Peignoir joacă un rol semnificativ în dulapul unei femei reale. Această parte a imaginii are o istorie fascinantă și a experimentat mai multe epoci.

Peignoir le dă fiecărei eleganțe și încredere în sine. Indiferent de modul în care tendințele modei se schimbă, un peignoir elegant și elegant rămâne elementul principal al unei imagini sexy, feminine.

Un pic de istorie

Spune cu certitudine când primul neglijent părea dificil. Unii stilisti dateaza acest eveniment in secolul al XVI-lea, cand femeile au inceput sa se imbrace in buzunarele moi, oferind imaginii o eleganta si o sensibilitate incredibila. Apoi peignoarii își puteau permite doar aristocrații, ca îmbrăcăminte pentru toaletă dimineața sau mic dejun.

Chiar și primele modele de peignoirs au subliniat sexualitatea acestui articol de îmbrăcăminte. Pentru femeile de moda din acea vreme, peignoir-ul a devenit o adevarata descoperire la moda. În ea, o femeie se simțea atractivă și liberă.

Inițial peignoirs au fost cusute din catifea si dantele scumpe.Apropo, acest fapt a fost explicat prin faptul că numai persoanele nobile își puteau permite aceste haine. Modelele moderne sunt fabricate din mătase, satin, șifon. Chiar și modelele cele mai spectaculoase oferă modeștilor de astăzi care vor să apară în fața bărbatului lor într-un costum incredibil de sexy.

Peignoirs la modă 2018: ce material să alegeți

Catifea de catifea este inca la moda, in mare parte datorita aspectului rafinat si nobil. Nu mai puțin popular este materialul tradițional pentru peignoirs - mătase. În funcție de modelul utilizat pentru coasere, sifon, satin, crep de chine, georgette. Modele moderne de peignoirs fac rareori fără dantelă, nailon, batiste, vâscoză, velur, bumbac și alte țesături. Pentru a crea modele spectaculoase, se folosesc inserții de catifea și diferite tehnici de broderie.

Designul estetic și fermecător al produsului este, fără îndoială, important pentru peignoir, dar designerii nu uită de confortul fetelor. Pentru produsele de cusut utilizați numai materiale naturale de înaltă calitate, igienice și higroscopice. Ele sunt capabile să absoarbă vaporii de umiditate, să se întindă și să nu împiedice mișcarea.

Femeile din piele de matase

Silk este una dintre cele mai comune opțiuni pentru designul de peignoirs. Arată elegant și scump. Într-o cămașă de mătase nu vei fi fierbinte, materialul este destul de ușor și docil în ceea ce privește tăierea. Mătasele peignoir purtând destul de ușor spălarea chiar și într-o mașină de scris. Silk este un material destul de scump, mai ales dacă nu vorbim despre un analog - satin, ci despre o pânză de irizare de calitate, care în sine este o podoabă a unei femei.

tricotaje

Opțiune mai economică - peignoir de tricotaje. În exterior, modelele tricotate sunt inferioare mătăsii, însă sunt mult mai ieftine. Cămășile tricotate au rezistență mare la uzură, sunt plăcute la atingere, materialul este dens și în același timp ușor. Tricotate peignoirs mai des decât alte modele sunt completate cu elemente decorative și ornamente, în timp ce modele de mătase nu au nevoie de ornamente.

atlas

Dacă doriți să arătați atractivă fără să pierdeți calitatea, alegeți o cămașă de noapte din satin. Conform caracteristicilor externe și calitative, atlasul seamănă cu mătasea. Nu mai puțin elegantă și capabilă să mențină aspectul atractiv chiar și după zece spălări.

Femeile peignoirs cu dantelă: modele populare și sexy

În ciuda asemănării exterioare a majorității modelelor, stilurile de peignoirs sunt departe de a fi uniforme și plictisitoare. Soiuri de peignoirs suficient că fiecare femeie a fost capabil să demonstreze individualitatea lor.

Mantou de mătase cu halat de baie

Ele sunt un model din partea de jos, seamănă cu un nightie și o învelitoare ușoară cu un miros.

Pijama peignoirs cu dantelă

Proiectat exclusiv pentru somn. O caracteristică caracteristică a acestui model este o tăiere liberă și utilizarea de materiale moi. Adesea, pajama peignoirs face dantelă în zona decolteului, ceea ce face modelul mai original și mai atractiv.

La modelele de dormit, este mai bine să evitați cămășile cu pietre, inserții voluminoase și alte accesorii care pot provoca disconfort.

Baby Doll Baby Doll

Dolarii dolarului este exact stilul cu care mulți oameni asociază peignoirs. Acesta este modelul cel mai sexy care poate înfrumuseța orice femeie. Cel mai adesea, dolari pentru copii sunt făcuți sub forma unui cămăși scurte, cu chiloți spectaculoși și un sutien. Întregul set este realizat într-un stil care arată uimitor și incredibil de fermecător.

În mod special impresionante sunt modelele decorate cu pietre și pene. Fără îndoială, astfel de truse sunt concepute pentru ocazii speciale când trebuie să impresionezi un bărbat și să-i cucerești inima.

Stilurile prezentate sunt considerate tradiționale pentru peignoirs, dar designerii nu se limitează la o selecție atât de mică de modele și continuă să experimenteze forme, decor, coroană originală, creând produse unice.

Rochie cu halat de baie: model kimono

În stilul tradițional, motivele japoneze sunt trasate cu soluții color și amprente adecvate.Particularitatea kimono peignoir este în manșoane mai largi, modele gratuite tăiate, modele multi-strat cu bibelouri.

Peignoir victorian

O rochie aristocrată elegantă este realizată într-o versiune alungită de țesături delicate care curg. Acest stil este cel mai puțin potrivit pentru un somn confortabil, este mai degrabă o rochie de seară acasă.

Pentru a se potrivi cu peignoir

Peignoir este o haina destul de versatila pentru casa si somn, care arata grozav pentru toate fetele. Nu are nici un sens împărțirea stilurilor în funcție de tipul figurinei, deoarece, datorită aspectului spectaculos, halatele de baie și coapsele libere pot înfrumuseța fiecare femeie.

Dacă vorbim despre fete pline, este mai bine să acordăm atenție stilurilor alungite ale neglijenților. Alegeți un model kimono sau o rochie de toaletă care va ascunde imperfecțiunile vizibile ale figurii și o va strânge vizual. De asemenea, doamnele luxuriante sunt încurajate să se uite la modele cu o tăietură asimetrică.

Femeile mici și subțiri se potrivesc la genunchi. În același timp, stilurile cu texturi și contururi sunt admise. Evitați linii orizontale clare care sunt capabile să ajusteze vizual forma nu pentru mai bine.

Peignoir - cea mai bună invenție la modă care poate scoate în evidență sexualitatea feminină. Poate fi punctul culminant al oricărei imagini, pentru a da o încredere femeii în el și dragostea unui bărbat. Vrei să te simți ca o adevărată doamnă? Apoi, asigurați-vă că ați completat dulapul cu un peignoir blând, sexy, fermecător.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.