Mulți ruși preferă să se relaxeze pe Marea Neagră sau Azov, subestimând toate deliciile din zona caspică. Geografii îl numesc lac, deoarece rezervorul nu are nici o legătură cu oceanele lumii. Dar toate celelalte beneficii ale apei de mare, această mare a păstrat.Accesul la Marea Caspică au:

  • Rusia;
  • Turkmenistan;
  • Azerbaidjan;
  • Kazahstan;
  • Iran și altele.

Odihnă-te în Astrahan

Pescarii preferă să se adune aici. Lucrul este că în acest loc există o mare varietate de specii de pești. Prin urmare, pescarii pasionați vin aici în grupuri și unul câte unul.

Agențiile de turism utilizează în mod activ această caracteristică a locului și oferă tururi de pescuit pentru două sau mai multe persoane. De exemplu, în 2018, întâlnirea timp de 4 zile costă aproximativ 40 000 de ruble. Suma include cazarea, masa, închirierea de barci, serviciile unei persoane însoțitoare, tăierea capturii, înghețarea, abordarea. Aceste excursii sunt oferite pe tot parcursul anului.

Pentru cei care nu-și plac să se relaxeze într-un mod organizat, există posibilitatea de a-și organiza în mod independent timpul liber. Va fi mult mai ieftin.De exemplu, conviețuirea într-o casă cu mese pe zi va costa 2000 de ruble. Puteți închiria o barcă cu un vânător. Acesta va costa în funcție de mărimea grupului de la 1300 la 3000 de ruble. Închirierea unei barci fără căști, va costa 1.500 de ruble.

Dacă alegeți camere în hoteluri locale, va costa 600 de ruble pe persoană pe zi. O gustare într-o cafenea costă de la 200 de ruble. Sectorul privat va oferi o cameră pentru mai multe persoane la un preț de 1000 de ruble.

Pe caspianul din Daghestan

Peisajul uimitor combină o vedere montană și valuri albastre azure-albastre. O vacanță de plajă aici este perfect combinată cu odihna în stațiunile balneologice. Pentru aceasta, se folosesc noroiul local și apele de vindecare. Aici puteți găsi cazare ieftină. Cameră dublă va costa doar 1000 de ruble. Întreaga familie este mai bine să se relaxeze în orașele Kaspiysk și Izberbash. Aici apa se incalzeste perfect, iar restul cu copilul va fi cel mai sigur.

Vacanțe în Kalmykia

Restul în Kalmykia din zona caspică oferă pescuitul turiștilor, contemplarea loturilor, plajele nisipoase și înotul în valurile sărate. Pentru aceasta, trebuie să vizitați orașul Lagan, situat pe câmpia caspică. Din mare este separat de un canal de 10 kilometri.

Un fapt interesant: budismul este practicat în Kalmykia și aici puteți vedea un număr mare de structuri religioase, care nu sunt tipice religiei tradiționale rusești.

Cel mai adesea, turiștii stau într-unul din cele trei hoteluri cele mai renumite: Alyonushka, Ulan Zlata sau Bulgun. Alimentele de aici sunt destul de familiare pentru ruși și europeni, dar puteți găsi cu ușurință locuri unde preparatele naționale sunt pregătite delicios.

Azerbaijan pentru iubitorii de Marea Caspică

Azerbaijan oferă turiștilor un serviciu bine dezvoltat. Baku este frustrat în mod activ, suplimentat de zgârie-nori și structuri moderne. Pentru oaspeții țării vor fi excursii de divertisment la atracțiile turistice:

  • Baku acropolis;
  • Turnul Maiden;
  • Caravanserai;
  • Palatul Shirvan Shahs.

Peninsula Absheron este, de asemenea, o destinație turistică populară. Aici, împreună cu o vacanță de plajă, puteți obține un tratament eficient în stațiunile balneare.

Pentru a vă stabili într-o casă de oaspeți din Baku, veți costa aproximativ 700 de ruble. Cu cât este mai aproape de coastă, cu atât mai scumpă va fi locuința. O cameră cu aceleași condiții pe bancă costă aproximativ 1500 de ruble. În munții din Caucazul de Est, puteți trăi doar 600 de ruble pe persoană.

Restul în Kazahstan

Pe malul estic al stațiunii Mării Caspice infrastructura nu este atât de dezvoltată. Cu toate acestea, mii de turiști vin în orașul Aktau în fiecare an. Există hoteluri moderne confortabile pe prima coastă, cu plaje private confortabile. Cazare în ele va costa o medie de 2500 de ruble. Cel mai adesea, rezidenții locuiesc aici, dar cunoscătorii ruși de culoare locală nu mai pierd timp și bani pentru o excursie la Aktau.

Turkmenistanul este o stațiune caspică

Din păcate, Turkmenistanul nu se poate lăuda cu turismul pe plajă dezvoltat. Majoritatea turiștilor vin aici pentru îmbogățirea culturală și cunoașterea istorică. Orașele antice păstrează nenumăratele secrete ale trecutului și fascinează ochii cu o frumusețe antică neobișnuită. O atenție specială merită vechiul Merv.

Stațiunile de pe plajă sunt reprezentate de complexul turistic Avaza. Acesta este situat în orașul Turkmenbashi. Majoritatea localnicilor și cetățenilor din Turkmenistan se odihnesc aici. Rezervați-vă o cameră aici numai în timpul unei vizite personale, ceea ce creează probleme pentru rezidenții din alte țări.

Vacanțe în Marea Caspică 2018: prețurile din sectorul privat din Astrahan

Ca de obicei, cele mai ieftine de cazare oferă sectorului privat. Sute de camere pot fi închiriate în jurul Mării Caspice. Este necesar doar să discutăm cu proprietarii toate nuanțele și să explorăm viitorul loc de reședință.

În Astrahan pe strada Savushkina există un excelent hotel privat cu 15 camere. Cazarea aici costă între 1000 și 3500 de ruble. Prețul include micul dejun, posibilitatea de a folosi băi și saune.

În satul Samosdelka Kamyzyaksky district există o pensiune cu 4 camere.Cazarea aici costă 1300 - 4950 ruble pe zi. Plaja este situată la 2 kilometri de casă. Are o bucătărie comună, parcare și multe altele.

În satul Jean-Aul, regiunea Astrakhan este un complex turistic cu 25 de camere. Cazarea aici va costa 2000-8600 ruble. Turiștii pot folosi piscina, restaurantul, zona verde, parcarea.

Hostelul de pe strada Mihail Aladyin oferă 6 camere pentru oaspeți. Prețul variază în funcție de sezon. Acesta include micul dejun, utilizarea bucătăriei comune, parcarea și alte facilități.

Un mini-hotel privat de pe strada Kirov invită călătorii să se cazeze într-una din cele 4 camere. Cazarea aici costă aproximativ 2000 de ruble. Prețul include micul dejun. Pentru a plaja va trebui să depășească un kilometru. Acesta oferă parcare păzită.

La Aeroportul Astrakhan există un mini-hotel cu doar 3 camere. Prețul variază în funcție de volumul de muncă și de sezonalitate. Oaspeții pot folosi sauna și parcarea.

Acestea și multe alte mini-hoteluri private sunt gata să ofere oaspeților săi un nivel ridicat de servicii și condiții cele mai confortabile.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.