Cu ajutorul plasticului, puteți echipa toate tipurile de suprafețe de bucătărie. Materialul universal vă permite să finalizați pereții, plafoanele, șorțurile, având proprietăți de înaltă performanță și vă permit să proiectați interiorul în orice direcție stilistică.

Finisare competentă a bucătăriei cu panouri din plastic

Suprafața netedă a materialului cu o structură densă face posibilă utilizarea produselor pentru o gamă largă de lucrări. Panourile de plastic durabile, termostabile, sunt instalate pe o cutie de lemn, fixată cu o racordare la bordura.

Pentru panourile de perete există o mare varietate de texturi care oferă posibilitatea de a imita lemn, piatră, metal, ipsos, marmură lăcuite sau vopsite. Avantajele operaționale ale materialului pot fi luate în considerare:
1) posibilitatea utilizării pe termen lung fără a afecta aspectul;
2) creșterea rezistenței la umiditate și a rezistenței;
3) instalarea pe orice tip de suprafețe neuniforme;
4) rezistență la diferite daune mecanice;
5) caracteristici ridicate de zgomot și izolare fonică.

Panourile din PVC sunt ecologice, nu emit substanțe nocive în atmosferă. Dacă este necesar, cu ajutorul materialelor originale finite, puteți să vă înșurubați cablajele electrice, țevile și comunicațiile montate.

Tavan plastic practic în bucătărie

Materialele pentru aranjarea oricărei suprafețe de bucătărie trebuie să fie rezistente la deteriorări mecanice, umiditate ridicată și fluctuații de temperatură. Din acest motiv, plafoanele din plastic suspendate de mai mulți ani sunt considerate una dintre cele mai populare opțiuni de finisare.

Nu mai puțin valoroase calități ale materialului recunosc costul scăzut al produselor, ecologic, durabilitate. Pe panourile din plastic nu apar ciuperci sau mucegai. Aspectul original contribuie la întruchiparea celor mai îndrăznețe idei de design. Atunci când alegeți panouri moderne sub formă de căptușeală în bandă pot fi montate spoturi, creând un design trendy, proaspăt.

Panou colorat din plastic pentru bucătărie - o șorț pentru un design luminos

Fiecare bucătărie, indiferent de echipament, are suprafețe libere care sunt cel mai probabil să fie contaminate. Astfel de zone pot fi amplasate între dulapurile chiuvetei, aragazului, podelei sau peretelui, aparatele moderne. Pentru a proteja pereții în aceste spații este obișnuit să se instaleze construcții speciale - șorțuri.

Produse de lux - panouri din plastic utilizate pentru proiectarea de șorțuri de bucătărie. Principalele avantaje:
• Rezistență sporită la efectele negative ale umidității.
• Lipsa proceselor de deformare în diferite condiții.
• Instalarea ușoară a structurilor și îngrijirea lor ulterioară.
• Capacitatea de a rezista la condiții de temperatură ridicată.
• Greutate specifică scăzută, care nu creează o sarcină crescută pe pereți.

Sticlele de bucătărie se pot potrivi în orice interior. Acest lucru este facilitat de posibilitatea aplicării pe suprafața oricărei culori și imagini. Cu ajutorul tehnicilor moderne de tipărire foto, puteți transfera fotografii, picturi și elemente decorative pe șorțurile din plastic.

Design de bucatarie cu panouri din plastic

Variantele moderne de materiale de finisaj oferă spații de bucătărie cu calitățile necesare, oferind confort, eleganță, pretenție. Printre varietatea largă de panouri din plastic puteți alege produse cu imitații de materiale naturale. În funcție de tipul de design și de stilul specific, puteți utiliza diferite desene, texturi, fotografii tipărite.

Panourile PVC sunt împărțite în categorii separate, în funcție de calitatea stratului de acoperire (mat sau lucios), în funcție de tipurile de îmbinări (cu cusături sau fără cusătură), în funcție de metodele de desenare a unei imagini (film sau imprimate). Alegerea produselor specifice, este necesar să se concentreze asupra zonei camerei, iluminarea bucătăriei, caracteristicile operaționale ale materialului și condițiile de funcționare. Avantajele pe care proprietarii de bucătărie le vor primi vor fi:
• Îngrijire ușoară. Puteți spăla sau șterge plasticul folosind apă caldă sau produse chimice de uz casnic.
• Securitate. Produsele nu sunt conductori de curent electric.
• Instalare ușoară. Chiar dacă un segment eșuează, acesta poate fi înlocuit singur.
• Estetica. Imitarea oricăror materiale naturale oferă posibilitatea de a folosi pentru frumusețe și decor.
• Varietate. În funcție de obiectivul final, puteți alege un strat monocrom sau colorat, mat sau lucios.

Pentru proiectarea unei bucătării mici, puteți utiliza panouri luminoase din PVC cu modele fuzzy sau imagini. Pentru camere spațioase, cea mai bună opțiune vor fi produse cu desene și modele colorate.

Mâinile nebune: panourile din plastic în bucătărie o faceți singur

Lucrul cu panourile din PVC este considerat unul dintre cele mai simple și mai discrete. După ce ați ales și ați cumpărat foi de plastic, este necesar să pregătiți instrumentele și materialele rămase:
1) pentru grinzile din lemn sau din profile metalice;
2) capsator de construcții, elemente speciale de fixare;
3) ruletă, ferăstrău, creion, riglă, nivel.

Pentru echipamentul competent colțurile și articulațiile vor avea nevoie de mulaje - profile speciale din material plastic. Instalarea începe cu un colț al camerei, se creează un cadru din lemn sau metal. În funcție de modul în care vor fi amplasate panourile, placile sunt montate vertical sau orizontal. Primul panou este instalat vertical, introducând o tăietură laterală în profilul colțului. De la instalarea corectă a acestui element va depinde de cât de bine vor fi instalate toate foile ulterioare.

Dacă este necesar, puteți schimba direcția zidăriei, asigurând zonarea corespunzătoare a încăperii. În unele cazuri, panourile de perete pot fi așezate pe lipici. În acest caz, calitatea suprafeței trebuie să fie adecvată - trebuie să fie curățată și perfect plată.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.