Un mic oraș din teritoriul Altai este un nume cu un lac de sare. Marele lac de primăvară se întinde pe mai mult de 10 km și are o lățime de 8 km. Vindecarea apei, saramurii și noroiului din partea de jos poate face vindecarea restului. Chiar și o ședere simplă lângă lac care emite o pereche de brom vă permite să vă relaxați și să vă întăriți sistemul nervos. Surprinzător, în plus față de tratament, locul atrage, de asemenea, petreceri de club și tot felul de divertisment.

În 2004, complexul Prichal, cunoscut acum, a fost construit în oraș, ceea ce a marcat dezvoltarea orașului ca stațiune. De atunci, aici au fost construite hoteluri, moteluri, centre de recreere și infrastructură.Autobuzele regulate de la Kemerovo, Barnaul, Novosibirsk, Tomsk ajung la stația de autobuz locală.

Restul în Yarovom (teritoriul Altai): prețurile locuințelor 2018

Unul dintre factorii importanți ai unui sejur confortabil la stațiune este locul de reședință. Orașul Yarovoye oferă multe opțiuni diferite pentru fiecare gust și buget.

Restul în sectorul privat: apartamente și case

Apartamentele și casele din sectorul privat oferă oaspeților cele mai bune opțiuni de cazare. În orice colț al primăverii puteți găsi un loc potrivit la orice distanță de la lac. Ca exemple, merită remarcate câteva sugestii.

  • "Case confortabile"

Această opțiune de cazare economică este situată la adresa ul. Vereshchagin, 33 de ani, Teritoriul Altai. Aici puteți alege între camere într-o clădire comună sau într-una din casele de odihnă. Acesta oferă oaspeților Wi-Fi gratuit. În timpul zilei va trebui să plătiți 400 de ruble.

  • Cabană pe Partizanskaya 45

La această adresă o casă confortabilă de închiriat. Acesta este situat într-un loc liniștit și nu departe de lac. Pe jos până la țărm doar 20 de minute pentru a merge. Cazare va costa de la 400 de ruble pe persoană pe zi.

  • Camere pe stradă. Mira 2a

La această adresă 8 camere pentru 4 persoane fiecare. Clădirea este nouă și este situată în apropierea stației de autobuz. La lac, la doar 10 minute de mers pe jos. În timpul zilei va trebui să plătiți 1000 de ruble.

  • Apartament pe stradă. Trimestrul A, 31

Aici se închiriază un apartament cu o cameră, care este situat nu departe de "Quay 42". Apartamentul are geamuri glazurate, ferestre din plastic sunt instalate. În timpul zilei va trebui să plătiți 1000 de ruble.

Există o mulțime de opțiuni pentru prețuri cuprinse între 250 și 4500 de ruble pe zi. Prețul variază în funcție de sezon, distanța de la lac și un set de facilități. Prețul cazării este mai bine pentru a afla direct de la proprietarii de apartamente, astfel încât să nu se confrunte cu o surpriză neplăcută chiar în momentul de decontare.

Sanatoriile din Yarovoy

Sanatorii sunt o modalitate excelentă de a petrece timp în orașul stațiune și de a beneficia de servicii suplimentare sub forma prevenirii și tratării bolilor.

  • KGBUZ "Centrul Regional de Reabilitare Medicală Lacul Yarovoy"

Dispensarul sanitar KGBUZ "Lake Spring" este renumit pentru mai mult de 50 de ani de experiență. Metodele de tratament se bazează pe puterea naturii: nămolul cu sulfură de siliciu și saramură din lac are proprietăți extraordinare de vindecare.

Oaspeții vor locui într-una din cele trei clădiri sau una din casele de vară. Numerele variază în funcție de categorii: economie, standard, case de vară, facilități în cameră, precum și numărul de locuri din fiecare cameră.

Prețul include trei mese pentru adulți și patru mese pentru copii. Masa este în mare parte dietetică. Prețurile variază în funcție de sezon și de numărul ales, precum și de un pachet de proceduri medicale.

  • Centrul de sănătate complex "Altaykhimprom"

Sanatoriul se află la doar 100 de metri de lacul de sare, care a dat numele orașului. Proprietățile vindecătoare ale conținutului lacului și a aerului din jurul acestuia sunt utilizate cu succes pentru a vindeca vizitatorii la sanatoriu. Oferă mai multe categorii de camere cu tot ce aveți nevoie în interior.

Pentru copii, se presupune cinci mese pe zi, iar pentru adulți - patru mese pe zi. Produsele sunt excepțional de curate și ecologice. De asemenea, oaspeții pot folosi o parcare păzită, sală de gimnastică, salon de înfrumusețare, cafenea, parc acvatic.

Facilități de recreere

Facilitățile de recreere pot deveni, de asemenea, o opțiune de cazare bugetară. Ele sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o viață confortabilă.

  • "Strelinka"

La acest centru de recreere există mai multe case în diferite configurații. Cea mai simplă dintre ele costă 750-950 de ruble pe persoană pe zi. Casele cu șemineu și camerele din clădiri vor costa până la 1.750 de ruble.

Baza primește oaspeții pe tot parcursul anului. Aici puteți folosi o cafenea, saună, biliard, teren de sport, catamarane, nave cu motor. Micul dejun este inclus în tariful camerei. Pentru micul dejun se va costa 150 de ruble. Cina și prânzul se plătesc separat pentru 250 de ruble. Meniul este în mod tradițional european.

  • "Manor"

Acest centru de recreere oferă 2 opțiuni de cazare de 1200 și 1600 de ruble pe persoană pe zi.

  • "Tigris"

Oferă cazare în camerele lor la prețul de 2000 de ruble.

Este recomandat să alegeți acele locuri care oferă cel mai bun set de servicii. Acest lucru nu va fi dezamăgit în viitor.

Waterpark este cel mai strălucit loc de divertisment din Yarovoy

Cei care doresc să-și diversifice vacanțele pot vizita parcul acvatic local "Lava". Din iunie până în august, lucrează între orele 9.30 și 22.00.Biletul pentru copii aici costă 400 de ruble, iar un adult - 600 pentru 2 ore; 600 ruble și 1000 ruble timp de 3 ore, respectiv; pentru 5 ore 800 și 1300 ruble; pentru 12 ore 1000 și 1500 ruble.

Parcul are 11 tobogane de diferite configurații. Parcul acvatic sa întins pe o suprafață de peste 25.000 de metri pătrați. Există mai multe bazine de diferite adâncimi și dimensiuni, unele chiar încălzite. Oaspeții se vor bucura de așa-numitul "râu leneș" și o piscină cu valuri. În plus, puteți folosi saune, baie de cedru, servicii de masaj, umbrele, șezlonguri și, de asemenea, mâncați în cafenele locale.

Opinii despre restul în Yarovoy

Potrivit recenziilor, lacul din Yarovoy aminteste turistilor sa se odihneasca pe mare. Pe baza teritoriului, locul poate concura cu stațiunile din Marea Neagră. Turistii sarbatoresc infrastructura, apa curata si atmosfera generala placuta.

Printre recenziile negative - nemulțumirea cu un număr mic de puncte de vânzare și produse în ele. Dar pentru cei care vin să se bucure de natură, acest factor nu contează.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.