Placile din baie sunt clasice. Oricum, majoritatea dintre noi, atunci când înființează o baie, folosesc cel mai adesea acest tip de decor de perete și podea. La urma urmei, este întotdeauna frumos, elegant și practic. Plăcile pot fi mari și mici, colorate și monofonice, căptușite cu linii stricte sau modele complexe. Designul plăcilor creative poate deveni o soluție decorativă luxoasă și transformă baia într-un colț real de relaxare. Ce tipuri vor fi cele mai relevante în 2017?

Dulapuri de design pentru baie 2017

Placi mici

Placa mică arată impresionantă în baie, datorită căreia există un efect pâlpâitor. Vrei să te concentrezi pe mobilier și pe baia în sine - alegeți o țiglă dintr-o paletă neutră. În acest caz, nuanțele de bej, gri, albastru și, bineînțeles, albul clasic cu stropi negri sunt perfecte.

Designul romantic și delicat va crea o placă mică la oglindă, în albastru-albastru, cu tavane cu alb-ninsoare și mobilier.Punctele de vedere ecologice completează decorul modern.

Mare și mijlociu

Dacă sunteți un cunoscător tipic al clasicilor "eterni", atunci în designul băii dați preferință plăcilor de dimensiuni mari sau medii. Finisarea în aceeași schemă de culori vă permite să experimentați combinații. De exemplu, de dedesubt, puteți așeza un perete cu o placă mai mare. Am limitat-o ​​cu un plin, de sus pentru a completa toate mediile.

Designul luxos al acestei băi a reușit să fie realizat datorită combinației izbitoare contrastante de ziduri de culoare cireșă și zăpadă albă. Candelabru în baie - o raritate, dar în funcție de ideea de design - este o atingere logică finală a direcției stilistice a întregului apartament. În acest design, baia poate fi considerată o cameră confortabilă.

O baie albă clasică poate fi împrospătată cu atingeri mediteraneene prin așezarea unor linii de mozaicuri frumoase pe pereți cu ornamente originale. O adăugare armonioasă va fi aceeași țiglă mozaic în zona de baie și laturile sale. Accesorii interesante pe aceeași temă vor accentua stilul mediteranean luxos.
Placi în nuanțe bej nobile - un clasic indispensabil
Baia păstrată într-o singură paletă va fi diluată cu plăci de diferite dimensiuni și modele. Puternic, cu tonuri de bej ușor și întunecos, care suflă cu fragmente mari de dale de bej întunecate, se completează perfect unul cu celălalt. Luxoasele candelabre și oglinzile oferă eleganței și farmecului camerei.
În designul clasic modern al acestei băi nu este nimic inutil. Decorarea zidurilor și a părților laterale ale băii cu dale în culoarea bejului pastel, împreună cu o oglindă elegantă într-un cadru metalic și lămpi sub formă de sfeșnici sunt elemente caracteristice ale clasicilor.
Foarte elegant și arată ca o tiglă mare dreptunghiulară de culoare gri neutră, în combinație cu fragmente moi bej și o linie de plină fin definită.
Combinația potrivită
Clasele moderne sugerează și combinații de culori interesante. Designul mai expresiv va da un contrast alb cu verde smarald.
Combinația dintre lemn natural, gresie medie verde pe pereți și cele mari pe podea este o soluție destul de curajoasă, dar este și modernă. Elementele de placi de mozaic împreună cu chiuveta în stil etno vor adăuga stafide mediteraneene în cameră.
Chiar și cu ajutorul fragmentelor parțiale de plăci frumoase, puteți seta un anumit ton. De exemplu, o baie cu finisaj din lemn se va schimba în mod evident datorită ornamentului magnific de pe țiglă, așezat pe peretele de deasupra băii și pe podea.
Imitarea materialelor naturale: plăcile din lemn și piatră
Designul de baie cu gresie din lemn sau piatră este o tendință ecologică la modă pentru anul 2017. În următoarea fotografie, faianța din lemn creează o atmosferă confortabilă, incredibil de caldă, în baie. Completează organic stilul de mobilier și accesorii din lemn în culoarea bronzului.
Să ne imaginăm?

Placi moderne pentru o baie mică 2017

Baia compactă poate arăta uimitoare dacă alegeți corect decorul. Unul dintre cele mai populare este tigla. Ce design de placi este potrivit pentru un spațiu mic? Nu există o singură regulă universală.Dar faptul că ar trebui să fie neutru în culoare și să atragă mai puțină atenție este o afirmație dubioasă.

Elementele de accent arata elegante si originale intr-o baie compacta. Dar orice idee a designerului este redusă la o singură regulă: textura și culoarea sunt folosite local și punctual, în caz contrar întreaga semnificație este pierdută.

Negrul nu este pentru o baie mică? Cu aceasta se poate argumenta. Totul depinde de cantitatea de negru și locația. Redarea pe contraste este întotdeauna apreciată. Pereții albi ar putea să completeze plafonul negru. În acest caz, este extras și se obține efectul infinitului.

De asemenea, destul de natural poate arăta ca o dală întunecată pe podea. Un exemplu frapant pe care îl vedem în fotografia de mai jos. Dar abundența întunericului într-o baie mică este puțin probabil să fie potrivită.

O abundență de alb într-o baie compactă completează perfect modelul dungat interesant cu tranziția originală a culorii. Camera luminoasă arată mult mai spațioasă în toate direcțiile.

Umpleți baia cu căldură și confort adăugând culori de soare. Tonurile Orange se descurcă perfect cu această sarcină.

Ce țiglă este cea mai potrivită pentru expansiunea vizuală a spațiului: lucioasă sau mată? Evident, învelișurile lucioase sau oglinzile pot reflecta bine lumina, făcând camera să pară mai voluminoasă și mai ușoară.

Design nobil ales pentru această baie. Finisarea plăcilor gri lucioase cu o nuanță bej și dungi ușor vizibile arată foarte impresionant. În zona de duș, modelul dungat de pe țiglă este îmbunătățit, ca și cum ar fi subliniat fluxurile subțiri de apă.

Doriți să faceți baie mai liberă și mai ușoară - adăugați mai multe obiecte din sticlă, oglindă și metal. Este nu numai elegant, dar și practic.

O soluție populară pentru o baie mică este o combinație de nuanțe alb și albastru-albastru. În același design pot fi oglinzi și ușă. Un astfel de design va fi aerisit și ușor.

Nu vă fie teamă de contraste în camere compacte. Placa brună de pe podea arată grozav cu pastel ușor sau pereți albi.

Două culori într-o baie mică - nu singurul scenariu! Desigur, o mulțime de culori și dimensiuni de plăci nu ajung la nimic pe 3-4 metri pătrați. Dar două formate și o pereche de tonuri - o combinație atrăgătoare. În plus, puteți utiliza decorul.

Desigur, există o mulțime de iubitori monocromi albi. Cu toate acestea, nu întoarceți camera într-o sală de spital. O astfel de schemă de culori va arăta ecologic cu accesorii decorative suplimentare. Picturile, oglinzile, textura originală a țiglelor, nișele decorative și ferestrele ar fi mai potrivite decât oricând.

Albă sau faianță perfectă cu mobilierul închis.

Placi de baie: elemente noi și idei moderne 2017

Moda de vacanță a fost tema principală în proiectarea acestei băi. Culorile nisipului și a apei ocupă un rol dominant aici. Cel mai strălucitor detaliu era țigla din jurul oglinzii.

Stilul minimalist modern găsește mereu cererea fanilor săi. Accentul uimitor în această baie este placa întunecată din zona de duș.

Modelul de marmură pe plăci îmbunătățește fundalul pastel.

Idei de design moderne pentru plăcile de baie pentru copii

Placi - ideal pentru camere cu umiditate ridicată. Noile idei de design, o abundență de texturi, nuanțe și dimensiuni fac posibilă alegerea cea mai bună pentru orice interior.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.