Deși vara este încă în plină desfășurare, elita industriei de modă a reușit deja să creeze o colecție de rochii pentru sezonul următor Fall 2017 - Winter 2018. Și suntem deja nerăbdători să ne uităm la noile tendințe.

Rochie translucidă

Evident, tendințele europene sunt departe de vânturile reci și temperaturile de iarnă. În colecțiile de designer există și motive de vară - dantelă, sifon translucid, plase.

Dar un exemplu de modă înaltă este destul de provocator - rochii elegante transparente, cu inserții strânse.

În mod ciudat, nuditatea sezonului rece va fi relevantă ca niciodată. Cu cât mai mult dantelă, plasă, sifon, cu atât mai bine. Și în acest caz, nu uitați de culoarea neagră.

catifea

Și din nou catifea pe un postament la modă. În primul rând, acestea sunt rochii de seară în podea sau sub genunchi, în nuanțe bogate de albastru, vin, verde și negru.

Astăzi catifea este potrivită nu numai pentru hainele de vacanță.Designerii recomandă cu tărie să purtați haine din acest material în viața de zi cu zi, mai ales că există rochii casual elegante, cum ar fi Christian Dior sau Antonio Marras.

Modele confortabile de toamnă din catifea se vor potrivi biroului.

Și brandurile Elisabetta Franchi și Altuzarra nu numesc exact rochii de modă veche, iar întreaga chestie este în tranșee seducătoare și în gât V.

atlas

În acest an, designerii folosesc în mod activ atlasul nu numai în seara, ci și în arcul zilnic. Sunt deosebit de relevante rochii din satin în culori pastelate și în stil de lenjerie.

blană

Cel mai popular material din iarna de azi este decorat și îmbrăcat. Piele de bumbac solid, margini pufoase, boas vor fi foarte relevante în designul de rochii 2017-2018.

Ruffle și flăcări

Probabil cele mai feminine și elegante elemente de îmbrăcăminte sunt flounces, maneci, bibelouri. Acest decor în rochii de toamnă-iarnă va fi mai convenabil decât oricând în sezonul viitor. Mai mult decât atât, poate fi prezentată sub forma unui accent pur, precum și elementul principal al designului de rochii - brandurile eminente permit chiar și trei sau patru linii de bastoane.

Bratara de bustie

Acest model ar trebui să se uite la fetele cu un bust mic. O elegantă bluză elegantă arată în forma sa clasică, în cazul în care accentul principal este o nuanță strălucitoare, scânteie sau decor elegant.

Rochie și pantaloni

Unii designeri, cum ar fi Monse, Emporio Armani, Christian Siriano, au fost probabil inspirați de moda anilor '90 (amintindu-și tunica) și au prezentat o combinație expresivă de rochii stufoase, cu pantaloni de bază.

Imprimare predominantă

Imitarea șarpelui de șarpe și a modelului de leopard în sezonul 2017-2018, complet decorate podiumuri de modă. Designeri foarte adânc imbold cu această idee, creând un număr mare de rochii seara, de zi cu zi și chiar de birou, cu amprentele animale. Și nu numai culorile naturale "ruinabile" vor fi la modă, ci și muștar original, cărămiziu, verde, smarald.

Și Rachel Zoe, Dolce & Gabbana și Naeem Khan au imitat pete de animale cu ajutorul strălucirii strălucitoare.

Model de flori

Principala tendință este rochia aerisită, complet acoperită cu imprimare florală. Pentru arcul de seară sau aspectul casual, vor fi relevante motive puternice, captivante, cu contraste pronunțate. Pentru birou, este mai bine să alegeți o rochie de teacă sau o linie A cu un model mai discret și mai discret.

O tendință interesantă din 2017-2018 este o aplicație stilizată sub formă de buchete sau o floare luminată.

Pentru doamnele romantice, colecțiile Alberta Ferretti și Brock Collection au prezentat rochii de lumină rafinate cu modele florale delicate de acuarelă.

mazăre

De această dată designerii au părăsit versiunile creative ale mazării, preferând combinația clasică alb-negru. Numai mărimea mazărelor poate varia.

Cei care doreau să dilueze clasicul tradițional, prezentau în colecțiile lor rochii cu mazare de diferite mărimi. Și, împreună cu buzunarele și volanele, o astfel de soluție pare foarte neobișnuită și nu este deloc veche.

Shimmering metalic

Stofele stralucitoare, paiete, pietre, piese metalizate - nu ezitați să alegeți ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. La urma urmei, toamna aceasta, brandurile eminente au prezentat modele uimitoare de rochii stralucitoare. Cel mai adesea acestea sunt stiluri laconice simple, care sunt perfecte pentru o seară. Desigur, într-o astfel de îmbrăcăminte de performanță nu este nevoie de adăugare sub formă de accesorii luminoase.

Dacă îmbrăcămintea de argint este asociată cu iarna, atunci o rochie de aur este o idee grozavă în crearea unui aspect de toamnă.

Rochiile utilitare sunt adesea găsite în nuanțe de metal real. Ele sunt un pic mai bogate și mai întunecate, uneori cu detalii suplimentare sub formă de ruches, franjuri sau mâneci pufoase.

Rochii din piele

Piele este un element indispensabil pentru a crea un aspect modern elegant. În modă și lucioasă, și piele mată, și reliefat sub piele de șarpe. Stilul rochiei de piele curente ar trebui să fie puțin sfidător și chiar grunge. Și negrul nu este necesar - designerii au făcut un pariu pe formă, nu pe paletă.Și unele mărci au prezentat modelele lor din piele cu un accent pe glam chic, care se amestecă frumos cu pantofi de înaltă dantela.

Tweed, lână, tricotaje

Imaginea feminină de iarnă nu poate fi imaginată fără rochii calde de tunică densă și tricotaje, care sunt perfect combinate cu cizme înalte sau cizme. Atât gama clasică de nuanțe, cât și diferite soluții de culoare vor fi relevante.

Mai degrabă un design simplu și concis al unor astfel de rochii în armonie perfectă cu tăierea originală și accesoriile potrivite.

asimetrie

Cu ajutorul unei tăieri asimetrice, puteți corecta vizual defectele figurii, astfel încât această tendință nu iese din modă. Tivul înclinat, partea superioară asimetrică, curea pe un umăr - tehnici de design preferate. Asimetria în rochii de seară elegante este deosebit de populară.

Moda rochii toamna-iarna 2017-2018 pe fotografie

Judecând după tendințele, variațiile de execuție a rochiei sunt atât de mari, încât în ​​sezonul de toamnă-iarnă care vine, nu se poate schimba în mod semnificativ dulapul. Moda ciclică vă permite să vă îmbrăcați în vechile arcuri și, în același timp, să fiți în tendință.

Și care modele de rochii de iarnă sunt perfecte pentru tine? Spuneți-ne în comentarii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.