Moda este schimbătoare, dar există tendințe care rămân mereu în top. Dacă vorbim despre manichiură și mai ales despre forma unghiilor, atunci realitatea va fi întotdeauna ovală. Cu această formă a părții regresate, orice design este combinat, ceea ce îi oferă maeștrilor o cameră pentru imaginație.

Cuiele ovale pot fi naturale sau artificiale, precum și orice lungime. Aici restricțiile sunt impuse numai de forma degetelor și de moda pentru lungimea marginii în creștere. Astfel de unghii arată foarte bine ca și în cazul unei colorări clasice monocromatice, precum și în cazul desenelor complexe și al aplicațiilor voluminoase.

Lungimea reală a unghiei, indiferent de formă, nu trebuie să depășească câțiva milimetri de la marginea degetului. Acesta este unul dintre semnele naturalității, care rămâne în tendință în noul sezon. Paleta naturală are și avantaje față de altele, dar sunt posibile opțiuni în funcție de arcul și ocazie. Pentru manichiura de zi cu zi este mai bine să alegeți pastelul:

 • lapte;
 • bej;
 • roz;
 • piersic;
 • nisip;
 • lavanda;
 • menta.

Neonurile nu vor fi populare, dar acest lucru nu limitează alegerea culorilor luminoase. Este mai bine să fie cât mai aproape posibil de cele naturale. Printre acestea se numără:

 • prune;
 • cireșe;
 • visiniu;
 • vinete.

De asemenea, în tendința unei combinații de texturi variate. În partea de sus, ca întotdeauna, finisaj clasic lucios. De asemenea, nu pierde din vedere manichiura metalica, efectul "ochiului pisicii", suprafata matului, acoperirea cu praf, nisipul, tot felul de stralucire si sclipici, margele si multe altele.Îndepărtarea este o categorie separată de acoperiri. Arată foarte impresionant pe unghiile scurte ovale, deci rămâne în vârf în 2019. Pudra specială este frecat în suprafața unghiei, tratată prealabil cu polizoare de gel. Este important să lăsați unghiul lipicios, numai în acest caz particulele de praf care se mișcă se vor fixa ferm. Rezultatul va fi o suprafata oglinda uimitoare. Această tehnică vă permite să modificați nuanțele, pentru care producătorii au creat sute de produse diferite de culori diferite.

Printre metodele decorative suplimentare de plasare accente cu pietre, pietre, paiete, modele, aplicate cu o perie, imitație a texturii naturale de marmură și multe altele. De asemenea, în trend manichiură-ombra cu tranziții ușoare de la lumină la întuneric sau luminos.

Machiaj mată pe unghii ovale

După cum sa menționat mai sus, una dintre cele mai populare în noul sezon este o manichiură mată. El pare întotdeauna neobișnuit și original. Singurul dezavantaj este faptul că acoperirea mată accentuează fiecare inegalitate pe suprafața plăcii unghiilor. Prin urmare, unghiile trebuie pregătite cu atenție, iar ovalul clasic va fi forma optimă.

Suprafețele matte vă permit să creați tot felul de combinații originale. Cu ajutorul lor, puteți efectua manichiură, franceză, ombre, lună și alte tipuri de manichiură, uniformă în culoare și textura. Dar cea mai populară este combinația de suprafețe mată și lucioasă sub formă de diferite modele și ornamente. Imitația lucioasă a dantela aplicată pe un fundal uniform mat arată impresionant.

Dacă nu există lac de mat, puteți utiliza întotdeauna un strat de acoperire universal care vă permite să efectuați o manichiură mată în orice culoare.

Manichiura franceza pentru unghii scurte ovale

Forma ovală a unghiilor este considerată clasică. Prin urmare, francul clasic este cel mai bun pentru ea. Marginea în creștere a culorii albe, în combinație cu placa solidă, rămâne în orice caz perfectă. O astfel de manichiură va fi frumoasă pentru orice lungime de unghii.

Mai original arata culoarea franceza. Acesta este un câmp de experimentare. Marginea ovală crescută arată grozav în combinație cu nuanțe pastelate: albastru, roz, lavandă, menta, nisip. Puteți obține o mai mare senzație dacă folosiți nuanțe negre sau întunecate de cireșe pentru vopsire.

În plus, o astfel de manichiură poate fi variată cu vopsea, acoperire cu pulbere, stuc acrilic, pietre sau autocolante. Rezultatul este un design unic. Pentru pictura sunt motive florale adecvate, abstractizare, tot felul de țesături, care sunt vopsite cu aceeași nuanță ca și partea regresată.

Unicitatea sacoului va aduce o schimbare în forma părții regresate. Poate fi extras mai alungit, triunghiular sau dreptunghiular. De asemenea, puteți utiliza efectul spațiului negativ. Aceasta înseamnă că o parte din compoziție rămâne necompletată.

Luna manichiura pe unghii ovale

Lunii manichiura este opusul unui sacou de serviciu. Culoarea nu emit o parte regrowwn, iar gaura de la baza unghiei. În general, toate aceste metode de decor sunt potrivite pentru această tehnică, ca și pentru manichiura franceză.

Pentru manichiura lunară (antistrat) utilizați mai des metoda în care gaura este făcută din materiale diferite de cele principale: pietre, microbide, strălucire, strălucire, acoperire cu pulbere.

Desene pentru unghii ovale

Pe unghiile ovale, modelele formate din aceleași linii moi arată foarte organic. Tot felul de rotunjiri sunt binevenite. Cu cât modelul este mai elegant și mai subțire, cu atât mai frumos este manichiura.

Modelele pot fi aplicate cu o perie. Acest lucru necesită un maestru de abilități artistice speciale. Dacă serviciile unui astfel de specialist nu sunt disponibile, atunci puteți să faceți o autocolantă sau o ștampilă specială. În plus față de ornamentele florale întotdeauna populare în tendință, motive geometrice și abstractizare.

Pentru o manichiura de nunta, imitația de dantelă albă sau tot felul de țesături pe suprafața unghiilor este perfectă. Acestea pot fi completate cu aplicații. De asemenea, modelele sezoniere arată original: fructe în timpul verii sau motive de Anul Nou în timpul iernii. Cu performanțe de calitate și compatibilitate cu culorile, este posibil ca motivele desenelor să fie în vigoare.

O manichiură în formă de ovală este cu adevărat feminină. Mâinile grase și degetele subțiri vor arăta și mai elegante în combinație cu linii moi de unghii ovale. Rămâne doar să alegeți schema și schema potrivită de culoare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.