Desene simple pe unghii: idei accesibile și tehnici la domiciliu

0

Unul dintre elementele unei imagini la modă este manichiura. Designul unghiilor profesionale arată elegant și atractiv. Cu toate acestea, la domiciliu puteți învăța cum să faceți o manichiură, care nu va fi inferioară salonului. Există o mulțime de tehnici, după ce ați stăpânit acest lucru, puteți să vă decorați cu ușurință galbenele.

Desene simple pentru incepatori

Desenul original de pe unghii poate face orice fata, chiar daca ea nu are talent artistic. Tot ceea ce este necesar pentru asta este fantezia și obiectele simple care se găsesc în fiecare casă: lacuri de diferite nuanțe, remover pentru lustruit de unghii, tampon de bumbac, perie, scobitoare, ac, etc.

Înainte de a continua procesul, pregătiți stilourile pentru acest lucru. Pentru a face acest lucru, faceti baie cu apa calda si sare de mare. După ce țineți degetele în ea timp de 15-20 de minute, puteți pune cu ușurință în ordine placa de unghii și cuticula.În pasul următor, trebuie să lubrifiați mâinile oricărei cremă hrănitoare, așteptând absorbția completă.

Evitați să luați crema pe unghii, altfel modelul viitor poate fi stricat.

Cel mai usor lucru pe care-l faci pe unghii sunt punctele, liniile si alte forme geometrice. Ele pot fi aplicate într-un mod ordonat sau haotic. La început, cuiul este acoperit cu o culoare de bază. După ce stratul de lac se usucă, liniile sunt desenate cu ajutorul unei perii, iar puncte curate pot fi aplicate cu un ac.

Dacă nu sunteți sigur de liniile ideale, puteți folosi șabloane speciale. De îndată ce desenul este uscat, cuiul este acoperit cu un strat de fixativ, care va ajuta la menținerea manichiurului mai mult.

Pentru punctele de desen există instrumente speciale. Cu toate acestea, dacă nu aveți unul la domiciliu, le puteți înlocui cu ușurință cu un ac, scobitoare, ac de păr sau cu tulpină dintr-un stilou vechi.

 

Manichiura cu scotch la domiciliu

Modelele geometrice ale unghiilor pot fi ușor realizate folosind benzi adezive. Ele sunt ușor de înlocuit cu o bandă obișnuită de birou. Manichiura cea mai usoara facuta prin aceasta metoda - toate tipurile de benzi si blocuri pe unghii. În primul rând, placa de unghii este acoperită cu un lac de bază. După ce se usucă, bucățile de scotch sunt lipite pe partea de sus, iar piesa nealcolată este vopsită cu un alt lac. Deci poți face o manichiură cu două culori.

 

În mod similar, dungi și alte figuri geometrice sunt desenate pe unghii. Una dintre cele mai populare manicuri de azi - șah, poate fi făcută și cu bandă adezivă, care este tăiată în benzi mici sub formă de șablon.

Scotch-ul va fi indispensabil pentru a efectua manichiura franceză sau de lună acasă.

 

 

Gradient manichiura la domiciliu

Astăzi este o manichiură gradient foarte populară sau așa cum se numește ombre. La prima vedere, este destul de complicat și nu este posibil să o repetați acasă. Cu toate acestea, există un secret care va ajuta la realizarea unei tranziții ușoare între nuanțe.

 

Pentru a face acest lucru, în plus față de lac de unghii, veți avea nevoie de umbra ochilor și burete. La început, placa de unghii este acoperită cu un lac de bază. Fără a aștepta până când se usucă complet, cu ajutorul unui burete se aplică umbre uscate pe unghii, într-o nuanță potrivită. La sfârșitul lacului transparent aplicat.

 

O varietate de manichiuri vor ajuta la diversificarea manichiurului, făcându-l original. De asemenea, puteți folosi lacuri speciale cu sclipici.

Desenele acului la domiciliu

Modelele florale pe unghii sunt întotdeauna relevante. În mod corespunzător luate nuanțe, manichiura de flori poate fi combinată cu orice costum. Este ușor să faceți un astfel de model dacă aveți perseverență și răbdare.

Pentru ao crea, veți avea nevoie de: lac de bază, lacuri de diferite nuanțe și un ac, care pot fi înlocuite cu o scobitoare sau alt obiect cu un capăt ascuțit. În primul rând, unghiile sunt acoperite cu o bază de lac. După ce se usucă, punctele sub formă de floare sunt aplicate pe suprafața cuiului cu un ac. La sfârșitul stratului adeziv de lac.

 

Dacă ați stăpânit deja această tehnică, puteți încerca ceva mai complicat. De exemplu, trageți frunzele lângă floare. Pentru a face acest lucru, așezați un ac lângă floare cu un ac și, fără a rupe acele, trageți linii către petale, formând o frunză.

Folosind un ac sau o scobitoare, poți aplica diferite modele abstracte unghiilor tale. Pentru a face acest lucru, fără a aștepta până când lacul este complet uscat, aplicați puncte, linii sau alte forme cu o scobitoare. Apoi, conectați-le ușor pentru a forma o imagine.

Desene perie

Chiar și un începător poate face un model frumos pe unghii cu o perie. Pentru a face acest lucru, stocați-vă cu unelte cu fire naturale de diferite grosimi. În primul rând, încercați să desenați linii simple. Atunci când liniile groase și subțiri pe care le-ați obținut deja bine, puteți începe să desenați tot felul de bucle. În timp, veți învăța cum să desenați chiar compoziții complexe.

Desene desene

Doriți să aveți o manichiură frumoasă și neobișnuită, dar vă este frică să lucrați cu o pensulă? Apoi folosiți puncte speciale.Desenele care pot fi făcute cu ajutorul lor sunt foarte diferite: aranjamente florale, imaginea animalelor și a altor figuri, modele abstracte etc.

 

Chiar mai ușor să faceți o fotografie cu șabloane.

Desen cu vopsele acrilice

Folosind vopsele acrilice obișnuite, vă puteți decora cutele cu adevărate capodopere. Pentru început, practică cu ornamente simple. Mai târziu, după ce ați stăpânit această tehnică, mergeți la picturi mai complexe.

În primul rând, un contur al modelului viitor este tras cu o perie subțire, după care toată suprafața este umplută cu vopsea. Pentru a păstra manichiura cât mai mult timp posibil, partea de sus este acoperită cu un fixer.

Desene simple de polizare a gelului

Desigur, noi dorim mereu să manichiură păstrată pe unghiile noastre cât mai mult posibil. Mai ales dacă am reușit singuri. Mai ales pentru acest lucru, și există un polish de gel care poate dura cel puțin 2 săptămâni. Prin aceasta, puteți crea absolut orice manichiură, după care lacul trebuie să fie uscat sub o lampă ultravioletă.

 

După cum puteți vedea, chiar și cu un set minim de unelte, puteți face independent o manichiură spectaculoasă. Dacă nu ați reușit să faceți ceea ce a fost planificat de la prima dată, nu vă disperați. În timp, puteți face adevărate capodopere.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.