Indiferent de preferințele și stilul de îmbrăcăminte, fiecare fată ar trebui să aibă cel puțin o rochie reală. La urma urmei, cu ajutorul lui puteți crea nenumărate imagini pentru orice ocazie. Principalul lucru - de a alege o opțiune universală. Prin urmare, astăzi oferim să discutăm ce fel de rochii vor fi relevante în sezonul toamnă-iarnă 2019.

Rochii toamna-iarnă 2019: tendințele modei

Spre deosebire de anotimpurile anterioare, în viitor nu există restricții privind alegerea rochiei. Designerii au prezentat o varietate de produse, printre care fiecare fată va găsi cea potrivită.

Ce sa poarte?

Vă recomandăm să acordați atenție rochiilor din materiale ușoare, care curg. Ele sunt relevante nu numai în sezonul cald, dar și în sezonul toamnă-iarnă. Opțiunile cele mai versatile sunt realizate din nuanțe uluitoare sau chiar întunecate de țesături. Din acest motiv, pot fi purtate separat sau combinate cu diferite jachete, pulovere. În ceea ce privește pantofii, depinde mult de caracterul pe care intenționați să îl setați. Lumina și eleganța vor completa pantofii sau cizmele, ciorapii.Combinând o astfel de rochie cu cizme grosiere într-un stil masculin, imaginea devine puțin mai îndrăzneață și îndrăzneață. Prin urmare, nu vă temeți de experimente la modă și de combinații neobișnuite.

De asemenea, la modă vor fi rochii din catifea, care pun accentul pe demnitate și transformă orice figură. Pentru o iarnă rece, vă recomandăm să cumpărați mai multe opțiuni de lână, tricotaje sau tweed. Ei nu numai că vor ajuta să se încălzească, ci și să facă o varietate în dulapul familiar. În plus, stilistii sfătuiesc să combine aceste rochii cu decorațiuni masive și neobișnuite. Acest lucru este pentru a se asigura că imaginea a fost ceva mai modern.

O soluție ideală pentru o vacanță ar fi o rochie cu panglici sau chiar pene. Astfel de produse sunt întotdeauna deosebit de strălucitoare, atractive. Prin urmare, pentru a completa imaginea sunt pantofi extrem de concis și accesorii. În caz contrar, totul ar putea părea lipsit de gust.

Interval de culoare

Schema de culori este destul de complexă. Desigur, nuanțele restrânse rămân relevante. Cu toate acestea, culoarea luminată, saturată a unui produs devine mai la modă. Rochii fuchsia, ultramarin, canary-mast-hev. De asemenea, în moda rochii sezon toamnă-iarnă, cu o imprimare de mazăre, pop art și chiar florale. La rândul său, produsele neobișnuite cu efect de gradient sunt mai potrivite pentru participarea la evenimente.

Modele asortate

Pentru iubitorii de imagini îndrăznețe și experimente, vă recomandăm să vă uitați la rochii mixte. Trăsătura lor principală nu este similară cu cele două fețe ale unui singur produs. În același timp, ele sunt întotdeauna unite printr-o textură tipărită, stilistică sau textilă. Destul de des sunt asimetrice, ceea ce face ca fiecare produs să fie și mai neobișnuit. În orice caz, aceste rochii întotdeauna atrag atenția.

Lungimea curentă a rochiei pentru femei

De asemenea, trebuie să notăm lungimea actuală. Spre deosebire de anii precedenți, o varietate de opțiuni vor fi relevante. De exemplu, lungimea mini-ului este din nou utilizată în mod activ. Și stilul unei astfel de rochii poate fi foarte diferit: mirosul, asimetric sau clasic. Principala condiție este prezența unui manșon lung. Asemenea detalii ajută la echilibrarea imaginii și ajută la evitarea vulgarității.

Modă rochii toamna-iarna 2019 în fotografie

Rochie roșie

Bineînțeles, o sundress nu este cea mai bună opțiune pentru sezonul rece. Cu toate acestea, designerii consideră că este diferit, prin urmare, au prezentat o mulțime de opțiuni interesante și elegante la show-urile de modă. Printre acestea se numără modele discrete care sunt potrivite chiar și pentru viața de zi cu zi. Există, de asemenea, mai deschise, lumina sundresses care arată nu mai puțin atractiv.

Pentru a încălzi imaginea, vă recomandăm să îmbinați o rochie cu un golf sau o bluză. Datorită acestei soluții, imaginea pare puțin mai originală și este potrivită pentru orice ocazie.

Rochii tăiate asimetrice

Desigur, asimetria în îmbrăcăminte este întotdeauna asociată cu ușurință și ușurință. Prin urmare, rochiile acestei tăieturi rămân întotdeauna în tendință. În acest sezon, designerii au prezentat colecții cu produse foarte interesante. Practic, accentul a fost pus pe arme și umeri. Datorită acestei abordări, fiecare produs arată incredibil de feminin și elegant. De asemenea, în rochii de trend cu talie asimetrică.

Trebuie remarcat faptul că înainte de o astfel de tăiere a fost cel mai adesea folosit pentru coaserea seara sau rochii festive. Acum va fi adecvat chiar și în viața de zi cu zi. Principalul lucru este să faci o imagine corectă.

Rochii din piele

Dacă mai devreme a fost crezut că rochii de piele sunt un indicator de prost gust, acum totul sa schimbat. La spectacolele de moda au fost produse uimitoare, superbe care se potrivesc fiecărei fete. Mai ales dacă încercați mai multe stiluri și alegeți unul care va sublinia demnitatea figurii.

Elegant rochii de bandeau

În ciuda faptului că rochii au fost create pentru sezonul rece, designerii au prezentat produse destul de deschise în colecțiile lor. Bando rochii care subliniaza frumusetea umerilor si a claviculei - aceasta este o tendinta reala a sezonului toamna-iarna. În acest caz, lungimea poate fi orice, începând cu un mini și terminând cu produse maxi. De asemenea, recomandăm să acordați atenție faptului că rochiile nu trebuie să fie decor excesiv.O centură subțire la talie este maximul care ar trebui să completeze imaginea.

Dacă astfel de produse vă par plictisitoare sau banale, atunci uitați-vă la rochii cu maneci. Ele sunt mai voluminoase și arată neobișnuit. Cu toate acestea, spre deosebire de opțiunile anterioare, această soluție este potrivită doar pentru o seară sau o excursie de vacanță.

Rochii elegante cu umeri deschise

O altă tendință destul de controversată - se îmbracă cu umerii deschisi. Desigur, ele arată uimitor de frumoase și subliniază feminitatea. Dar, cu siguranță, nu sunt potrivite pentru viața de zi cu zi. Prin urmare, alegeți astfel de produse pentru seara, mergând la teatru și alte evenimente interesante. Asigurați-vă că în acest fel cu siguranță nu veți rămâne fără complimente.

De fapt, toate rochiile actuale din sezonul toamna-iarna sunt deosebit de feminine. Acest efect este obținut printr-o combinație de stiluri, o varietate de texturi și nuanțe. În plus, designerii aleg cu pricepere amprentele corespunzătoare care creează efectul adecvat.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.