Culoarea unghiilor caracterizează individualitatea, inventivitatea și starea noastră mentală. Manichiura portocalie - alegerea personalitatilor luminoase pozitive care prefera sa fie in centrul evenimentelor. Aceasta este cea mai bună soluție pentru o petrecere tematică, artă de vară zilnică de vară sau doar un design care vă va mări de fiecare dată când vă uitați la stilouri.

Manichiura portocalie bogată bogată poate fi folosită nu numai în arta de nailon de primăvară-vară, ci și perfect combinată cu nuanțele clasice de iarnă. Alegeți nuanța potrivită a portocaliei și manichiura dvs. va arăta elegantă și atractivă.

Manichiură portocalie elegantă 2019: combinații originale și nuanțe

Orange, la fel ca multe alte culori, are sute de nuante: de la pastel delicat la luminoase si saturate, acid si neon.

Culorile delicate de portocale, cum ar fi smântână, caise, caramel, vă vor adăuga moale la unghii.Acesta este ideal pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o activitate de birou.

Bogate nuanțe de portocale: coral, morcov, chihlimbar, portocaliu - vă vor aduce un aspect jucăuș în arta ta de unghii și vă vor da emoții pozitive pentru întreaga zi.

Culorile ornamentate de portocaliu cu tonuri de culoare maro și bej fac manichiura mai restrânsă și mai concisă. Utilizați teracotă, vanilie, dovleac, ocru și altele.

Ce nuante pentru a combina manichiura in tonuri portocalii

Culoarea portocalie bogată este de obicei diluată cu nuanțe mai neutre. Manichiura portocalie arata grozav cu nuante precum:

  • alb - va adăuga eleganța și severitatea manichiurii, reducând luminozitatea portocaliei
  • negru - ajută la obținerea rezultatelor opuse. Marigoldul va deveni mult mai strălucitor și mai expresiv.
  • roșu - arată atractiv, cu o nuanță bogată de portocaliu
  • gri, bej, măsline - arătați grozav în combinație cu portocaliu deschis
  • galben deschis, maro - va ajuta la crearea unei artă profundă și expresivă a unghiilor cu o nuanță de portocal închis

Manichiura portocalie arata grozav pe unghiile scurte si lungi. Forma plăcii de unghii nu contează. Astfel, forma ovală și pătrată este considerată cea mai convenabilă în ceea ce privește plasarea desenelor. Forma de migdale a unghiului face ca mâinile să fie mai subțiri și mai aristocratice.

Manichiura negru și portocalie: idei luminoase pentru designul suculent

Combinația dintre negru și portocal merită să vorbim despre asta mai mult, pentru că aceasta este soluția cea mai originală pe care o puteți găsi cu o culoare bogată de morcov. Culoarea neagră din acest tandem joacă rolul de contrast și este folosit pentru a accentua și a accentua modelul. Combinația acestor două culori opuse deschide calea către sute de idei originale pentru arta unghiilor. Deci, negrul poate fi folosit pentru a desena ornamente florale, linii, dungi, puncte și modele, animale, simboluri și chiar inscripții. Nu mai puțin elegant va arăta design simplu în culoarea negru și portocaliu, fără modele, în care fiecare cui este vopsit într-o culoare contrastantă.

Vorbind de manichiura neagra si portocala, este imposibil sa nu mai mentionam designul pentru Halloween. Aceasta este combinația cea mai relevantă de culori pentru această vacanță "minunată". În plus, portocala va domina în această pereche, ceea ce va dilua arta prea neagră a unghiilor negre. Ce să atragă pe unghiile de pe Halloween, depinde numai de imaginația ta. Din partea noastră, vă putem oferi o duzină de noi idei originale de fotografie.

Toamna manichiura portocalie

Nuantele întunecate de portocaliu arata grozav in arta de unghii pe tema toamnei. Natura însăși ne spune idei pentru modele originale, putem transfera la suprafața unghiilor nuanțe de portocale cu desene tematice tradiționale.

În noul sezon, în tendința de artă de unghii cu frecarea, modulații strălucitoare, rivalitatea de argint de frunze și flori. Designul cel mai potrivit pentru manichiura de toamnă este, fără îndoială, frunze. Acestea vor fi principalele "victime" ale manichiurului de toamnă 2019. Accentuați-le cu texturi strălucitoare, pietre mici, top transparent, imitând picături de ploaie sau roua.

Juicy art de vară de vară în culoarea portocalie

Ce este asociat în primul rând cu culoarea portocalie? Una dintre ele seamănă cu un fruct portocaliu suculent, cu un miros primit de citrice, iar pentru alții, portocaliul este personificarea unui apus de soare pașnic pe ocean. Trageți pe unghiile voastre desene, atâta timp cât contemplarea lor vă oferă plăcere și bucurie.

Într-o manichiură cu portocale, utilizați picături de top transparent, care vor da prospețimea acestui fruct. Mai des, în secțiune este descrisă o portocalie, ceea ce face ca designul să fie mai luminos și mai proaspăt în timpul verii.

În ceea ce privește desenele cu apusul soarelui, cea mai bună adăugare la această artă de unghii va fi palmierii, litoralul și alte atribute ale unei vacanțe pe plajă. Aici veți ajunge la culoarea neagră de salvare, care, după cum am spus mai sus, face designul mult mai bogat și mai strălucitor.

2019 Design de manichiură portocalie: Chanterelle și alte animale

Chanterelle fetele drăguțe arată foarte bine în combinație cu nuanțe calde sau bogate de portocale. Acest design pare potrivit într-un cadru de birou și în viața de zi cu zi. Ce simbolizează vulpea? Pentru mulți, vulpea este un animal viclean și ciudat, totuși, în multe culturi, vulpea este foarte importantă. Este un animal care se adaptează bine la orice situație, preferând întotdeauna să se bazeze numai pe sine, distins prin viteza gândirii și a observației.

Există multe variante ale imaginii de vulpe, deci dacă doriți să vedeți unghii cu acest animal "fieros" pe unghiile dvs., atunci uitați-vă la desene cu chipuri mari de animale, cu ochi expresivi. Mai ales aspectul drăguț și blând, cu arta de unghii, cu vulpi, care sugerează caracterul sofisticat și puțin naiv al personajului său.

În plus față de toate variantele manichiurii portocalii descrise în revistă, merită menționată o astfel de artă clasică de unghii ca o manichiură franceză, lună și o umbre cu nuanțe ușoare. Aceste tehnici nu necesită introducere și sunt ușor de realizat chiar și acasă. Am încercat să vă pregătim pentru dvs. neobișnuite și rar găsite opțiuni pentru decorarea unghiilor în culoarea portocalie, ceea ce vă va schimba părerea despre această culoare luminată și saturată.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.