză. Desigur, acest accesoriu nu este potrivit pentru fiecare fată.Și numai pentru cei cărora le place să poarte rochii, pulovere voluminoase sau costume de pantaloni. Încercați să nu combinați această pălărie cu îmbrăcăminte în stil sportiv.

Soluții creative

În anul curent, practic nu există interdicții și tabuuri în soluții la modă. Deci, nu ezitați să alegeți capacele care vă plac. Fotografia afișează opțiuni creative pe care multe fete le plac.

Indiferent de moda, alegeți doar această versiune a capacului, care este ideal pentru dvs. în stil și culoare. La urma urmei, chiar și un arc favorit de ceapă liberă necesită o anumită combinație pentru a crea o imagine armonioasă. Numai luând în considerare aceste nuanțe, puteți alege stilul optim al capacului, care va arăta întotdeauna armonios și modern.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.