Maldivele sunt asociate de omul de pe stradă cu o vacanță de plajă de lux. Atolurile pitorești și apa caldă de cristal atrag cei mai sofisticați cunoscători de confort. De-a lungul țărmurilor din Oceanul Indian se întinde mile de plaje izolate. În plus, există divertisment activ, excursii de divertisment, delicii gastronomice și multe altele.

Drumul spre maldive

Sărbătorile în Maldive, fără a aduce atingere bugetului, pot permite doar acelora ale căror câștiguri sunt estimate peste medie. Relaxați-vă aici în modul economic nu funcționează și devine clar la etapa de cumpărare a biletelor.

Aeroportul, unde sosesc zborurile internaționale, se află pe insula Halule. Zborurile regulate de la Moscova zboară de două ori pe săptămână. Un singur bilet costă 275 USD. Va dura 8 ore și 45 de minute.

Dacă un zbor cu transfer este potrivit, atunci puteți alege compania Turkish Airlines, care va livra pasageri prin Istanbul pentru 240 USD. Qatari Airlines va percepe 385 USD pentru zbor și 525 USD pentru Emirates.

Când pleacă din Maldive, fiecare pasager de peste 2 ani are obligația de a pleca aici pentru taxa de aeroport de 25 USD. Banii vor fi deja incluși în prețul biletului sau vor fi rugați la recepție.

Doar zboruri de zboruri zboară de la Sankt Petersburg. Prețul, în funcție de transportator, variază între 260 și 605 de dolari. Dacă doriți, puteți căuta bilete pentru reduceri și vânzări de companii aeriene.

De la Hualule din Malé obțineți un feribot. Biletul costă 15 MVR. Dacă alegerea a căzut pe o barcă clasică, atunci va trebui să plătiți 20 MVR.

Transportul pe căi navigabile interioare

Între insule se poate deplasa pe mare și pe calea aerului. Vasele de mare viteză și bărcile "Doni" se plimbă de-a lungul apei, zborul se poate face pe un hidroavion sau pe un aeropot. Zborul de la insula la insula va costa circa 2400-3000 MVR.

Barca atrage iubitorii de exotici. Acest tip de transport poate găzdui până la 20 de persoane, fiecare plătește pentru călătorie de la 620 la 860 MVR, în funcție de destinație.

Puteți lua un taxi numai în capitală din cauza calității drumurilor. Călătoria medie va costa 25 MVR și 5 MVR separat pentru bagaje. Există autobuze în Male. Costul celei mai lungi călătorii este de 4,7 MVR. În alte locuri puteți merge numai pe jos sau cu bicicleta.

Clima locală

În Maldive, este întotdeauna cald și umed. În timpul zilei, temperatura este de 30 de grade plus, iar în timpul nopții este 26. Temperatura apei fluctuează în jur de 26 de grade de căldură în medie. Modificările meteorologice sezoniere sunt aproape imperceptibile aici. Numai din mai până în octombrie plouă mai des și se observă o vreme mai vântoasă.

Vacanțe în Maldive în 2018: prețurile locuințelor

Partea principală a hotelurilor locale se referă la patru și cinci stele. Mai presus de toate, există clădiri tip bungalow. Camerele de trei stele sunt extrem de rare. Nimeni nu-i place să-i iubească, ei vin doar să-și petreacă noaptea acolo.

Case pe picior, situate direct deasupra apei - aceasta este o modalitate excelenta de a experimenta toate locurile exotice. De asemenea, în Maldive, puteți trăi chiar pe iaht. Cazarea aici costă cam aceeași cameră ca într-un hotel bun. În același timp, este posibil să treceți de la atolul la atolul.

În Maldive, există aproape toate lanțurile hoteliere lumii cunoscute. O noapte într-un hotel de trei stele costă de la 630 MVR pentru o cameră dublă. Aici puteți conta pe micul dejun. În cazul în care alegerea a căzut pe "cinci", atunci ar trebui să vă pregătiți pentru a stabili din 2000 MVR pe zi. Acești bani includ închirierea întregului bungalou. Pe atolul Raa din Maamigili puteți găsi hoteluri fără stele. A trăi în ele este de la 390 MVR pe zi. Pentru un număr în trei stele, 700 MVR sunt chemați aici, iar în cinci - 4400 MVR. Pentru a trăi în Atolul Male Male în trei ruble în valoare de 470 MVR. Există un singur hotel de cinci stele, care locuiește în care costă 14.000 MVR pe noapte.

De obicei, sfaturile nu sunt incluse în proiectul de lege, astfel încât chelnerii pot lăsa aproximativ 10% din suma cecului, iar cameramanii vor primi aproximativ 80 MVR pe săptămână de lucru. Porterului i se poate da 15 MVR, iar șoferii de taxi nu au voie să facă ceai.

Vacanta in Maldive in 2018 "all inclusive"

Sistemul "all inclusive" oferă cel mai adesea tururi pentru două pe 7 nopți sau 4 nopți. De obicei, acestea sunt tururi în hoteluri cu patru și cinci stele. Nu are sens să mergem la "treshki" pentru acest program, deoarece prețurile diferă foarte mult de ofertele claselor superioare.

Costul unui astfel de voucher în 2018 pentru două din cele cinci stele din Rusia începe de la 160.000 de ruble. Hotelul Paradise Island Resort & Spa de la Kaafu Atoll își va deschide porțile turiștilor timp de 7 zile pentru 193.000 de ruble.

Sezonul de vârf vine în Anul Nou. În acest moment, costul permisului crește semnificativ. După 20 decembrie, costul unui voucher pentru doi pe un sistem "all inclusive" poate ajunge la 208.000 de ruble, iar turneul de vacanță de la 29-30 chiar și de la 300.000 de ruble. Începutul lunii ianuarie poate fi remarcat în Maldive pentru 185.000 de ruble, iar la jumătatea prețului scade din nou la 160.000 de ruble.

În cazul în care 3-4 zile în Maldive este suficient, apoi pentru călătorieku pentru doi va trebui să plătească 111.000 de ruble. Potrivit recenziilor turiștilor, pentru acești bani puteți petrece o vacanță minunată la Royal Island Resort & Spa pe atolul Baa. În 2018, un voucher pentru două aici va costa 115.000 de ruble.

Dacă nu cumpărați un tur în avans, puteți plăti pentru o călătorie de 2 ori. Este recomandat să alegeți și să rezervați un hotel cu 2-3 luni înainte de data plecării.

Plaje magnifice din Maldive

Iubitorii de plajă sunt atrasi de nisipul alb fin și de apele albastre ale oceanelor. Plajele locale arata ca imagini ale posterelor publicitare. Banda de coastă este largă și spațioasă, există puțini oameni. Plajele echipate de cea mai înaltă categorie: peste tot există șezlonguri, umbrele, dușuri și alte facilități. Cele mai multe plaje aparțin hotelurilor. În același timp, teritoriul hotelurilor de trei stele nu este mai rău decât cel al hotelurilor de cinci stele.

Cele mai faimoase plaje maldivice:

  • Va fi bine;
  • Banyan Trei;
  • San;
  • nick;
  • Plajele Hadhaha;
  • Kunfunadu;
  • Veligandu.

Sunt interzise băuturile alcoolice de băut și de băut. Însă scăldatul de noapte poate aduce o plăcere considerabilă datorită micului plancton luminos și a algelor luminiscente de-a lungul marginii mării.

Divertisment în Maldive

Printre cele mai populare stațiuni de divertisment se numără scufundările și navigarea. Pentru scafandri, apa la 27 de grade chiar si la o adancime de 40 de metri este doar paradis. Vizibilitatea este menținută la 30 de metri. În plus, centrele profesioniste de scufundări abundă în Maldive.

Diversii vor fi interesați să exploreze mai multe epavă populare; aburul "Pescărușul", care sa scufundat în secolul al XIX-lea și a fost împărțit în două; nava de marfă Victoria; lumea subacvatică a rezervației Emboudu și multe altele.

Primii surferi din Maldive au apărut în anii '80. Ei au fost atrasi de intimitatea plajelor locale, valuri stabile. O'Neill Deep Blue Open este un turneu internațional regulat de navigare desfășurat pe insula Lohifushi.

O altă atracție a turiștilor locali este cumpărăturile. De aici aduc cutii colorate de flori, năluci de fibre naturale, bărci de pescuit în miniatură, ulei de nucă de cocos, cochilii neobișnuite, meșteșuguri din lemn și nucă de cocos. Cererea sunt costume locale cu broderie, cârnați de nucă de cocos. Aici puteți cumpăra echipamente de înaltă calitate pentru scufundări.

Punctele de atracție pentru cea mai mare parte sunt situate sub apă. Pe teren, puteți merge pe un turneu de la Male pentru 35 de dolari; pentru aceiasi bani este recomandat sa vizitati o serie de alte insule. Programul include pescuitul. Interesant este turul "Photo-flight" - un zbor deasupra insulelor pe un hidroavion. Costă aproximativ 150 de dolari și durează 20 de minute. Puteți, de asemenea, să mergeți într-o croazieră pe un iaht pentru 80 de dolari sau să vă aruncați într-un submarin pentru 50 de ani.Programul cultural nu este bogat: Muzeul Național, parcul sultan, Centrul islamic și Palatul prezidențial. Moscheea Veche Vineri și mormântul lui Mohammed Takurufan se află în apropiere. Cei interesați pot vizita ruinele unui templu budist din anii 90 î.Hr. și un mausoleu cu un mormânt sacru.

Alimente în Maldive

Maldive bucătărie combină caracteristicile din India și Sri Lanka de gătit. Pește, orez, sosuri fierbinți, kari, o mare de condimente, fructe (numai banane locale și nucă de cocos) predomină aici. Legumele și verdele sunt aproape niciodată folosite.

Peste tot au împrăștiat așa-numitele magazine de tee. Aceste restaurante mici oferă un meniu bugetat de delicii culinare locale. Pe insule, alegerea restaurantelor și a cafenelelor este mică. Cele mai multe dintre ele sunt situate în Male.

Micul dejun în Male este de la 30 la 50 MVR, masa de prânz - 80-160 MVR. Cina poate fi suplimentată cu alcool și va costa 300-800 MVR pentru una. Băuturile alcoolice vor trebui să caute, întrucât tradițiile locale nu primesc astfel de obiceiuri. În restaurante la hoteluri prețurile sunt mai mari. În plus, prețul include 10% din taxele de stat.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.