Debutul toamnei, ca și altceva, mă face trist și cere impresii noi. Acesta este motivul pentru care sezonul de catifea de la statiune este o dispozitie speciala si romantism al sezonului cald plecat.

Lista țărilor care vor încânta oaspeții cu vreme caldă chiar și în toamnă - Turcia, Egipt, Tunisia, Republica Dominicană, Israel, Indonezia, Iordania, Cuba și altele. Stațiunile rusești sunt, de asemenea, capabile să primească și să încălzească turiști din mai multe regiuni nordice:

 • Anapa;
 • Soci;
 • Crimeea;
 • Karelia;
 • Krasnaya Polyana.

Aceste locuri vor prelungi restul sub soarele cald și se vor înălța în depărtare de ploaie și ploaie. Egiptul va încânta oaspeții cu o temperatură a aerului de 29 grade și apă la 22 de grade; în Tunisia, în acest moment, 26 de grade Celsius și temperaturi ale apei de 23 de grade; Israelul oferă o vreme extrem de confortabilă de 28 de grade, iar Republica Dominicană și Indonezia se bucură de 30 de grade sau mai mult de căldură.

Vacanțe în străinătate în octombrie 2018

Vreau să acord mai multă atenție celor mai populare orientări "octombrie".

Egipt

În Egipt, puteți zbura pentru 30 000 de ruble.În plus, este în luna octombrie că temperatura apei și a aerului în acest loc este cea mai confortabilă. Acest concept poate include totul: apă, aer, servicii uimitoare și frumusețea naturii locale.Prețul variază într-o gamă largă. Dacă vacanțele școlare nu au început încă, atunci împreună puteți zbura aici pentru 750 de dolari. Permisele de ultimă oră vor costa puțin mai puțin. În timpul sărbătorilor școlare, prețul unei astfel de călătorii va crește la 1.100 de dolari. Cele mai populare orașe de vizitat sunt Luxor, Hurghada și Sharm el-Sheikh.Este ceva de vazut in aceasta tara. O varietate de excursii vă va permite să vizitați locurile cele mai celebre și interesante, să vedeți ceva nou și să deschideți vălul unor mistere ale țării. Dacă doriți, puteți participa la un adevărat safari sau puteți intra în lumea subacvatică magnifică și puteți să vă familiarizați cu locuitorii săi colorați.

Statiunea Taba ofera odihna in hoteluri de 3 stele la un pret de 30.000 de zile pe zi si de la 38.000 de persoane pe 10 zile pentru doua. În Hurghada pentru 3 stele va trebui să plătească de la 37.000 de ruble timp de 7 zile și de la 47.000 pentru 10 zile. Pentru a merge la Sharm el-Sheikh în 3 stele poate fi la un preț de 35 000 de ruble pe săptămână și de la 45 000 pentru 10 zile. El Gouna invită turiștii la cele 3 stele pentru 34.000 și, respectiv, 41.000. Hoteluri de nivel superior vor fi scumpe, dar serviciul local de hoteluri chiar de trei stele vă va permite să petreceți timp cu confort și plăcere.

Tunisia

În medie, o călătorie în Tunisia costă 40.000 de ruble. Acesta este un înlocuitor adecvat pentru Turcia și Egipt. Rușii pot veni aici fără viză, iar sezonul de catifea îi plac oaspeților cu o reducere semnificativă a prețurilor pentru vouchere. Odihna pentru două în 4 stele va costa 900 $ per pereche. Prețul include și mesele.Clima locală va asigura o ședere confortabilă pe tot parcursul anului. În octombrie, căldura dispare și temperatura aerului devine plăcută, iar marea reține apa caldă mult timp. Dacă intenționați să călătoriți cu copii, atunci octombrie va permite copiilor să se adapteze cel mai bine la un climat necunoscut.

A doua jumătate a lunii octombrie este de cele mai multe ori ploioasă, deci o vacanță este cel mai bine planificată pentru prima parte a lunii. Așezarea pe plajă poate fi intercalată cu o activitate activă. Numeroase excursii și excursii diluează programul pasiv. Printre plăceri, talasoterapia ar trebui să fie prima care va fi aleasă, deoarece în Tunisia are o semnificație specială și este remarcabilă pentru eficiența sa uimitoare.Republica Dominicană

O călătorie în Republica Dominicană va fi mult mai scumpă, dar merită. Puteți cumpăra un astfel de turneu pentru suma de 100.000 de ruble. În cazul în care călătoria nu implică mai mult de 30 de zile, atunci nu este necesară vize.În octombrie, se încheie sezonul ploios și seturile de vreme însorită și insorită. Pentru a vă bucura cu siguranță de vremea bună, trebuie să planificați trenul pentru numere după 20 octombrie.Distracțiile locale distrează diversitatea. Unii dintre ei oferă hoteluri, alții trebuie să călătorească în oraș. Bucuria specială livrează cumpărături în magazine locale. Printre excursii sunt populare excursii la monumentele naturale și muzeele naturale:

 • Las Casas Reales;
 • Palatul Diego Columbus;
 • Columbus Lighthouse;
 • Parcul Național Haiti;
 • Insula Catalina.

Vremea din Republica Dominicană este plăcută cu o temperatură medie zilnică de 27-28 grade Celsius și o apă caldă uimitoare la 29 de grade.

Prețul unui tur pentru două pe 7 nopți va costa de la 100 000 de ruble. Biletele pentru avion vor avea ca rezultat 58 000 de ruble. Dacă doriți să vă planificați singur turneul, puteți calcula costul vieții. O noapte în hotel costă aproximativ 6000 de ruble, iar în apartamente - 3500 de ruble.

Israel

Sezonul de catifea din Israel este un tratament special. O excursie aici va costa de la 46 000 de ruble. În octombrie, vremea cea mai confortabilă pentru o vacanță pe plajă este stabilită în Israel. Nu este așa de cald și excursiile nu vor fi așa de obositoare.

Iubitorii de plajă se vor bucura de înot în Marea Moartă. Clase pentru ei înșiși și cei care sunt dornici de scufundări și snorkeling. Asigurați-vă că vizitați Dolphin Reef, observatorul subacvatic și acvariul.Printre atracțiile turistice, obiecte renumite în întreaga lume, cum ar fi Biserica Sfântului Mormânt, Zidul zorilor, Grădinile Bahai, Sarinny Jaffa, Promenada Louis, merită atenție. Printre orașele cele mai vizitate de turiști:

 • Ierusalim
 • Nazareth
 • Tel Aviv;
 • Eilat.

Pentru un tur săptămânal pentru două persoane va trebui să plătească 46.000 de ruble. Zborul va costa aproximativ 14 000 de ruble. În timpul nopții în hotel ia de obicei de la 2 000 de ruble, apartamentele costă de la 1400 de ruble.Printre alte statiuni de peste ocean merita subliniat:

 • Indonezia, unde puteți zbura pentru 110 000 de ruble;
 • Iordania pentru 100.000 de ruble;
 • Cuba pentru 100.000 de ruble;
 • Paradis Maldive pentru 156 000 ruble;
 • Muntenegru pentru 55.000 de ruble;
 • Grecia pentru 67.000 de ruble;
 • Spania pentru 103.000 de ruble;
 • Italia pentru 101.000 de ruble;
 • Cipru pentru 51.000 de ruble;
 • Malta pentru 71.000 de ruble.

Toate aceste țări oferă o plajă fabuloasă și o vacanță culturală și recreativă în octombrie 2018 la prețuri reduse. Rămâne doar să se determine alegerea și să se colecteze lucrurile.

Sărbători în octombrie 2018 în Rusia

În Rusia există, de asemenea, regiuni în care puteți avea un sezon de catifea grozav. În octombrie 2018, pentru suma de 30 000 de ruble, puteți avea o odihnă bună în Anapa. Vacanțe de plajă în acest moment pentru un amator, dar aerul este încă cald și sănătos. În această perioadă, excursii la frumusețile locale vor aduce o plăcere deosebită, iar procedurile medicale nu vor fi întrerupte de necesitatea de a sta pe plajă.

Sochi, de asemenea, întâmpină oaspeții pentru sezonul de catifea. Puteți merge acolo doar pentru 15 000 de ruble. Sub razele moi ale soarelui vă puteți petrece un timp minunat în natură, puteți vedea obiectivele turistice și puteți îmbunătăți corpul.

Restul în octombrie în Crimeea (de la 43.000 de ruble), Karelia (de la 10.000 de ruble), Krasnaya Polyana (de la 15.000 de ruble) vor diferi în aceleași specificități. Aici puteți clasifica Essentuki. În octombrie, odihna în regiunile din Rusia are, în cea mai mare parte, un caracter de sănătate, cultural și de divertisment. Nu este suficientă ploaia în punctele de mai sus, soarele strălucește des, dar temperatura rămâne confortabilă. De aceea, cele mai multe ori ar trebui să fie dedicate plimbărilor, excursiilor și procedurilor preventive de sănătate.

Sărbători în Turcia în octombrie 2018: all inclusive

În octombrie, Turcia rămâne cea mai populară destinație de mai mulți ani. Puteți merge acolo doar pentru 33 000 de ruble. Există multe stațiuni cu o infrastructură excelentă și un climat excelent. Printre alte statiuni straine, Turcia va necesita cea mai mica investitie financiara pentru confort personal. Aici se acordă o atenție deosebită calității serviciilor, iar turca "All Inclusive" nu are analogii în lume.Coasta Mării Mediterane este destul de caldă în luna octombrie. Temperatura zilnică este de 29 de grade cu un plus. Noaptea, nu atât de confortabil, doar 13-17 grade. În același timp, marea menține temperatura laptelui proaspăt. De asemenea, confortabil în acest moment pe coastele Mării Negre și Mării Egee.Turiștii recomandați pentru o vacanță pe plajă Side, Alanya. În octombrie, precipitațiile sunt scăzute, iar temperatura aerului rămâne la cele mai înalte niveluri în comparație cu alte regiuni ale țării. În Antalya, puteți obține o mulțime de distracție de la o varietate de divertisment. Aici și călărie, golf și cluburi de noapte cu discoteci. Nenumărate baruri, cafenele și restaurante nu își închid porțile în jurul ceasului. Iubitorii culturali ar trebui să viziteze teatrele locale.

Avantajul sezonului local de catifea este absenta multimilor de turisti. În acest context, toate hotelurile reduc prețurile pentru serviciile lor. De exemplu, celebrele hoteluri de 4 stele din Marmaris oferă o săptămână să se odihnească pentru 33.000 de ruble și 10 zile pentru 35.000 de ruble. În Kemer, puteți petrece o săptămână pentru 33.000 și 10 zile pentru 40.000 de ruble. 4 stele din Side vor costa 32.000 și respectiv 39.000, iar Antalya va costa de la 55.000 de ruble în 7 zile și de la 70.000 de ruble în 10 zile.

Aproape toți operatorii de turism din lume oferă excursii în Turcia. Ele pot fi găsite, rezervate și plătite, fără a părăsi casa.

Pentru a obține o mulțime de impresii pozitive după o vacanță în luna octombrie, trebuie să examinați cu atenție toate ofertele, să vă evaluați capacitățile financiare și să mergeți într-o călătorie într-o stare bună.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.