De îndată ce nu vor numi oameni inteligenți pe pământ - geeks, geniuses etc. Unii dintre acești oameni sunt considerați ciudați, dar, în același timp, acești oameni lasă urme în urma lor și fac o mare contribuție la istoria omenirii. Articolul va prezenta cei mai inteligenti oameni de pe planeta, ale caror nivel IQ este peste medie (150 sau mai mult).

Terence Tao

Chinezul Terence Tao, un nativ din Australia are un nivel de IQ de 230 de puncte, care poate fi numit un record absolut. În cei doi ani, Terence rezolvă deja probleme simple în aritmetică, la 5 vorbea fluent în limba engleză și deja soluționa ecuații matematice complexe și probleme, chiar și pentru unii adulți. Din copilărie, mica minune a participat la cursuri de matematică superioară, unde a memorat și a acumulat totul. La vârsta de 12 ani, Terence Tao a participat la concursuri, dar nu la cele simple, ci la cele internaționale.

Mai târziu, Tao a continuat să stăpânească matematica superioară, teoria numerelor analitice și a fost implicată în rezolvarea ecuațiilor diferențiale complexe.Până la vârsta de 20 de ani a devenit profesor la Universitatea din California, iar până la vârsta de 40 de ani a scris, doar să se gândească la asta - 250 de lucrări științifice!

Marilyn Vos Savant

IQ American este de 228 de puncte. Jurnalist de succes, scriitor, dramaturg, cea mai deșteaptă femeie de pe planetă și doar frumoasă - aceasta este Marilyn. În faimoasa revistă "Parada" răspunde cu ușurință la toate întrebările adresate ei. În același jurnal, ea conduce coloana cu ghicitori și puzzle-uri pe orice subiect.

Intelectul lui Marilyn este în mod constant dezbătut. Mulți cred că răspunsurile ei sunt pur intuitive. Sau poate doar invidie? La urma urmei, oamenii sunt în mare parte geeks ... Dar, în ciuda discuțiilor, reprezentantul jumătății mai slabe a umanității a câștigat deja cel mai mare scor de 10 ori - 228.

Christopher Hirata

IQ-ul celui mai deștept, Christopher Hirata, este de 225 de puncte. Acest om strălucitor este câștigătorul multor concursuri internaționale. La vârsta de 14 ani, a intrat deja la universitate, la vârsta de 16 ani a început să lucreze la NASA - a studiat problema cuceririi lui Marte.

La 22 de ani, tânărul a primit titlul de Doctor of Science. Acest grad a apărat într-o zonă foarte dificilă - astrofizică. Este foarte interesat de cunoștințe în domeniul câmpurilor de gravitație, de conversie a energiei.

Kim Ung-Yong

IQ-ul coreean Kim Ung-Yong este de 210 de puncte. La vârsta de 4 ani, băiatul a apărut la televizor, unde a rezolvat probleme matematice în set. La aceeasi varsta, el a fost fluent in 4 limbi. Un astfel de băiat talentat a fost imediat observat, iar deja la vârsta de 8 ani, NASA la invitat să studieze. După ce a absolvit universitatea, Kim a lucrat la NASA încă 10 ani, după care sa întors în patria sa, Coreea.

Potrivit acestui mare om, fericirea se află în lucruri simple - sprijin, însoțire, înțelegere și prietenie.

Evangelos Katsiulis

Evangelos Kacioulis închide primele cinci cu un IQ de 200 de puncte. Acest psihiatru strălucit a obținut succes în alte domenii ale științei - psihofarmacologie, filozofie, în care are un grad științific. Evangelos este fondatorul mai multor organizații pentru persoanele cu performanțe mintale. Un om conduce un stil de viață activ, se angajează în desen, se bucură de înot, iubește să exploreze lumea și să călătorească.

Christopher Langan

Americanul Christopher Langan are un IQ de 195 de puncte. Acest atlet este cunoscut lumii ca titular de înregistrare. Dar nu în șah, ci în haltere. Tatăl lui Christopher a murit atunci când băiatul era foarte tânăr, astfel încât viitorul geniu trebuia să fie totul învățat de la sine - de la cunoaștere, până la mușchii de balansare.

Tânărul a arătat o mare promisiune în timp ce studia la universitate. Profesorii au văzut un mare potențial în el, dar la acel moment problema financiară era mai importantă, iar Langan a renunțat la școală și a mers să lucreze ca un bouncer. Mulți ani mai târziu, când a stabilit o viață personală, Christopher sa întors la științe. A devenit faimos pentru lucrarea sa științifică despre modelul teoretic cognitiv-teoretic al Universului.

Rick Rosner

Americanul obișnuit Rick Rosner cu un IQ de 192 de puncte este, de asemenea, o persoană creativă. Persoana cea mai inteligentă a avut întotdeauna un vis de a-și avea propria emisiune TV. Wunderkind a mers la obiectivul său de mai mulți ani și a încercat el însuși în multe locuri de muncă. A lucrat ca chelner, bouncer, striper, dar în același timp și-a dezvoltat și și-a arătat talentele. Odată, după ce sa aprins la televizor, Rick a reușit să-și creeze propriul show de televiziune. În fiecare zi el nu își pregătește doar creierul, ci își urmărește și corpul - este foarte frică să îmbătrânească.

Mislav Predavech

Un profesor de matematică din Croația are un scor IQ de 192 de puncte. Îi place să asculte muzica rock, să joace jocuri pe calculator, la mafie. Mislav trăiește o viață obișnuită de zi cu zi și totul se potrivește cu el. Îi place să rezolve diferite puzzle-uri, să testeze abstazii și, în general, să lucreze cu creierul. Dar nu dorește să înțeleagă complexitatea tehnologiilor moderne. Gestionați setările propriului smartphone, introduceți o cartelă SIM în el sau pur și simplu completati contul Mislav Predavech întreabă soția sa.

Garry Kasparov

Garry Kasparov se află pe ultimul loc în clasament, cu un IQ de 190 de puncte. El a primit titlul de campion și titlul de "cel mai bun jucator de șah" în cei 22 de ani de la victoria asupra lui Anatoly Karpov. Anatoly are un intelect foarte înalt și le-a surprins pe toți după ce a jucat șah cu un computer, unde a jucat o remiză.

Marele maestru din Baku a crescut într-o familie de ingineri. Dar nu numai genele l-au ajutat să devină cea mai deșteaptă persoană. De la începutul copilăriei, el a plăcut diverse puzzle-uri, șah. Aici expresia va fi potrivită: "Geniile nu s-au născut, ele devin".

James pădure

Ultimul loc în clasament este atribuit lui James Woods cu IQ-ul său de 180 de puncte. James a jucat în mai mult de 50 de filme, inclusiv în Liga de Justiție, super-eroi.

Woods excelent a fost de la școală. Testarea prin definiție IQ James a fost efectuată în timpul studiilor la universitate. Dar realizarea înălțimilor și obținerea unui grad științific a fost împiedicată de caracterul rău al unui geniu. El a susținut mereu cu profesorii și profesorii, dovedind astfel punctul de vedere.

Cel mai deștept din Rusia

În ceea ce privește Rusia, Anatoly Wasserman este recunoscut ca fiind cel mai inteligent. Pentru mulți, el este familiarizat cu emisiunea TV intelectuală "Ce? Unde? Când? ", Precum și" Jocul propriu ". Anatolie sa născut în Odessa într-o familie evreiască. Un exemplu de a urmări băiatul a fost întotdeauna tatăl său - un bine cunoscut fizician termic în Uniunea Sovietică. La școală, el a tensionat relațiile nu numai cu colegii de clasă, ci și cu profesorii, pe care i-ar demonstra cu fiecare ocazie că știa mai bine decât ei.

La mijlocul anilor '90, Wasserman sa mutat în Rusia, unde a devenit consultant politic. În ultimii ani, el poate fi adesea văzut în televiziune, unde un erudit are mai multe emisiuni TV.

Cea mai inteligentă persoană din istorie

De-a lungul istoriei sale, omenirea a cunoscut multe genii, dar cea mai inteligentă dintre ele a fost recunoscută de William Sidis. Sa născut la New York în 1898 într-o familie de imigranți cu rădăcini ucrainene. Deja la un an și jumătate, băiatul a putut citi un articol scris într-un ziar. Și până la vârsta de 8 ani a fost deja autorul propriei sale cărți, dedicată anatomiei umane.

La vârsta de 11 ani, William a devenit student la Harvard, iar după 3 ani a fost invitat să predea cursuri de matematică avansată la universitate. Cu toate acestea, matematica nu era singura știință în care era specialist. Sidis a scris multe lucrări științifice despre psihologie, istorie și cosmogonie.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.