Arta moderna de design evolueaza constant, deschizand noi orizonturi in toate sferele pentru om. În momentul de față, imaginea unui bărbat sau a unei femei constă nu numai în haine alese în mod corespunzător și în coafura bună. Acum, într-o tendință sunt desene și picturi diferite de purtare. Această artă este cunoscută omenirii de sute de ani, dar numai în secolul al XXI-lea, tatuajul a devenit o parte cu drepturi depline a formei umane. Majoritatea oamenilor nu pun o semnificație specială în headdresses, folosindu-le ca element decorativ, dar totuși, trebuie să știți despre sensul ascuns al tatuajului.

În prezent, există multe stiluri și parcele pentru crearea de tatuaje, printre care este destul de dificil să alegeți unul optim pentru tine. Atunci când alegeți un tatuaj trebuie să știți despre valoarea sa, dar totuși, mai întâi de toate, vă puteți concentra asupra dvs. și a dorințelor dvs., precum și a recomandărilor comandantului,capabil să creeze un desen original prin utilizarea unor tehnici interesante și neobișnuite de a aplica imaginea pe corp.

Cele mai populare tatuaje

În prezent, lista celor mai populare tatuaje care sunt în căutare în 2018 ar trebui să includă:

 • Crucea este un simbol al religiei și devotamentului față de ea. În ciuda importanței sale, această imagine a apărut mult mai devreme decât creștinismul a fost format. Anterior, acest simbol a fost folosit de războinicii care se îndreptau spre luptă, iar acest simbol era simbolul lor pentru amulet, protecție și noroc. În prezent există diferite tipuri de cruce, de exemplu, creștin - un simbol al spiritualității și al credinței, Celtic - masculinitatea și unirea cu natura. Crucea crucifixului înseamnă sacrificiu, latina - memoria celor plecați, care nu erau indiferenți față de proprietarul tatuajului, crucea de fier - devotamentul față de codul de onoare. O cruce cu o piatră prețioasă în mijloc este o căutare a sensului vieții.
 • Aripile sunt un simbol al personajelor mitice și de poveste, de exemplu, pegasi, zane sau îngeri. Valoarea tatuajului depinde de persoana și de semnificația pe care o introduce în tatuaj, de multe ori acest semn este combinat cu religia.
 • Inima este un semn al iubirii. Adesea, un astfel de tatuaj completează numele celei de-a doua jumătăți. Inima, care este completată cu aripi, simbolizează libertatea spiritului, absența obiceiurilor rele și a bucuriei. Cu toate acestea, un astfel de simbol este adesea folosit de cei care au pierdut pe cel iubit, simbolizând acest lucru prin faptul că ei rămân cu el, chiar dacă el a devenit un înger în ceruri.
 • Brățări de mână - amulete sau rulete, simboluri creștine sau frunze de trifoi. Toate aceste semne aduce noroc și protecția purtătorului lor. De asemenea, populare sunt tatuaje pereche în formă de brățări care unesc inimile.
 • Yin-Yang - un simbol al unității opuselor (zi și noapte, lumină și întuneric, bine și rău, bărbat și femeie). Indică fericirea unei persoane, pe care o simte indiferent de dificultățile vieții, circumstanțelor și încercărilor, în timp ce căută o armonie.
 • Craniu. Valoarea depinde de elementele complementare, dacă este un trandafir - atunci tatuajul indică memoria persoanei decedate, dacă șarpele este înțelepciune și viață veșnică. Rose, aflat în gura craniului - riscul, entuziasmul și pericolul. Dacă craniul este singur, atunci acesta marchează începutul unei noi vieți, o încercare de a sperie moartea de la sine.
 • Celtic soare - viața, sănătatea și fertilitatea.
 • Jokerul este un personaj comic, care este adesea umplute cu o carte de joc. Jokerul este un simbol al impunității și a nebuniei.
 • Stele - înțelepciune, frumusețe și ambiție.
 • Tribal - noroc și inspirație.

Tatuaj popular pentru bărbați

Un tatuaj nu este un corp de tip - nu este doar un desen, ci un simbol care demonstrează potențialul, temperamentul și masculinitatea purtătorului său. Imaginea poate fi de orice mărime, deoarece aceasta nu este fundamentală în lumina tendințelor actuale. Majoritatea bărbaților preferă tatuajele mari care se aplică pe spatele lor sau pe tot corpul.

În prezent, tehnologiile moderne permit utilizarea nu numai a tatuajelor permanente, dar și temporare pe corp. Acesta este un tatuaj henna mahendi (bio-tatuaj) - ele decoreaza corpul masculin doar pentru un timp (aproximativ trei saptamani) si sunt aplicate fara consecinte grave. Datorită acestui fapt, puteți experimenta, încerca diferite opțiuni și idei. Prin alegerea celei mai bune opțiuni, puteți efectua un tatuaj permanent, subliniind forța și masculinitatea purtătorului său.

În prezent, printre cele mai populare opțiuni în rândul bărbaților sunt tatuajele monocrome, care pot fi prezentate sub formă de inscripții sau hieroglife, imagini de animale sau personaje mitic. De interes deosebit sunt animalele, dintre care cel mai adesea se folosesc un leu, un lup sau un tigru. De asemenea, popular este imaginea dragonului, care poate fi mic sau pentru a decora întreaga spate.

Înainte de a aplica un tatuaj pe corp, este necesar să consultați un specialist pentru a afla cât de importantă este o anumită imagine, deoarece mulți pot alarma sau sperie oamenii.Stiluri populare de tatuaje: slavii celtici sau antice, sunt, de asemenea, în cerere desene tridimensionale și tatuaje în stil gotic.

Tatuaj popular pentru fete

Printre cele mai populare opțiuni pentru persoanele de sex feminin au fost luate în considerare și vor fi considerate inscripții, personaje chinezești sau japoneze. Cuvintele frumoase, poezii, date sau nume ale oamenilor apropiați de inimă sunt soluții optime care sunt utilizate nu numai de oamenii obișnuiți, ci și de personalități celebre (actrițe, cântăreți, modele etc.)

De asemenea, fetele preferă adesea culori care sunt clasice nemuritoare sau păsări, simbolizând pacea, libertatea și auto-îmbunătățirea.

Alte tatuaje populare pentru fete:

 • O pisică este un simbol mistic care denotă viclenia, norocul și feminitatea.
 • Butterfly - o nouă etapă în viața unei fete, libertatea ei și renașterea spirituală.
 • Dragonfly - simbol al curajului, forței și vitezei. Adesea este un simbol al fetelor încrezatoare în sine, dar fragile la inima încercând sa se imbunatateasca. În același timp, trebuie să fiți conștienți de faptul că acest simbol este temut în Europa, deoarece desemnarea acestuia este asociată cu diavolul, iadul și vrajitoarele.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.