Vara nu vine așa de repede cum am vrea. Uneori vremea reală ne pampa în luna iulie, dar vreau să mă îmbogățesc acum soarele. Vă oferim o evaluare a celor mai bune locuri pentru o vacanță pe plajă în luna mai, care vă va permite să faceți plajă la soare, fără a aștepta căldură de vară din regiunea dvs.

Beach vacation: unde nu ar trebui să mergi mai

De la bun început, ei au decis să vă avertizeze împotriva locurilor unde în luna mai va fi o agitație deosebită. Fără îndoială, atunci când există numeroși alți turisti care se stabilesc în jurul valorii de, nu va funcționa. Prin urmare:

 • încrucișați lista dvs. de stațiuni de vacanță cu țările europene care oferă vacanțe la Marea Neagră. Serviciul este mult mai mare decât cel intern, însă prețurile voucherelor și hotelurilor sunt comparabile cu cele mai moderne stațiuni din Marea Mediterană și Oceanul Indian.
 • refuzați să călătoriți în țări despre care considerați că sunt nesigure: Bangladesh, India, Thailanda. Dacă toți decideți să vizitați aceste locuri exotice, alegeți cu atenție hotelul și locația.
 • Alegeți țările vecine, dar mai economice.De exemplu, în loc de Croația, mergeți în Muntenegru, în loc de Thailanda - Filipine.

Vacanțe de plajă în mai 2018: țări și stațiuni populare

Insula Creta, Grecia

Insula Creta a absorbit aroma acestei țări, a absorbit toate atracțiile și avantajele Greciei. Aceasta este destinația turistică cea mai populară pentru turiștii din toate țările. Dacă faceți o călătorie pe cont propriu, puteți păstra cu ușurință o sumă modestă, în timp ce nu vă răsfățați în excursii, mese pe plajă, odihnă confortabilă pe plajă.

Avantajele concediilor în Creta:

 • marea este curată, fără alge și alte surprize ale naturii
 • plaja cu nisip, unde este sigur sa se odihneasca atat pentru adulti cat si pentru copii
 • un număr mare de atracții care vă vor face să vă petreceți timpul între sărbătorile de plajă

Dezavantaje ale concediilor în Grecia:

 • costul călătoriei este deseori supraestimat din cauza numărului mare de solicitări de cazare în hoteluri. Rezervați un loc în avans prin intermediul serviciilor online sau căutați hoteluri mai departe de mare, cu reduceri și alte restricții.
 • pentru a călători în Creta, trebuie să obțineți o viză

Destul de popular printre turiști se bucură de plaje:

 • Plaja Astir - intrarea pe teritoriu costă 18 euro
 • Akti Vuliagmeni - 5 Euro
 • Asteras - 8 Euro
 • Yabanaki - 6 Euro

Pe teritoriu există cafenele, baruri unde puteți gusta mâncăruri naționale. Seara, plaja se transformă într-un loc pentru petreceri de tineri și discoteci. În după-amiaza nisipul de nisip devine un câmp excelent pentru a juca tenis și volei.

Turcia

Turcia este țara cea mai favorabilă pentru vacanțele de primăvară. Temperatura aerului în acest moment este de + 25-26 grade. Apa se incalzeste pana la +21 grade.

Stațiunile de pe plaja populare din Turcia sunt Alanya, Antalya. Aici vă puteți bucura de o vacanță favorabilă la mare, petreceți timp pe excursii de apă incitante și vizitarea obiectivelor turistice locale.

Maroc

Este o țară destul de ospitalieră, unde este aproape întotdeauna caldă. Temperatura aerului în lunile de primăvară este + 26-27 grade, apa este de până la + 25 de grade.

Avantajul fără îndoială al unei vacanțe pe plajă din Maroc este cea mai pură apă de smarald, un nisip fin curate, o coastă magnifică și un peisaj frumos. Infrastructura este larg dezvoltată aici - numeroase locuri de divertisment, evenimente, excursii nu vor permite turiștilor să se plictisească în această țară.

Tel Aviv, Israel

În luna mai este însorită și confortabilă. Acesta este un loc minunat pentru înot și pentru plajă. Temperatura aerului se ridică la +30, apa se încălzește până la +26. Apa este curată și plajele sunt bine îngrijite, locuri complet echipate pentru vacanțe de familie. Pe plaje, turiștilor li se oferă o varietate de echipamente pentru activități de recreere active - schi nautic, windsurfing și navigație.

Aqaba, Iordania

Iordania este una dintre cele mai căutate destinații turistice. O vacanță în luna mai este o combinație de vacanță pe plajă și numeroase excursii. Cea mai bună stațiune din Iordania - Aqaba. În lunile de primăvară puteți petrece o vacanță de neuitat, mai târziu devine prea cald și înfundat.

Aqaba are multe plaje nisipoase și pietroase. Turiștilor li se oferă numeroase cafenele, restaurante pe malul mării, evenimente de divertisment, locuri pentru familii cu copii. Punctul culminant al unei vacanțe pe plajă din Aqaba este scufundarea. Turistul se poate bucura de vedere a recifelor de corali, a vieții marine.

Maldive

Acesta este un loc de neuitat pentru o vacanță de primăvară cu iubitul tău. Aici totul este saturat de dragoste, viata linistita, moderata. Maldive este un loc minunat pentru scufundări. Turiștilor li se oferă tot echipamentul necesar pentru scufundări și fotografiere video și video sub apă.

Plajele sunt în cea mai mare parte deținute de hoteluri, prin urmare, rezervând o cameră în unul dintre ele, veți primi un pas fără trecere la mare.

Tailanda

Vacanta in Thailanda nu este de mirare pentru nimeni. Costul călătoriilor în țară timp de o săptămână este în medie 60-80 de mii de ruble.Sosind aici, intrați imediat în această vară cu temperaturi de aer până la +33 și apă până la +28.

Vacanțe în Thailanda - este întotdeauna o distracție activă. Turiștilor li se oferă numeroase atracții și parcuri acvatice, excursii la cele mai apropiate insule din Phuket, Pattaya și Samui.

Anapa

Pentru a vă bucura de soarele plăcut nu este necesar să cheltuiți bani pe călătorii și vize scumpe. Industria turistică din Rusia este, desigur, în stadiile inițiale ale dezvoltării sale, dar acum putem vorbi deja despre hoteluri de lux care primesc oaspeții la cele mai înalte standarde.

Printre acestea se numără:

 • Clubul Riviera. Hotel SPA 4 * - hotelul este echipat cu 4 piscine, locuri de joaca, baruri si restaurante, un centru SPA. Bazele hotelului sunt adiacente la o plajă cu nisip curată. Există un sistem all inclusive cu bufet extins și mese intermediare în baruri și pe plajă.
 • Sunmarinn Resort Hotel 4 * - hotelul se concentrează pe vacanța de familie cu copii. Pe teritoriu există 2 piscine în aer liber pentru adulți și 1 pentru copii cu apă încălzită.
 • Atelika Grand Meridian 3 * - situat chiar în centrul orașului Anapa, în imediata apropiere a mării și promenada centrală "Paralia". Sistemul "All inclusive" înseamnă 3 mese pe zi în restaurantul principal și în baruri. Hotelul se concentrează pe sărbătorile cu copii, pentru care a fost dezvoltat un meniu separat pentru copii, inclusiv cereale, bujori și iaurturi.

Alegerea celui mai bun loc pentru o vacanță pe plajă în luna mai este o provocare. La urma urmei, rezultatul alegerii greșite va fi o vacanță rătăcită. Luați ca bază evaluarea și recomandările noastre și alegeți locul cel mai de succes și potrivit pentru dorințele dvs. pentru o odihnă bună.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.